Isabelle på akuten

12:50 13 Apr 2016

isabelle

Isabelle drabbades av en allergichock igår och fick åka ambulans till SÖS.
På sin Instagram skriver hon att ambulanspersonalen ”högg henne med en adrenalinspruta” vilken får det att låta om att de satte den rakt i hjärtat på henne likt Nicholas Cage i The Rock men läser man hennes blogg så kommer det fram att de satte den i låret på henne – som sig bör vid en allergichock.

Vad är det med bloggare och dessa överdrivningar/utelämnande av sanningen?
Handlar allt om att få läsarna att flytta mellan sina olika sociala media för att till slut lyckas puzzla ihop någon typ av version av sanningen  och få  hela bilden klar för sig och så att bloggaren kan tillgodoräkna sig fler klick och besökare?

15 kommentarer | “Isabelle på akuten”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hmm skriver:

    Fast när du får en stor spruta intramuskulärt så känns det som att du blir huggen av en spruta. 😉

  2. Hanna skriver:

    Varje gång jag har fått en allergichock har ambulanspersonalen huggit mig med adrenalinspruta. Även om det sitter i låret så är det faktiskt ett rent jävla hugg.

  3. Myra skriver:

    Hon verkar ju åka in lite titt som tätt för ”allergichocker”. Det är ingen hemlighet att hon knarkar, det kanske ligger nåt sånt bakom.

  4. E skriver:

    Vafan…”adrenalinsprutan” lär ju vara av typen EpiPen. Varför får folk det att låta som scenen i Pulp Fiction? Nålen är inte ens så jävla lång eller grov, och det går så snabbt att man inte hinner reagera.

  5. E skriver:

    Tillägg: kan folk sluta fota på akuten/sjukhus? Ofta får de med andra personer och det är fan inte ok ever.

    Och vad är det hon är allergisk mot? Hon är uppenbarligen medveten om sin allergi så varför är hon inte uppmärksam på vad hon äter? Om hon inte vet vad fan hon är allergisk mot borde första ambulansfärden resulterat i prover för att veta vad som orsakade den anafylaktiska chocken.

    1. Hmm skriver:

      ”kan folk sluta fota på akuten/sjukhus? Ofta får de med andra personer och det är fan inte ok ever.”

      +1

      Det är dessutom redan förbjudet att fota på sjukhus pga sekretess-skäl.
      Blir vansinnig på detta eviga fotande här och där utan respekt för andras integritet. 👿

    2. CL skriver:

      Har för mig att hon är allergisk på nötter, så hon borde hon verkligen tänka på vad hon stoppar i sig. Livsfarligt. Har själv svår nötallergi.

      1. Anna skriver:

        Jo, fast då vet du ju att det handlar mycket om att omgivningen måste visa hänsyn också. Det handlar ju inte bara om vad man själv stoppar in munnen – en kollega till mig hamnade i allergichock när någon åt nötter på bussen (eller tåget, kanske).

      2. CL skriver:

        Till anna.
        Ja självklart. Då kanske man får be busschauffören/lokföraren ropa ut i högtalarna att det är nötförbud. Samma gäller på andra allmäna platser. Det är ett osynligt handikapp som man själv och även andra ta på allvar.

    3. 666 skriver:

      Du har verkligen inte ens läst hennes inlägg där hon faktiskt förklarar att hon ej har ätit något hon inte brukar äta men fick ändå en allergisk reaktion. Hon är allergisk mot de flesta frukter och bär, pollen, nötter och en hel del andra grejer.

  6. Elle skriver:

    Hon verkar tycka det är coolt att hamna på akuten. Poserar i syremasker och skit.

  7. lenart Svensson skriver:

    Allergichock in my ass. Hon har väl rökt på för mycket så hon fått ett astmaanfall. Hon är ju inte direkt känd för att stå emot droger.

    1. 666 skriver:

      Du är verkligen tappad.

  8. Vegan is the future skriver:

    Jag har sån Epipen och en ska hugga in den i lårmuskeln.

  9. Helena skriver:

    Får man en allergichock så blir man lagd på ett enskilt akutrum. Där möjlighet för övervakning och behandling finns. Så verkar inte fallet vara vid ovanstående bilder.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG