IF x Weekday

9:22 5 Okt 2016

Yours truly halvengagerade modebevakare överlevde traumat Daisy Grace och Stockholms modevecka. Det var bara skrivhjärnan som kolade, därav knäpptyst här hos ng.se/amanda-mann. Helt panikartat har jag under hela j*vla september månad försökt väcka skrivhjärnan till liv. Jag lovar. Jag har försökt. Som f*n. Utan resultat. Det finns ca 25 påbörjade dokument på min Google Drive, med ca 25 ynka tecken vardera. Men, idag verkar det som att jag lyckades. Tack vare ett nytt tillskott i familjen Amandas Favoritsamarbeten – som handlar om just överlevnad. Det hela matchar så fint med min ständiga kamp för överlevnad<3

Förra året gjorde Örjan Andersson en reflexkollektion i samarbete med försäkringsbolaget If för att motverka skador i trafiken. Och året innan det samarbetade de med BACK.

Detta år har Weekday tagit fram fyra olika slags väskor och en keps, i reflex, så att alla vi annars reflex-från-Clas Ohlson-vägrande ytliga “modeintresserade” personer (en hel del dvs) ska synas i mörkret. Dock har reflex generellt varit ganska mycket på modekartan de senaste två åren, så den där Clas Ohlson reflexen kanske ändå är så långt ifrån otrendig som möjligt. Men jaja, Classe har knappast hela plagg (BACK-kollektionen) eller hela väskor eller hela kepsar i reflex.

De reflekterande accessoarerna kommer att finnas till ens förfogande i Weekdays butiker och webbshop från och med den 1a november – och ser ut såhär:

weekdayxif_press_0000_1

weekdayxif_press_0001_2

weekdayxif_press_0002_3

weekdayxif_press_0003_4-1

weekdayxif_press_0004_5

weekdayxif_press_0005_6

Pretty pretty, eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg