Hips don’t lie

11:29 11 Apr 2016

stellakoll

Shakira möter kraftigt motstånd i Rebecca Stellas höfter – these are hips that won’t quit!!

Herregud, hur många kilo tror ni hon stoppat in för att få den där effekten?
Och den viktigaste frågan av dem alla – är det snyggt det där?
Att hon tycker det verkar ju uppenbart men ni andra? Är det snyggt? Kvinnligt? BEKVÄMT?

Det här är Rebecca Stellas ex – Johan ”min personliga husgud/Shellback” Schuster – ett musikaliskt geni!!!!
När det tog slut mellan dem skrev han Maroon 5’s hit ”This summer” vilket var en helvetes diss till Becky to say the least!

Tror ni att BeckyStell hade blivit tillsammans med honom utan alla hans miljoner på banken?shellie

 

29 kommentarer | “Hips don’t lie”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mikaela skriver:

    What…the…? Haha hon måste designa kläder för o kunna ha nåt som passar!

  2. Hanna skriver:

    Jag tycker direkt att det är osmakligt att kommentera kvinnors kroppar på det här sättet. Hon får göra vad hon vill med sin kropp. Vad vill du uppnå med ett sånt här inlägg? Att vi tillsammans i grupp ska skratta och håna henne för hur hon ser ut? Det är för mig helt oacceptabelt och bidrar ännu mer till den här utseendehetsen vi kvinnor får stå ut med dagligen. Bättre kan du.

    1. Alli skriver:

      Tack, tänkte exakt samma.

    2. M skriver:

      Jag kan till viss del hålla med dig, men Camilla skriver aldrig i inlägget att det är fult, utan hon frågar mer vad vi tycker. Det är ju uppenbart att något är instoppat (hon (Rebecca) kanske t.o.m sagt det, jag har ingen koll), så egentligen är det ju inget negativt om Rebecca. Men håller absolut med om kroppshetsen, det är väl anledningen till att hon gjorde dem från första början, right?

      1. Bella skriver:

        Haha, svenskabloggare har tillochmed i det inlägget lagt upp en ”förebild på angelica” som inte ens är angelica utan hennes kompis ingrid.. (ingrid.anderssons på insta)

      2. alice skriver:

        Vadå ”då borde du inte gå in här -länk-?
        Känns fortfarande inte ok, även om någon annan skrivit om det på ett ”värre” sätt, så det där lät faktiskt bara löjligt ?

        1. Bloggbevakning skriver:

          Det är okej, det är bara en känsla.. Ingenting kommer att hända och den kommer att gå över… Jag lovar!

    3. M skriver:

      1. ”Vi kvinnor” aja baja! Bara för att du har äggstockar, likt mig, har du inte rätten att föra kvinnors talan över vad som är okej eller inte. Du får gärna yttra DIN åsikt men när du säger ”vi kvinnor” syftar du på varenda livmodersbärare i världen. Och jag håller inte med dig, så snälla, tala för dig själv men inte för alla? 🙂

      1. Hanna skriver:

        Alla med livmoder är inte kvinnor. Ursäkta så mycket om du tog illa upp. Förde min egna talan angående kommenterar till kvinnokroppen. Däremot tog jag med i alla när jag menar att kvinnor blir utsatta i en utseendehets. Och det, min fellow fittbärare, står jag för. Du som lady är utsatt av detta.

      2. Linda skriver:

        Hanna, jag tänker här att den aktuella kvinnan faktiskt i all sin glans bidrar till just utseendeshets eftersom, så vitt jag förstår, det faktiskt inte handlar om naturliga attribut! Jag sållar mig därmed till skaran av kvinnor som inte vill bli hopklumpad ”bara därför att”…
        /Linda

    4. A skriver:

      Tala inte för andra kvinnor tack! Det är din uppfattning att kvinnor dagligen får stå ut med utseendehets.
      Vi kvinnor? Det är inte MIN personliga upplevelse i allafall…

      1. rebecca skriver:

        Du lär ju leva i en drömvärld om du inte kan se att kvinnor väntas leva upp till vissa ideal. Har en kollega vars 8 åriga dotter går runt och drar in magen hemma så att revbenen syns för det säger hennes kompisar i skolan är fint, du kan ju ärligt inte påstå att detta kommer draget ur luften?

      2. Emy skriver:

        rebecca: Man kan ju välja att inte bry sig också. När man är 8 år är det så klart svårt – det är därför man har föräldrar att vägleda en – men vuxna kvinnor bör ha skaffat sig tillräckligt mycket skinn på näsan för att kunna tänka själva och strunta i ideal som inte passar dem, kan jag tycka.

      3. A skriver:

        Rebecca, läste du lite slarvigt kanske? MIN personliga upplevelse, JAG upplever inte att JAG utsätts dagligen för utseendehets
        Jag är fullt medveten om vad som försiggår i samhället och känner självklart av hetsen själv ibland men med åren har jag fått en jävla bra självkänsla och kan ofta skita fullständigt i ideal eller liknande

  3. cajsa skriver:

    Hela hon ser extrem ut och jag kan inte förstå varför man vill eftersträva att det ska se groteskt ut. Har inget emot skönhetsingrepp men många spårar ju ur. Skulle jag göra något skönhetsingrepp blir det möjligtvis ett bröstlyft eller borttagning av kråksparkar när jag kommer upp i 40+. Fler borde göra det i syfte att förbättra istället för att förändra helt och hållet. Måste ju vara en skum känsla att få barn sen och inte se likheterna.

  4. H. skriver:

    Jag tycker mest det hela är pinsamt. Har man vetat vem hon är innan hon börjde med PH är det uppenbart vad hon håller på med. Det sjuka är att folk verkligen ”ser upp” till hennes utseende utan att ha den blekaste aning om alla hennes ingrepp. Kolla bara in kommentarerna på hennes instagram-bilder. Vimlar av osäkra ovetandes småtjejer som ser upp till henne och detta konstlade ideal.

    1. cajsa skriver:

      För mig är det obegriplig hur man kan missa hennes ingrepp, det syns ju från månen att det är konstlat. Ett praktexempel hur det ser ut när det har gått alldeles för långt. Men ja, blir väl allt vanligare och mer och mer normaliserat.

  5. Kajsa skriver:

    Jag bryr mig inte ett dugg att hon har gjort alla dessa operationer, men jag tycker det är så otroligt sorgligt när hon skriver som svar på sin frågestund där en (förmodligen ung) läsare frågat om att använda waisttrainer för att få hennes kropp. Det för mig faktiskt ledsen att unga tjejer ska läsa det och därefter bo i en waisttrainer och träna sönder sig för att tro höfterna ska bli större och midjan minimal. Jag kan inte förstå hur man inte kan ta sitt ansvar där och antingen strunta i att svara på såna frågor eller säga som det är. Inte ge falska rekommendationer till små tjejer som redan har sådan hets.

    1. Sandy skriver:

      Väldigt bra sagt! Jag vill inte döma folk som väljer skönhetsoperationer och ingrepp. Idealt vore det bäst att vara nöjd med sig själv men den idealen är nog svårare att få grepp om därför väljer man andra sätt, antar jag. I vilket fall, så är det ett extrem och känsligt tema för unga individer som du säger. Jag håller med om att det finns ett viss ansvar i dag kring detta och antagligen är det som egentligen frustrerar vissa. Man dömer både och, dem som ändrar på sig och dem som inte gör det. För mycket hets bara och för lite ärlighet.

  6. A skriver:

    Nej, hon skulle inte ha tagit i honom med tång ens om han inte hade pengar, men min uppfattning av henne är att hon inte skulle ta i NÅGOT som inte har pengar.

  7. Sanna skriver:

    Jag har så svårt att tänka mig att folk är med någon bara för att den personen har massa pengar. Eller alltså, jag fattar ju att det är så i många fall, men tänker att personen med alla pengarna måste ju ha några goda egenskaper som gör att en trivs i dens sällskap, eller? Skulle en verkligen orka vara med någon ENBART på grund av personens pengar? Frågorna är många…

  8. Mikaela skriver:

    Musiker kan ju vara riktiga kap, sökningar! Så kanske hade hon det utan miljonerna 🙂

    /gift med en musiker 😛

    1. Mikaela skriver:

      Sköningar, inte sökningar!

  9. A skriver:

    Hon får göra precis vad hon vill med sin kropp, men något slags ansvar borde hon väl ändå känna inför sina fans när hon påstår att hon fått formerna genom träning, det bidrar ju ytterligare till utseendehetsen? Det är fullt möjligt att få en stor rumpa genom TUNG styrketräning och massor med mat, men det är fysiskt omöjligt att isolera rörelserna så att de endast tar på rumpan. Har man fått till en stor jäkel till bakdel genom träning så har man inte ben utan någon som helst muskeldefinition, vilket Rebecca har.

    Den dagen hon lägger upp en film på sin insta där hon knäböjer med ens 75% av sin egen kroppsvikt så tror jag på att bakdelen består av muskler och inte injektioner eller fett som flyttats hos en kirurg.

  10. Li skriver:

    Jag skiter fullständigt om folk vill möblera om hela sin kropp, men att ljuga om det gör mig förbannad. Unga tjejer, tror tack vare Rebecca att man kan få en sådan kropp av en waisttrainer. Waisttrainers kan vara rent av skadliga för kroppen. Det gör mig jävligt förbannad. Möblera om hela kroppen eller fejset om ni känner för det, men STÅ för det då.

  11. lenart Svensson skriver:

    Vad jag har hört så är hon eskort, så nej hon skulle aldrig vara med honom om han hade en vanlig svenssonlön. Jävla golddiggerhäxa är hon

    1. Hanna skriver:

      Oj! Här var vi visst bittra!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg