Refreshments&Kenzo(?)

8:33 9 Feb 2014

Igår satt jag likt (nästan)hela den Svenska befolkningen helt ocoolt bänkad framför Melodifestivalen. Och- jag hade nog den starkaste modeupplevelsen jag haft på väldigt länge. VAD I HELA var grejen med The Refreshments scenkläder!?

Det här var bland det mest oklara (och obehagliga) jag någonsin har sett i outfit-väg. Det var en sjukt obekväm modeupplevelse som gjorde mig illa till mods. MEN det som främst gjorde mig illa till mods (utöver hela grejen med gubbar i barnkläder) är att jag får lite Kenzo-vibbar av det. Kenzo-estetiken liksom (den nyupptäckta)The Refreshments-estetiken karaktäriseras av starka färger och stora tryck eller mönster som är sådär lite ”tokiga”- alltså den där allmänna femåringsestetiken. Är vi ute och cyklar som har erkänt Kenzo som ett hippt och creddigt modemärke, eller är The Refreshments kanske våra nya trendsetters? Är The Refreshments kanske… refreshing?

Jag är verkligen förvirrad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg