Läsarna tipsar..

09:48 19 Apr 2016

finest

Jag kan liiiiite förstår hur Finest tänker om nu kommentaren stämmer – det är alltid roligare att ge ett pris till någon som är på plats. Rättvist? Inte det minsta men roligare..
Jag var på Grammisgalan ett år då Avicii tog hem i princip alla priser och det blev en ganska avslagen stämning när man har tittat på hans förinspelade tacktal på storbildsskärm för tredje gången.
Zzzzzz…

Finest gör som de vill men då kanske de ska sluta ha en omröstning och istället ha en jury. Men alla klick de skulle tappa om de tog bort omröstningen skulle förmodligen vara förödande för dem så det är lite en catch 22.

Vad tycker ni? Ska man få välja en annan vinnare om någon inte kan/vill/kommer dyka upp?

7 kommentarer | “Läsarna tipsar..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Evelina skriver:

    Nej man ska inte välja en annan vinnare. Det är tittarna/lyssnarna/läsarna som röstat fram personen. självklart är det roligt om vinnaren är på plats men den kanske faktiskt har jobb eller annat inbokat. Det är ju inte som att en artist ställer in en spelning precis. Jag tror inte att de nominerande har lovat dyrt och heligt att vara på plats.

  2. m skriver:

    Jag undrar om Foki läser din blogg eller om det är ett sammanträffande att hon just skrev om sin hårfärg, när du dissade den för nån dag sen.

  3. Sanna skriver:

    Bara för att man är en offentlig person så betyder väl inte det att man tycker om att stå framför folk och hålla tal? Jag tänker tillbaka till skolan där i stort sett ingen ville gå fram och göra redovisning inför klassen där man ändå känner dom som sitter där. Nu menar jag inte att detta är Annicas orsak till varför hon inte kan komma men man borde ha de i åtanke att alla vill kanske inte gå upp osv. Ta Therese Lindgren tex som har social fobi, ska man ta tillbaka alla hennes priser bara för att hon inte klarar av att besöka galan? Det låter helt sjukt. Den som får mest röster är vinnaren oavsett om personen kan komma dit och ta emot sitt pris eller inte!

  4. anne skriver:

    De kan väl för 17 inte välja en annan vinnare bara för någon kanske inte kan vara närvarande. Det är ju läsarna som röstat. Ruttet i såna fall.

  5. Hmm skriver:

    Nej!

    Då får man kolla om de kan komma innan man nominerar istället.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG