Happy FW dag 1

1:00 29 Jan 2017

Jag vill inleda detta inlägg med att uppmuntra alla att ta sig ett gott skratt åt den utlovade “snabba” bevakningen av Stockholms modevecka Spring Summer 2017, där i slutet av augusti. Det gick ju sådär. Jag var mycket aktiv på Snapchat dock, det vill jag ändå ge mig själv. Samt la upp en bild på Instagram. Som sen blev borttagen pga visade brösten, men ändå.

I slutet av den här bloggens svagt bevakade vecka pratade jag med en annan modeskribent (om det ens går att kalla mig det these non writing days) om det lilla misslyckandet och hen gav mig ett starkt tips. Att aldrig sätta ett tema innan någonting, då det ofta slutar med att en gör det raka motsatta. Så framöver ska jag lyssna till det tipset- så att jag slipper vara den där osofta a lot of talking no action snubben. Så, bevakningen av Stockholm Fashion Week Fall Winter 2017- med start idag, har inget tema. Det får gå som det går och bli som det blir.

Nu ska jag duscha för första gången på några dagar, gråta lite pga klädångest*, ramla på vägen till tunnelbanan pga dåligt val av skor, ta en ångestdämpande, och sen gå på (för mig) dagens första visning- Emelie Janrell.

BRB.

TTYL.

<3

*Det har redan uppstått två klädrelaterade problem. Ett: min nya hundrakronors LV väska rymmer ej min dator. Två: Upptäckte ett fimp(?)hål i min väldigt dyra HAAL topp. Se bildbevis nedan.

4 kommentarer | “Happy FW dag 1”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ebba skriver:

    Amanda! Har du några tips på visningar öppna för allmänheten?? Vart ska en vanlig, dödlig hänga???

    1. Amanda Mann skriver:

      Hej, det här hade jag missat:( Får lov att göra en ordentlig lista över vad som händer när det är dags för nästa modevecka!

  2. Dustin skriver:

    Va heter du på Snap då?

    1. Amanda Mann skriver:

      Min snap finns inte kvar längre, men jag har varit och är väldigt aktiv på insta stories! Hett tips!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp