Dessie hotar med polisanmälningar..

14:56 15 Apr 2016

Ibland är det nog inte så roligt att vara en offentlig person – speciellt inte när saker och ting inte riiiiiktigt gått som de ska som i det här fallet med Dessie och hennes upptaxering.

Hon får tycka vad hon vill om kommentarerna hon får men att hota med polisanmälningar… snälla..polisen har väl annat att göra än att lägga tid på bloggare och deras I-landsproblem..
Svara på dem eller ta bort dem men lämna polisen utanför – de har viktigare saker för sig – drogrelaterad brottslighet till exempel..

dessies

13 kommentarer | “Dessie hotar med polisanmälningar..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Jääklars vad du är snabb med inläggen!!! :O

  2. J skriver:

    Så intressant hur bloggare som Dessie, Paow osv. hotar med polisanmälningar när de knappast har gjort någon research om vad som kunde klassas som förtal eller dylikt. Deras enda insikt i lagstiftningen är antagligen via filmer och vad de har hört av andra människor. Förtal verkar ju för Dessie vara ett fancy ord att kasta omkring sig. Synd att det ska vara så, tycker att rättssystemet förlorar en del av sin legitimitet på grund av dessa fjortisar.

    1. f skriver:

      Ja så hotar dom med att anmäla för förtal när det i såna fall är mycket mer likt ofredande haha

  3. Joanna skriver:

    Det är inte okej för andra att påpeka och diskutera det problem hon SJÄLV satt sig i när det är HON som skriver/skyltar om det. Sedan kommer sanningen ändå fram & då är det självklart hon blir ifrågasatt?
    Hon tycker att det som skrivs där är förtal, medan det tydligen är okej för henne att hota med att blanda in polisen.
    Jag har råkat ut för förtal för 3 år sedan som jag anmälde, de tog det som en ”förolämpning” istället och det blev inget ut av det. Det skulle inte bli ett skit av denna utredning även om hon anmälde dem för förtal, då hon själv har skattefuskat, haha..
    Hon är lite… Ja.

    1. Malin skriver:

      Att polisen rubricerade det som förolämpning istället för förtal har att göra med vem själva uttalandet var riktat till. Om någon säger/mailar något till dig rubriceras det som förolämpning, om någon skriver ut något om dig på Fb till exempel, så att andra kan läsa det, då rubriceras det som förtal. Bara så du inte tror att polisen nedvärderade det hela till ”bara” en förolämpning, så ska du ju inte behöva känna 🙂

      Men ja det ska väldigt mycket till för att åklagare ska vilja gå vidare med en anmälan om förtal/förolämpning. Och i det här fallet förstår jag inte ens vad som skulle vara förtal :p

  4. AJ skriver:

    Haha, jag säger bara lycka till med polisanmälan Dessie!
    Vad är det med vissa bloggare egentligen, vilka tror de att de är? Snacka om storhetsvansinne.
    Ifrågasätt konsumtion eller ekonomi och du kan bli hotad av en bloggare att hon ska anmäla dig till nåt jäkla tv program som jagar nättroll.
    Ge kritik eller fråga nåt om plastikoperationer och Botox och du blir kallad näthatare.
    Fråga en bloggare om hon fått klädtrasan hemskickad gratis och du är en bitter och avundsjuk tant.
    Sådant går inte för sig för en hel del bloggare ser sig själva som Guds gåva till mänskligheten och alla ska bara vara snälla annars ska man vara tyst.
    Jag tycker att de där tokiga bloggarna gott kunde flytta till Nordkorea eftersom de uppenbarligen är emot yttrandefriheten.

  5. Rio skriver:

    Mia hade en bra comeback

  6. C skriver:

    Det som stör mig sååå jävla mycket är när Dessie skriver att ”jag skattar över 350 000 per år”. Ja, i år gör du det, men alla andra år har du inte skattat så mycket. Så det här är mer en engångshändelse i sammanhanget. Var det inte typ 150 tkr i inkomst under tidigare år totalt? Så, nej, du har inte alltid betalat så himla mkt i skatt.

    Och det här med polisanmälningar ska vi inte ens tala om för då blir jag tokig.. Slösa polisens knappa resurser. Sluta blogga istället! Problemet löst ?

  7. Malin skriver:

    Nu läser inte jag Dessies blogg längre men måste ändå få säga att jag förstår hennes poäng. Det är nog tröttsamt när samma person sitter och kommenterar varje dag om samma sak. Såklart att man blir irriterad, vem fan skulle inte bli galen..

    1. Mia skriver:

      Det var jag som komenterade och jag skulle rekommendera att inte tro på Dessie… jag ställde en fråga om skattefusket, om hon tänkte kommentera det I blogen. Jag frågade två gånger, båda gångerna plockade hon direkt bort kommentaren. Hon försöker få det till att jag stalkade henne i varje inlägg eller kallar henne för massa hemska saker men jag ställde en enkel fråga och bara två gånger. I själva verket var det hon som försökte mörka om skattefusket genom att ta bort frågor om det.

  8. V skriver:

    Aftonbladet har bekräftat

  9. V skriver:

    Blev svar på fel inlägg My bad

  10. Kexet skriver:

    Så nu är plötsligt polisen till nytta? Var det inte Dess som nämnde att polisen är grisar etc.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg