Isabelle har börjat videoblogga..

13:39 22 Apr 2016

Nått ska hon väl roa sig med om dagarna med tanke på hur dött det är inne på bloggen.
Videon är med tusen klippningar vilket stör en del och jag kommer på mig själv med att stirra på hennes mun.
Hon kan ju knappt prata med de där läpparna..

Dock har hon en ganska behaglig röst att lyssna på – när hon inte försöker låta gangsta’ – men att stå och svamla, dra sig i håret och klappa händerna är inte mycket att hänga i granen.
Hoppas hon kan få lite hjälp för alla andra på Youtube verkar ju vara rena proffs.
Jag skulle heller inte våga börja med Youtube av just den anledningen. Herregud, jag skulle ju bli utskrattad..

Vad tror ni? Är detta början på Isabelles stora comeback?

32 kommentarer | “Isabelle har börjat videoblogga..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Felle skriver:

    Ida Warg har skaffat tandställning, behöver hon ens det? Hon skriver ju att hon fått nej från tandläkare genom åren, tolkar det som att de bedömt att hon inte har behov av det? Är det nästa grej bland bloggarna – skaffa tandställning??

    1. Anna skriver:

      Haha kolla hennes videoblogg så ser du att hon behöver tandställning

      1. Felle skriver:

        Kollar aldrig videobloggar utan har bara sett bilder och tycker hon har fina tänder 🙂

  2. lenart Svensson skriver:

    Eftersom hon knarkar kommer det inte hålla länge en pundare kan man aldrig lita på !

  3. m skriver:

    Va gammal hon ser ut…

  4. Jenna skriver:

    Tycker att hon verkar väldigt osäker. När jag har videobloggat har jag betett mig likadant, svamlat lite, dragit i kläder och hår och hela stämningen i videon har varit lite awkward, haha. Men eftersom att det är hennes första försök, så ger jag henne ändå tummen upp.

    Hon sa något om att video är lite mentalt jobbigt också, för att hon kan ta tillräckligt många bilder för att hitta en där hon är snygg, men att video känns mer exposerat. Isabelle visar många tecken på att inte må bra, och denna press är ett av dem. Jag hoppas folk inte kommenterar för hårt här, hon behöver bättre självförtroende, så kanske hon kan ta sig ut och göra något.

    1. Sanna skriver:

      Hon behöver inte bättre självförtroende utan bättre självkänsla. Det kan hon endast få när hon blir trygg i sig själva, vissa människor uppnår de aldrig.

      1. Mjala skriver:

        +1111! Vet inte varför folk tror att man automatiskt kommer må bättre och tycka om sig själv för att alla ANDRA är snälla och kommenrerar snälla saker?

      2. Jenna skriver:

        Just det, jag blandar ofta ihop de två. Nej, det stämmer. Man måste jobba hårt för det.

      3. Jenna skriver:

        Mjala:
        Nej, det sa jag inte. Men jag anser inte att man ska sparka på någon som ligger, för folk kan verkligen vara elaka mot henne. Kolla kommentaren längre ned, där någon säger att hon ser gammal ut.
        Det hjälper henne ju inte. Egentligen tycker jag inte att det här med videobloggande är bra för henne just nu, hon behöver nog komma bort från det och göra något utöver internet. Plugga, praktisera.

  5. Mia skriver:

    Snark… 4 minuter som kan sammanfattas med att hon inte vet vad hon egentligen ska göra i en vlogg :/ Varför haka fast sig i att vara bloggare när man inte har något att säga?

  6. Nani skriver:

    Tycker också att hon har en väldigt behaglig röst. Hoppas hon inte göra detta för någon annans skull, utan för att hon vill göra det. Hon har i alla fall ett väldigt fint leende måste jag säga,

  7. Linnea skriver:

    Tycker snarare hon var jobbig att lyssna på med så märklig dialekt, stängde av efter 30 sek.

    1. Sanna skriver:

      Jag trodde hennes röst skulle vara mycket ljusare än vad den var.

    2. Anna skriver:

      Jag vet inte var du kommer ifrån med norrländska är väl inte särskilt märkligt.

      1. Linnea skriver:

        Hah jag är från västerbotten själv så eh jo jag har nog hört norrländska, tycker hennes dialekt lät som allt annat än norrländska

  8. F skriver:

    Kissan har som av en händelse pikat bloggare som börjar med YT och är opoffsiga … Jaja

  9. anonym skriver:

    Annica Englund har nu lagt ut den oredigerade bilden på sin blogg istället för den photoshopade 😮 Hon kände sig nog lite träffad

  10. Cajsa skriver:

    i videobloggar känns det som att alla bloggare mer fokuserar på att sitta i rätt vinkel, spänna upp ögonen och lägga håret till rätta och glömmer bort att prata och säga nått av betydelse. Bara massa svammel och en miljard upprepningar varje gång.

  11. Marie skriver:

    CamCam! En läsare inne hos Petra Tunis länkade en gammal bild på henne, ÄR det verkligen Petra??? vore kul att se lite före- och efterbilder på henne. ht tp://bloggers.in2pic.com/bloppis2010/web/lr_bloggers_0c241_7268.petra_tungarden.jpg

    1. Elin skriver:

      Ja någon har ju överdoserat fillers i hennes käkben iaf…

    2. M skriver:

      Ja stackarn kan knappt le/göra pussmunsposer utan att det ser ut som om hon har en såndär ansiktsmask som gör det omöjligt att röra facet. Hon ser sinnessjukt ansträngd ut, som om hon kämpar för livet för att göra någon annan min än att ge en halvtom blick..

  12. fsk skriver:

    Bra röst, härlig vibe. Blir hon bara mer bekväm med formatet kan det bli riktigt bra! Vore väl kul om hon kunde få ett litet uppsving typ, hon sticker ju ut en del gentemot vissa andra bloggare.

    1. Mia skriver:

      På vilket sätt sticker hon ut?!?! Snälla, vad utöver färdigmat, smink, öl, allmän lathet inför allt som hör vuxenlivet till samt shopping ger hon via sin blogg? Är det hennes syn på vad man kan använda sin kapacitet till i livet? Känns jävligt ledsamt minst sagt. Förstår inte vad hon använder hjärnan till eller vad sjutton hon och folk hon umgås med pysslar med för att inte klia sönder sig i hjärnan av sådan jävla tom mental aktivitet :////

  13. Glenny skriver:

    Jag gillar henne starkt!

    1. Mia skriver:

      Vad gör hon som du tycker är relevant för NÅGON? Narcissistisk tragisk skit. Ser inte direkt något starkt inspirerande i att vara lat, egocentrisk, ytlig och anta att det vore intressant för omvärlden att bevaka dessa karaktärsdrag.

  14. K skriver:

    Oj vad mörk och manhaftig röst. Blev förvånad. Trodde hon skulle ha ljus flickröst, ni vet sådär gullepluttigt?

  15. Frida skriver:

    Åh vad hon skulle passa bättre i kortare hår!!! Typ en längre page! Hon drunknar ju i allt löshår..

  16. vic skriver:

    Jag tycker att hon är så sjukt snygg!!!!

  17. Victoria skriver:

    Jag skulle vilja veta en sak och det är varför alla envisas med att använda YouTube när det finns så mycket bättre videoservice. Som Vimeo, där filmen automatiskt blir nästan lika knivskarp som originalet (HD, 4k osv) utan att man själv behöver fippla och välja när man vill se något.

    Det är en helt seriös undran. Tant är gammal. Tant fattar inte om det inte är lika coolt som YouTube eller om det finns någon annan anledning?

  18. :/ skriver:

    Alltså. Uttalet… Varför pratar hon som om hon är en manlig hiphopare som är uppväxt i ghettot?

  19. E skriver:

    Gillar att alla tipsar henne om att göra follow me around-videos men enda hon gör är att sitta inne med dataspel och droger.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg