What up Alladin?

23:47 25 Mar 2016


Viktor Frisk är pimpad till tänderna inför den stora Bollywoodfesten ikväll som är en gemensam födelsedagsfest för Janni Delér och lite andra vänner..
Det enda som inte är 100% är skorna. Jag hade velat se honom i långa tygskor med uppåtpekande, spetsig tå med en tofs längst ut. Typ sånna här fast MED tofs!

Bollywood är alltså Indien om jag inte är helt fel ute..
Hade jag gått på festen skulle jag varit utklädd till min absoluta favorit från Indien – en Chicken Tikka masala.

11 kommentarer | “What up Alladin?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hmm?? skriver:

    Hallåååå snälla kan du skriva om hur Annica har råd att bo i sin lyx lägenhet och alla sina lyx väskor osv?
    Har inte följt henne direkt sen BB men såg hennes senaste vlogg
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=827&v=5QPlZiPBxSk

    Där hon visar upp deras lägenhet. Jag har för mig den är hyres så hur fan har dom råd? Och speciellt med alla lyx prylar och väskor.. Nu kanske jag är vilse men visst är hon inte en jätte känd bloggare? Hade aldrig vetat att hon bloggat om det inte var för jag såg henne på galan igår. Tycke det är jätte konstigt att dom har råd men som sagt vet jag inte vad dom jobbar med..

    1. A skriver:

      Jag troooor att hon har typ en av sveriges största skönhetsbloggar och får in cash på reklam och sånt där. Marcello är ju också bloggare och jag tror också han är modell? Dom är nog ganska täta iallafall 🙂

    2. C skriver:

      Det är inte särskilt svårt att få en stor och fin lägenhet egentligen :p min kille tjänar ungefär 45 efter skatt och jag typ 10 och vi har en mycket större och lika ”flashig” lägenhet inne i stan. Har någon av partnerna en hög lön och den andra en okej (Marcelo jobbar ju i butik eller vad det är) lön så är det inte svårt alls att få ett högt lån.

      1. M skriver:

        Fast långivare beviljar ju bara upp till en viss procent av hushållets totala inkomster. Jag och min sambo tjänar 26 800 kronor samt 32 000 kronor innan skatt varje månad. Vi har båda tillsvidare-anställningar sedan flera år tillbaka och bor väldigt billigt. Ändå får vi enligt bankerna låna max runt 2,2 miljoner till en ny bostad. Vi har ett gott sparkapital så vi kan leva gott men jag förstår verkligen inte hur
        vissa personer, spec under 30 år,med liknande inkomster kan köpa bostäder för runt fyra mille. De måste ju ha helt sjukt mycket pengar undanstoppade.

    3. Lina skriver:

      Jag vet inte vem någon av dom är, men för att ta lån kan det räcka med en borgenär, dvs någon som skriver på att dom ska gå in och börja betala om pengarna inte kommer i tid. Vanligtvis någon lite äldre med fast inkomst och högre kapital, typ en förälder.
      (obs, säger inte att det är så i deras fall, bara att man kan få beviljat högre lån på det viset)

  2. Dian skriver:

    Vad är det med Dessie och att använda ‘avancerade’ ord?? Som i senaste inlägget med ordet ‘visualisera’ ??

    1. E skriver:

      Skrattar fortfarande åt hennes: ”grottor under Paris som finns på riktigt” XD

  3. j skriver:

    Chicken tikka masala är egentligen inte en indisk rätt, snarare än brittisk rätt med inspiration från Indien och Pakistan. 😉 Var bara tvungen!

    1. Bloggbevakning skriver:

      Korma?

  4. Rio skriver:

    Undra när Viktor Frisk ska komma ut ur garderoben…

  5. Jenni skriver:

    Åh, han är den perfekta svenska versionen av Alladin 😀

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg