OCD och CamCam..

12:38 16 Apr 2016

Forni har en liten plåtning och jag kan inte ens komma på någonting roliga att skriva om den glansiga, spandexliknande kostymen hon har på sig för ALLT min hjärna kan registrera är hur sneda alla ljusen i kandelabern är.
DET ENDA!
Så störd är jag..
Jag kan gå fram till främmande människor och erbjuda mig att fixa deras kragar om de ligger fel och är alltid den som går runt hemma och rättar till tavlor som jag tycker hänger snett.
Ibland tror jag att min hjärna hatar mig på riktigt..

fornia

8 kommentarer | “OCD och CamCam..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Antonia skriver:

    Apropå Michaela Forni, så konstaterar jag att hon är en av de bloggare som nu befinner sig i Paris:
    https://www.instagram.com/p/BEQaX1DvZ1r/?taken-by=maxinnebjork
    på inbjudan av DeoDoc (den minnesgoda minns att det var med detta företag som Petra T m fl åkte på ”pressresa” till New York).
    Även Janni Delér verkar ha svårt att motstå locktonerna från Heiium Studios och DeoDoc som försöker kränga sin värdelösa prrodukt med mutade och köpta bloggare.
    Vi får nog höra en del om DeoDoc i bloggarna närmaste tiden. Man måste ju tacka för senast om man är väluppfostrad.

    1. N skriver:

      Jag har aldrig hört talas om dem förut så googlade…intimdeo?? Vad i helvete?! Seriöst?

      Tänker kolla deras bloggar nu för jag måste få veta vilken Gwyneth-liknande spinn de kan hitta på för att få folk att dea sina underliv?!

    2. Sara skriver:

      Haha what? bara jag som gillar att tvätta mig med DeoDocs produkter? Luktar trevligare än sjukhusdoften på Lactacyd. Har inte provat deon men köper alltid milt parfymerade initimwipes utomlandrs, guld GULD i tell you att ha när har mens de värsta dagarna.

      1. hej skriver:

        menar du att du tvättar omkring fittan eller i? för inget annat än vatten ska du använda där. jävla skithittepå med intimtvålar/deos

      2. N skriver:

        Ja alltså, jag förstår inte varför folk med friska underliv överhuvudtaget känner att de ska peta därnere med något som inte är vatten. Det är ett eget litet self-sustaining ecosystem och ju mindre man är där och påtar desto bättre.

      3. Ellen skriver:

        För 400 spänn kan man köpa en grunduppsättning DeoDoc bestående av Deospray Intim, Intimtvål och Deowipes dvs våtservetter. Sen behöver man aldrig mer känna sig osäker.
        Bara en sån sak som våtservetter för 11 spänn styck! ”DeoDoc Deowipes Intim är servetter med en rengörande effekt som lämnar en len och mjuk efterkänsla. Kan användas när som helst under dagen.”
        DeoDoc är en typisk produkt som spelar på kvinnors känsla av osäkerhet och okunskap. Att känna att man bara måste rusa ut på toaletten rätt som det är under arbetsdagen och torka av sig med en intimservett för man känner sig ”svettig”. Jeez.
        Hur har kvinnor klarat sig i generationer utan dessa konstruerade behov och produkter som ingen efterfrågat förrän de ”uppfanns”?

      4. Sara skriver:

        jag brukar ha dem i handväskan och mest använda när jag har mens. Jag försöker att ”inte tvätta i fittan” utan runtomkring. Det är väl egentligen inte konstigare än att använda våtservetter på barn?

  2. Evelina skriver:

    Men alltså ni som påstår att ni inte tvättar fittan, tvättar ni alltså inte er mellan blygdläppar/vid urinrör mm? Att inte pilla in tvål i själva hålet fattar väl vem som helst men resten vill man väl ändå tvätta? Jag gör det i alla fall….

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg