Samir har köpt ny lägenhet

18:21 9 Mar 2016

Stort grattis till Samir som precis budade hem en lägenhet. Tydligen blev den lite dyrare än han tänkt sig men det kommer nog rulla in lite pengar för Mello och liknande så det löser sig nog..

Samirs gamla lägenhet har också den legat ute till försäljning vilket jag skrev om här.

Jag kan riktigt se Samir framför mig där han sliter sitt hår och bara SKA ha lägenheten till vilket pris som helst även om det innebär nudlar ett tag fram över.
Men känslan när man vinner budgivningen till lägenheten man såååå
gärna vill ha är oslagbar.
I november köpte vi vår dröm och jag älskar den!!!!!

4 kommentarer | “Samir har köpt ny lägenhet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tove skriver:

    Alltsåååå jag förstår ju att detta inte är meningen men först lägger Kissie ut ett inlägg om att hon vill köpa den större versionen av Dessies Givenchyväska. Dessie svarar med att lägga upp bilder på hennes lilla Givenchy, MEN nu har Kenza fått det sista ordet eftersom hon också postade ett inlägg med en Givenchy. Dock med den större versionen. Kenza wins 😛

  2. Malia skriver:

    Hej!
    Detta har inte med inlägget att göra, men jag undrar om du kunde göra en ”resumé” på Jockiboi och Jonna Lundell? Dem är ju två av Sveriges populäraste youtubers och tjänar ju nu förtiden pengar på skärm stirrande ungar, men dem har ju ett ”förflutet” lixom haha! Undrar om du kunde berätta om allt (du vet) i deras ”rise to fame” osv. Vore mycket uppskattat! 😀

  3. Sara skriver:

    Har du slutat skriva om Tyra sedan din identitet kom ut? Du skrev det man själv tänker tidigare.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Hej,
      Tyra har vetat om att det är jag som skriver den här bloggen sedan ett bra tag tillbaka så svaret på din fråga är nix pix. Dock har hon ju knappt bloggat den sista tiden så det finns inte mycket att skriva om..
      Att skriva om hennes misslyckade försök till en läkartid känns lite som en upphakad skiva så jag struntade i den..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg