Att dra det lite för långt..

16:56 16 Apr 2016

Fokis arbetar med att ta fram egna hårprodukter och hon använder sig själv som vandrande reklampelare..
Borde man då inte se till att man aldrig kommer till det här stadiet som på bilderna nedan? Det är verkligen inte bra reklam för någonting alls som har med hår att göra..

fokis

9 kommentarer | “Att dra det lite för långt..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Eva skriver:

    Jag tycker att hennes hår ser normalt ut? Färgen har släpp och hon har fått utväxt efter ett par månader? Är det det du menar? Foki skrev väl att hon ska testa hur länge färgen håller? Tycker ändå att pigmenten håller väldigt länge. Jag har själv rosa färg på håret just nu och måste fylla på färgen varje vecka.

    Var det färgen på hennes hår som vi ska titta på? Eller vad är det du menar?

    1. matilda skriver:

      Kanske för att det ser ut som hon inte tvättat håret på 1 månad?

    2. Maria skriver:

      Hon har ju tre olika färger i håret? Den rosa färgen har släppt rejält och sen utväxten. Om hon skulle testa hur länge färgen håller så borde hon ju gett sig nu eftersom färgen inte ser bra ut längre.

      1. E skriver:

        Sådan färg brukar inte fästa lika bra i topparna som mitt på skallen, och eftersom hon har lååångt hår är det inte så konstigt.

    3. Cecilia skriver:

      Hennes hår ser ju jätteslitet ut.

    4. Lina B skriver:

      Eller hur! Om detta ska föreställa som hår i dåligt skick så har jag nog fått sämre självförtroenden med mitt hår nu.

  2. Lina B skriver:

    Jag vill inte vara så nu men jag FÖLJER faktiskt Fokis blogg. Idag var hennes hår kanske inte på topp men hon har faktiskt väldigt fint hår annars enligt mig. Hennes hår är slitet har hon sagt många gånger eftersom hon färgar mycket men jag har sett mycket mycket värre. Fokis hår är t.o.m. friskare för att vara färgat. Hennes hår beundrar jag (när hon fixar till det såklart). Jag förstår att allt som man läser från dig ska man göra det med glimten i ögat men det är så uppenbart att många inte förstår det. Om man bläddrar genom Fokis blogg så har hon faktiskt många bra hårdagar än dåliga.
    Bara för att jag inte följer *att klaga på allt och hitta fel trenden* hoppas jag att ingen kommer att hoppa på mig nu?

    1. Hmm skriver:

      Nej då. Jag ät redan på ditt Team. Atti inte klaga på allt. 🙂

    2. E skriver:

      Asiatiskt hår brukar vanligen vara tjockare (hårstrån) än exempelvis skandinaviskt hår, och brukar då tåla färgningar/blekningar bättre. Skulle jag med mina tunna (f.d. blonda) strån behandla mitt hår som hon gör hade jag säkerligen blivit flintskallig 😛

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG