Är Jackies pappa avliden?

22:07 15 Apr 2016

Jag hoppas att tidningen har fel uppgifter..
De kommer från http://na.se/nyheter/ljusnarsberg/1.3769345-uppgift-till-na-den-avlidne-ar-svartenbrandt
jacki

75 kommentarer | “Är Jackies pappa avliden?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maria skriver:

    Det stämmer, det märker man på hans frus Facebook (Inga-Lill Carlander) 🙁

    1. Maria skriver:

      Eller fan, Anna-Lena?

    2. Maja skriver:

      Är du sjuk i huvudet? Någon har dött??? Känslokalla svin.

      1. Maria skriver:

        Men va? Jag skrev ju en ledsen gubbe? Snarare du som går igång på och bråka, lugna ner dig. Tänkte bara skriva att det stämmer.

  2. Maja skriver:

    Vet du vad – jag gillar verkligen din blogg. Du är ärlig och postar mer ärliga, och personliga, saker än den där andra bloggen. Men jag fick lite ont i magen av detta. En tjejs pappa kan ha dött, och du postar det här. Som en trvia eller löpsedel. Så gör man bara inte. Du går fan för långt! Om detta är sant så finns det en mindre människa här, och en dotter som är jätte ledsen. Och du postar en annan människas död som en fucking skvallerartikel på din blogg?
    Är du sociopat? Fullständigt känslokall? Jag förstår inte. Jag skulle inte posta detta, någonsin.

    1. Anna skriver:

      Chilla! Hon har ju inte skrivit något mer än att det faktiskt har hänt, det är väl inte värre än att man hör grannen berätta något liknande? Inte som att hon skrev att det var bra.
      Utöver det är det en ganska känd person det handlar om och alla är ju någons barn eller förälder eller syskon, ska man aldrig någonstans skriva om de som gått bort? Dessutom snackar vi en person som räknas som Sveriges farligaste person, en riktigt psykopat, till skillnad från Camilla. Det hindrar ju inte att hans nära känner stor sorg men med tanke på vad han utsatt dem för säkert en del lättnad också. Jag är högst bekant med den reaktionen iaf så jag kan tänka mig det.

    2. M no. 1 skriver:

      Oh my GOD människa. Är dödsrunor psykopatiskt också då eller? Är det omoraliskt att detta kommer vara på löpet imorgon då Sverigest ”farligaste” brottsling har avlidit? Nej det är det inte, get a fucking grip!

    3. E skriver:

      Ska tidningar ta bort dödsannonser också då, menar du? Inget är bekräftat annat än att han betedde dig som skitstövel.

  3. Maja skriver:

    Jag blir jätteledsen för hennes skull. Jag har aldrig ens varit något fan av henne, läst hennes blogg eller bok, inget. Men jag har sett henne och träffat henne, och det gör mig sjukt ledsen. Varför postar du om att en ung tjejs pappa har dött? Du är så ytlig. Du har ingen känsla för hur det kan påverka andra, skapa trauman. Bara du får dina siffror. Och det är sociopatiskt. Din jävla äckliga idiot. Hur skulle du känna, faktiskt nån av er som läser detta, om en skvallerbloggen postade döds-nyheter om din mamma eller pappa? Känns det bra? Känns det hemskt?
    Vad är du för människa??? Detta är inte skvaller, det är enbart hemskt!!!

      1. Lee skriver:

        Om man ska vara riktigt krass så är det ändå en skvallerblogg. Och Svarten är en av de mest kända (ökända) människorna i vårt land. Dåligt som fan att skriva sånt där till Camilla även om du tycker att hon gjort fel.

      2. M skriver:

        Du borde tänka mer på hur du själv skulle känna om din egen pappa/mamma dog och du såg det på en skvallerblogg på det här sättet. Menar du att det är helt ok, och att jag fortfarande borde ”lugna ner mig”?

      3. M skriver:

        Ni måste skämta? Vad är det för fel på er? Det är aldrig någonsin ok att skriva sånna här inlägg om att någons pappa har dött, på ett hemskt sätt dessutom, och försvara det? Vad är ni för människor? En skvallerblogg, ok. Men att exploatera detta, ”jackies pappa är död”, ni kan inte mena allvar med att det inte går för långt?! Jag blir rädd!

      4. Sanna skriver:

        M, min pappa har dött, för två år sedan, hade han vart lika känd som Svartenbrandt är, och jag dessutom vart lika känd som Jackie är, så hade det vart nåt jag fått räkna med, att det kom ut i media. Sorry, men så ser det ut, och att sitta och skriva till någon som bara gör en liten notis om det i sin blogg, att hon är sociopat och en ”äcklig jävla idiot” känns inte som en rimlig reaktion. Men men, man är ju så olika…

      5. Maja skriver:

        Jag förstår inte varför alla reagerar så argt. Jag har då aldrig skadat eller gjort illa en annan människa i mitt liv, jag försvarar bara henne, kanske för att jag förstår smärtan hon antagligen går igenom just nu. Kanske Örebro jag inte så jävla stark, kanske har har lätt att bli sårad och då sticker jag mer än hörns upp för andra tjejer som kanske känner sig i samma sits och relaterar på något plan. Jag står fart vid och kommer alltid göra att det är lyckligt och i dålig smak som fan att exploatera en annan människas död på det här viset.

      6. Maja skriver:

        Shit, vad många stavfel pga autocorrect. Jag hoppas folk förstår vad jag menar ändå, ;p

    1. Maja skriver:

      Sanna-menar du på allvar att det inte skulle gjort ont? Att se din pappas död tapetserad över skcallerbloggar? Du kan inte mena allvar? Jackie har precis fått reda på detta, och nu ser hon det inte bara hör, men dessutom människor som säger att han på något sätt ”förtjänade” det? Jag försöker inte bråka här överhuvudtaget, bara säga att det är sorgligt att se! Jag blir ledsen för henne.

      1. Sanna skriver:

        Nej, det tror jag inte att jag har sagt va? Men det hade ju inte gjort mer ont bara för att det skrivs om det i tidningar. Jackie är väl medveten om vem hennes pappa är för resten av svenska folket, och hon vet vem hon själv är i mediala sammanhang, och jag tror inte att det kommer som en överraskning för henne att det kommer skrivas om det i media. Därav är jag också säker på att om det nu är så att detta stämmer, och hon tycker det vore jobbigt att behöva läsa om detta i tidningar, så kommer hon hålla sig ifrån sådana. Svartenbrandt har ett stort nyhetsvärde, mer eller mindre oavsett vad det gäller, precis som många andra. Menar du att det aldrig ska skrivas om någon som gått bort?
        Camilla skrev inget konstigt, utan noterade bara något som står i en artikel (som dessutom inte ens är bekräftat) och länkade artikeln. Absolut inget fel. Det är faktiskt du som överreagerar här.

    2. Maja skriver:

      Sanna – jag tucker faktiskt inte att man ens kan överreagera när det gäller någons död som kanske betydde mycket för en. Jag förstår inte konceptet ”du överreagerar” här. När över reagerar man då? När inte någon viktig i ens liv dör?

      1. Sanna skriver:

        ”Konceptet” du överreagerar här, är att du skriver att en person är sociopat och äcklig jävla människa osv för att ha länkat en artikel. Inte direkt en rimlig reaktion.

      2. M no. 1 skriver:

        Folk säger att du överreagerar då det verkar på dig som att det är DIN pappa som avlidit, men det är det inte, det är Jackies. Om du vill visa sympati för Jackies sorg kan du vända dig till henne istället för att läsa in dina egna känslor i situationen och kalla Camcam ”psykopat” bara för att du fick hjärtflimmer av en artikel Camcam inte ens har skrivit.

      3. hejhej skriver:

        Asså kom ner på jorden maja! det är en kändis som gått bort och det kommer ut på löpsedlarna. och lasse betydde knappt någonting för jackie så vafan är ditt problem! -.- Det är som vilken annan kändis som helst som skulle gått bort som media skulle skrivits om. hoppas du skickar blommor och går på begravningen också då så nära du verkar vara den familjen. -.-

  4. Maja skriver:

    Stackars henne.
    Och stackars er som skriver om det och drar vinst av det.
    Inte fuckng ok någonstans.
    Men tack för att du bekräftar att min bild av mänskligheten som känslokall och bara ute efter sitt eget intresse visar sig mer sann för varje dag.
    Stackars Jackie.

    1. Mallan skriver:

      Leta upp kommentarsfältet här ist och avreagera dig.
      http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22642483.ab

    2. M skriver:

      Hur sjutton drar vi vinst på det? Det är inte som att vi tjänar pengar på att kommentera? Va?

  5. R skriver:

    Maja chilla förfan.

    1. Maja skriver:

      När din mamma eller pappa dör hoppas jag innerligt att du inte känner behovet av att skrivaså till någon som försöker förebygga att det utnyttjas i skvaller-sammanhang. Jag tycker synd om henne, och blir påhoppad för det? Hur är det ens rimligt? Stackars henne.

      1. ida skriver:

        Du kanske skulle ta och kolla vem Svartenbrandt är! Rätt känd mäniksa och skapligt otäck! Finns alla anledning i världen att skriva om det i pressar och bloggar. Liksom därför man gör det, inte för att det är Jackies pappa… Han råkade vara pappa till en tjej som valt att bli offentlig person…

  6. Malin skriver:

    Men vafan, om det redan står i tidningen, vad gör det för skada att Camilla länkar till artikeln??? Det är inte hon själv som kommit ut med detta…

    1. Maja skriver:

      Att exploatera, hel uran medkänsla, en annan människans död gör profit? Inte fel?

      1. Linas skriver:

        Men herregud, lugna ner dig. Hon skrev det som redan står i tidingen. Du tar det steget lite för långt när du går på Camilla. Du kallar henne sociopat, då skulle jag vilja kalla dig för ostabil så som du skriver här inne.

  7. Mikaela skriver:

    Maja, hejda dig.

    Beklagar sorgen- till de berörda.

    1. Maja skriver:

      Tack, det betyder faktiskt mycket, 🙂

      1. Maja skriver:

        Sorry, jag trodde för en sekund att någon faktiskt förstod. Nej, jag hejdar mig inte. Vet du, Mikaela? Dom här människorna som postar här är inga människor som kommer stå upp för just dig om något hemskt händer just dig. Det är jag. Jag gör jämt det, och jag kommer att fortsätta med det. Jag blev så glad där för jag tänkte att någon förstår vad jag menar i det hör kommentarsfältet. Jag str upp för att det inte är. Lämpligt att exploatera människors död i skcallerbloggar. Det är allt jag gjort.

  8. Maja skriver:

    Fucking land av sociopater. Ni är hemska mot andra. Det är fruktansvärt för henne om detta har höns. Jag tänker allafall stå upp för henne, och alla som råkar illa ut. Hur tror n det känns att förlora alla i sin familj? Och att den enda man har kvar, ens pappa, våldtar en? Lär er att känna för andra. Istället för att säga, @lgna ner dig”. Vad är du för människa, i verkligheten, som sitter där bakom din dator och skriver detta, till mig? Du vet ingenting om mig? Om du träffade mig i verkligheten så hade du ju inte att så? Förstår du inte hur genomskinlig det är? Jag tycker synd om Jackie. Attackera mig för det ni bara, fortsätt. DET ÄR SYND OM HENNE ATT HENNES PAPPA HAR DÖRT IKVÄLL. (Ska jag lugna ner mig?) det är så lätt att vara tuff och kall online,

    1. Lee skriver:

      Du kallade nyss Camilla för en äcklig idiot? Ja fyfan, det är så lätt att vara tuff online.

      1. Maja skriver:

        Du måste skämta? Ge mig din Facebook profil här just nu, så ger jag dig min. Jag gömmer mig inte. Lets see.

      2. Maja skriver:

        Du måste skämta? Lätt att vara tuff online? Jag har gjort en öppen fucking darr här med att posta sitt riktiga namn/Facebook och -INGEN- har gjort det, bara hållit tyst? Om en människa här som säger att jag överreagerar när jag säger att det är moraliskt fucking fel att posta på en skvallerblogg om att någons pappa har dött postar sin genuina Facebook och namn gör jag det mer än gärna direkt, 🙂

      3. Sanna skriver:

        Maja, jag är den som sagt att du överreagerar, jag har länkat min blogg, bara att gå in där. Via den kan du hitta mitt facebook-konto. Go wild!

    2. Sanna skriver:

      Copy-paste:ar in mitt svar som jag skrev där uppe, här igen då, eftersom du verkar missat det:

      Min pappa har dött, för två år sedan, hade han vart lika känd som Svartenbrandt är, och jag dessutom vart lika känd som Jackie är, så hade det vart nåt jag fått räkna med, att det kom ut i media. Sorry, men så ser det ut, och att sitta och skriva till någon som bara gör en liten notis om det i sin blogg, att hon är sociopat och en ”äcklig jävla idiot” känns inte som en rimlig reaktion. Men men, man är ju så olika…

      Sen om det är mig du funderar på, och vad jag är för människa, så är det bara att trycka på mitt namn är över, så kommer du till min blogg. Om du nu är nyfiken menar jag. Inte så att jag gör några större försök att vara anonym.

    3. Nadja skriver:

      Gå på tidningarna också då i sådana fall. Hade du förresten reagerat samma sak om en dömd pedofil/våldtäcksman blivit dömd och en känd person var dotter/son till den?

      1. Nadja skriver:

        Svaret var till Maja

    4. E skriver:

      Det var ett jävla hetsade från din/er sida. Jackie hade ju själv gått ut med att hon och pappan stod mindre än nära ihop, och pappan blev så aggressiv när han bodde hos henne att polis tillkallades och grep honom (igen). Jättehemskt att Sveriges farligaste kriminella är borta från jorden. Not.

  9. AJ skriver:

    MAJA, detta handlar om en person som på många sätt och vis valt att vara offentlig och kriminell. Det skrivs om honom på nyhetssidor och i tidningar, på vilket sätt gör Camilla sorgen värre? Inbillar du du dig att hans dotter och anhöriga lider mer pga att det skrivs om Svartenbrant i denna blogg?
    Nej du, dina kommentarer handlar bara om att DU vill höras och märkas, det är DU som är en hänsynslös och egoistisk individ. DU försöker göra hans död till din grej. Äckligt av dig!

  10. Nicole skriver:

    Varför blir vissa så arga när CamCam skriver om detta? Vad fan är erat problem?

    1. AJ skriver:

      Det är bara en enda person som verkar arg…

    2. E skriver:

      Hennes problem är troligtvis ett enormt överskott av galla.

      1. Hmm skriver:

        Jag gissar på att det blev ett eller två glas vin för mycket till fredagsmyset.

  11. En annan Malin skriver:

    Seriöst ni som spyr galla på Camilla(eller om det nu bara är Maja, orkade inte dubbelkolla), fan skärp er! För det första skrev hon att hon hoppas att det inte är sant, dvs hon tänkte absolut på Jackies känslor. För det andra är Svarten en av de mest kända kriminella människorna i Sverige. ALLA tidningar kommer att skriva om detta, och de kommer då inte göra det såpass hänsynsfullt som Camilla gjorde. För det tredje, jag håller egentligen inte med Camilla. Visst han är en människa och har barn som förmodligen älskar honom trots att han inte verkar ha förtjänat det(enligt vad man läst iaf). Men om någon nu dog i en lägenhetsbrand ser jag hellre att det är han än en helt oskyldig hårt arbetande småbarnsförälder som faktiskt gör något gott för samhället och sina nära och kära. That’s just me.

    1. AJ skriver:

      Det är bara Maja.

      1. M no. 1 skriver:

        Indeed. Tror faktiskt 99% är sympatiska människor som tycker synd om Jackie men ändå förstår att tidningar måste/kommer/vill rapportera om denna ökända man.

        Och sen finns det Maja. ?

      2. Hanna skriver:

        Nu är det nog. Låt Maja vara ifred.

    2. M no. 1 skriver:

      Är du seriös Hanna? Har du ens läst kommentarerna hon har lämnat eller? ”Känslokalla äckel, sociopat, psykopat, ni drar vinst av en annan människas död” och så vidare…? Varför försvarar du en näthatare? 🙂

      1. Hmm skriver:

        M no 1: Jag tror Hanna tänker som så att det r rätt uppenbart att allt inte står så bra till med Maja.

        Tror inte hon är en hater. Troligt att hon redan ligger ned, så vi behöver inte sparka så hårt.

  12. Isa skriver:

    Alltså Svartenbrant är en av Sveriges genom tidernas mest (ö)kända brottslingar som varenda allmänbildad svensk känner till. Han har suttit mer än halva sitt liv på kåken för diverse brott och för de allra flesta svenskar är han mycket mer känd än Jackie – så take a chill pill alla fjortisar som bölar in det här iommentarsfältet för imorgon bitti kommer varenda löpsedel och nyhetssändning handla om detta. Som sagt, Svartenbrant har varit ökänd i decennier, långt innan Jackie ens var född och hans namn var främsta anledning till att Jackie ens hamnade i strålkastarljuset ifrån början.

    1. E skriver:

      Läste just, han har suttit sammanlagt mer än 40 år i fängelse ?

  13. E skriver:

    Bekräftat att det var han som dog i lägenhetsbranden,

  14. Nat skriver:

    Shit vad otrevliga alla är ?

  15. tessan skriver:

    Hahahahaha!! Vem är den där Maja??? Skärp dig

  16. Evelina skriver:

    Åh herregud vilka idioter i ditt kommentarsfält. En länk till en nyhet i en tidning och folk går bananas. Sedan sitter de i samma ögonblick och hånar skiten ut Dessie o co. Denna jävla dubbelmoral. Nu är det ju någon som döööööött. Ja visst, men inte fan har DU hittat på det. Och att du skulle ”göra profit” på någons död. Jag tror jag spyr. Hur tänker folk.
    Heja dig Camilla.

    1. Jo skriver:

      Det är bara en person som sitter och beter sig så.

  17. j skriver:

    Alltså hur många kommentarer har den där Maja skrivit? Obsessed much?!

  18. Dressyrryttare skriver:

    Gissar att ”Maja” är en f.d. vän till CamCam som äntligen fick en möjlighet att spy galla … Tragisk!!

    Mina tankar är med Jackie och familj och jag hoppas att dom får allt stöd och kärlek från vänner och bekanta som dom behöver.

  19. emmy skriver:

    Du klagar på att det spekulerades om
    Foki var gravid i Sandras blogg, men här slänger du upp ett inlägg om Jackies pappa. Tycker det känns konstigt och fel bara. Det sista Jackie och familjen vill är nog att se detta på skvallerbloggar.

    1. Evelina skriver:

      Amen come on. Det första frun gör är att dänga upp ett inlägg på sin finestblogg. Tror det säger allt.
      http://finest.se/nadensljus/2016/04/15/lasse-har-lamnat-oss/

      1. Evelyn skriver:

        Ja men eller hur! då är det bara för maja att gå raka vägen dit och hoppa på henne också i kommentarsfältet!

        Det är ju en offentlig nyhet att han avlidit, varenda tidning har skrivit om det, men om man länkar en artikel är man sociopat. Haha maja sök hjälp snälla.

  20. M skriver:

    Herregud. Maja, du behöver verkligen chilla. Sveriges farligaste brottsling har avlidit, vilket alla tidningar skrivit om. Camilla har inte skrivit något, utan endast sagt att hon hoppats att tidningarna fått fel uppgifter och länkat artikeln. Hon hade lika gärna kunnat sagt att det var bra, eftersom att han är så pass kriminell. Men nej, hon säger att hon hoppas att det inte stämmer. Sedan har ju hans fru redan skrivit om det på sin blogg, precis som Evelina skrev. Herregud hahaha…

  21. Eva skriver:

    Hoppas att Majas sorg över Svartenbrandts bortgång och hennes medkänsla med familjen i deras sorg, som hon aldrig har träffat eller ens pratat med, har tagit lite mer normala proportioner så här dagen efter.

  22. Sandra skriver:

    Jeees… Maja gick verkligen bananas här :S
    Maja, du verkar ha mycket ilska och sorg inom dig. Försök reda ut det. Att kalla folk för sociopat och äcklig och allt vad det var hjälper ingen.

  23. Madde skriver:

    Wow, antingen är den här Maja ett psyko som lever en helt annan verklighet på internet än oss andra. Eller så är det Jackie själv som sätter fart på tangenbordet. 15 kommentarer, shit!

  24. Haha skriver:

    Lol, älska Maja. Hon borde starta en skvallerblogg, den skulle bli sjukt underhållande. :’D

  25. Johanna skriver:

    Äsch, jag respekterar att Maja blev upprörd, sen blev det olyckligt med formuleringen. Kanske har Maja anledning att vara upprörd, jag vill inte döma, hon tog i lite för mycket (precis som andra kommentatorer ibland (nej som vanligt inte alla kommentatorer) uttrycker sig lite hårt ibland.

    Och Nej jag försvarar inte osnälla formuleringar – men jag erkänner att funderar över hur personen bakom vissa formuleringar mår.

    Jag respekterar Camillas inlägg också – jag vet inte själv vilken typ av blogginlägg jag hade gjort om jag gått i Camillas skor och drivit en skvallerblogg, jag kan inte döma här heller.

    Peace and love till alla – samt att Jackie går vidare mot ett nytt och bra kapitel i sitt liv!

  26. Vilgot Vrede skriver:

    Här i kommentatorsfältet var det PMS-fittornas kamp. När det torkat till i hålet kan ni börja kyssas och ta varandra på brösten.

    1. Ikognito skriver:

      Ha ha, tråkigt sätt att försöka trolla. 😉

      I vilket fall, troll eller inte, så slår jag vad om att du just nu i denna sekund sitter med vasselinburken i ena näven och kompisen i den andra gloendes skärmen på brudar i din lilla ensamhet,

      *tragiskt*

  27. Camilla Olofsson skriver:

    Hej Jackie jag beklagar verkligen sorgen efter din pappa styrkekram Camilla

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp