Drama Queen much?

10:30 19 Apr 2016

drama

GabJoss är tydligen dödligt sjuk där hemma och känner sig som världens sämsta mamma eftersom hon inte kan ta hand om Jason utan har fått överlämna ansvaret till Fjordingen.

”Det var längesedan jag var såhär sjuk och inte ens när jag hade mjölkstockning för någon månad sedan kändes det såhär. Kan knappt ställa mig upp utan att allt snurrar, fryser och svettas om vartannat och har ont i hela kroppen. Känner mig så liten och orkar knappt lyfta ett finger.”//GabJoss

Det är ju astrist att vara sjuk – det håller jag med om – men hon är inte sjukare än att hon kan skriva 41 st svar på kommentarer om hur hon ska krya på sig. 41(!) stycken! 
Om jag var så sjuk som hon får det att framstå som att hon är så skulle jag på min höjd skriva EN kommentar och tacka för allas omtanke.
Hon skriver 41 stycken trots att hon är så svag att hon inte kan lyfta ett finger…

Drama Queen much eller har vi Fjordingen vid tangentbordet??

12 kommentarer | “Drama Queen much?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mikaela skriver:

    Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig … Men ordet TÖNTFJANTMUPP dyker upp.

    1. Sarah skriver:

      Jag gapskrattade rakt ut i ett tyst bibliotek när jag läste din kommentar. Töntfjantmupp, mitt nya favoritord <333

      1. Mikaela skriver:

        Haha förlåt alla medbiblioteksmänniskor!
        Det är ett bra ord 😉

  2. Anna skriver:

    Utifrån deras ”101 hemligheter om vårt förhållande” så tycker jag inte det låter riktigt sunt. Som att dem inte är riktigt…. vuxna.

    Allt hon skriver är med sån rosaskimmrig yta att man blir illamående. Men det verkar ju vara många som lever ett sånt liv med tanke på att varenda kommentar är maaaagiiiskt <33333 eller åhhhh fina fina duuu <333333
    Om det nu är fjordingen som svarar istället för gabby så kan det ju inte vara så svårt att få ihop ett sånt svar iaf..

    Herrejesus.

    1. Bloggbevakning skriver:

      De leker ”mamma, pappa, barn” typ..

    2. Andrea skriver:

      De verkar väl lyckliga ihop men att man är ifrån varandra en vecka å tycker att det var den värsta veckan i deras liv så håller jag, och säkert de flesta med sunda värderingar, med om att hälsosamt förhållande har de inte.

  3. Anna skriver:

    Hon skrev tidigare att hon fått en ”liten skattesmäll” på 41000:- . Blev nyfiken och kollade upp hennes inkomst för 2015, den var på 169 059:- Hur går de ihop? Hon har inget företag.

    1. Belle skriver:

      Hon bloggar..

    2. Maria skriver:

      Hon bloggar samt att hon jobbade för Zappa i Göteborg. Riktigt konstigt att hon ändå tjänade 170k under ett helt år, när hon både hade Zappa och bloggen. Speciellt när hon påstått att hon tjänat ”som en vanlig månadslön” på bloggen (hon har alltså sagt att hon tjänar två månadslöner, vilket ju inte kna stämma om hon bara tjänat 170k).

      1. Anna skriver:

        Ja håller med, 170 000 ger ju knappt 15000 i månaden!! Och om hon nu ska betala 41000:- i rest så kan hon ju knappt ha betalat nån skatt under året, Samma gäller F som hon ofta skriver att ha så bra lön har tjänat 258 813, vilket blir ca 21 500 i månaden…

      2. Maria skriver:

        Det jag till slut funderar över är hur dom har haft råd med allt? Jag kan förstå om man hade 3 månadslöner vilket Gabbi tjatat om att dom haft, men med dom summorna du pratar om är det ju närmare omöjligt att ha ett boende på 10k+ i månaden, mat för 8k vissa månader, massa inredningsgrejer för tusentals kronor, 20k i sparande varje månad.. Det stämmer bara inte. Dom ska ha fått runt 3,5mille i lånelöfte. Det låter ju helt absurt då dom inte ens sparade för bara ett år sedan. :S

  4. Anna skriver:

    Maria: Jag förstår inte heller hur de går ihop! Antingen så får får hon in svarta pengar eller så har hon blivit upptaxerad.. Vet inte riktigt hur de funkar men hon har ju betalat för lite skatt under året och enligt Skatteverket så är det hennes inkomst för 2015.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg