Slänger Odd iväg en pik till Elaine här?

19:38 6 Apr 2016

Elaine är ju på allas läppar i och med släppet av sin bok ”Medan han lever” som handlar om hur hennes pappa utsatte henne för sexuella övergrepp när hon var liten.

I helgen var Elaine med på Nyhetsmorgon och pratade om retorik för barns integritet och sammanställde en lista med saker man inte ska göra mot barn då detta kan inkräkta på den och sista punkten var denna:
”Puss-och-kram-attacker ”– gör inte det.

Idag tipsar Odd om hur man ska göra om ens barn blir lite väl griniga.
Hans tips?
”Puss-och-kram-attacker”

Ordvalet känns lite väl utstuderat för att komma från Odd och jag kan inte låta bli att undra om detta är en pik mot Elaine och att han gärna tar tillfället i akt för att trycka dit henne lite?
Vad tror ni?
elaine odd

25 kommentarer | “Slänger Odd iväg en pik till Elaine här?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. j skriver:

    Puss-och-kram-attacker?

  2. ida skriver:

    jadu.. säkert ngt sånt :). Eller det kanske är många som säger puss och kram attacker hehe :).

  3. m skriver:

    känns som en väldigt skum grej att ge pikar för, i tanke på vart det kommer från. elaine skrev ju inlägget av en väldigt seriös anledning, tycker han att hon har fel då eller? han kanske bara inte tycker att han behöver ta henne på allvar?
    jag gillar inte odd haha.

  4. Isa skriver:

    Känns lite som att Elaine blivit självutnämnd barnexpert bara för att hon (tråkigt nog) släppt en bok om övergreppen som gjordes på henne som barn.
    Min son älskar när han får puss och kram-attacker, han brukar till och med säga att det gör honom glad när han är ledsen.
    Nej, hon kan nog ta och tagga ner lite. Att vara retoriker gör en inte till en barnpsykolog.

    1. F skriver:

      Ja, jag håller med. Visst det är dumt att tvinga sitt barn att krama andra människor om hen inte vill. Men vart går gränsen? Menar Elaine att jag inte kan kram-och-puss-attackera min sjumånaders son? Han kan inte säga nej eller förflytta sig, jag tvingar ju honom att ta emot mina pussar och kramar.. Näpp… jag tänker fortsätta att pussa och krama, för ibland får jag en genomblöt ”puss” tillbaka 🙂

      1. Petra skriver:

        Fast va? Klart man ska pussa och krama sina barn, men inte om de visar/säger att de inte vill. Precis som du skulle göra med en vuxen dvs.

        Läs detta, oerhört viktigt att man respekterar barns gränser och kroppar: https://www.raddabarnen.se/Documents/vad-vi-gor/sverige/vald-och-overgrepp/stopp_min_kropp.pdf

    2. sonja skriver:

      Jag skulle nog vilja kalla Elaine lite utav en expert faktiskt.

      I och med hennes erfarenheter och att hon har läst mycket om ämnet så gör det henne kunnig.

      Sen måste man inte tolka det som att alla puss och kram-attacker är dåliga.
      Jag kan tänka mig att det ä rrätt stor skillnad mellan en mysig puss och kram-attack och en intigritetskränkande puss och kram-attack. och känner man att man har dålig pejl på skillnaden kanske det är bra med lite eftertanke.

  5. Matilda skriver:

    Bra lista för övrigt. Har en svägerska som alltid tvingar sitt barn att krama folk han inte vill och även använder andra punkter på listan. Hon är även utbildad förskolelärare så jag tänker att en borde ha lite bättre kol.

    1. Mikaela skriver:

      Aaaaaa tvättäkta FUCK-tard!!! Usch

  6. Jessica O skriver:

    Bara jag som reagerar på att han ställer en fråga till sina läsare när han de senaste månaderna inte ens släppt igenom några kommentarer? Antar att man fortfarande kanske kan skriva kommentarer men är det inte väldigt tråkigt att skriva om det sen inte publiceras, eller tänker han godkänna dem i detta inlägg? Och varför skriver han mer inlägg nu när han bestämt sig för att lägga ner bloggen?
    Jag bryr mig alldeles för mycket om det här känner jag… borde plugga istället…

    1. Lotta skriver:

      Jag funderade också över det. Be om råd när man inte godkänner/visar kommentarer. Lite…annorlunda..?

  7. Karin skriver:

    Solklar pik. Bella och Elaine är sedan i höstas ovänner av ”okänd” anledning. Bella hävdar dock att så inte är fallet när Elaine blir högaktuell med ny bok, något konkret bevis på faktisk vänskap har dock ej presenterats. Odd tar Bellas parti i denna fight (såklart, det är hans fru). Men när inget gensvar på fredspipan ges från Elaines sida ledsnar han än mer och går till ”subtil” attack. Det är så dom fungerar. Bloggarna.

    1. Mikaela skriver:

      Blombudet o alla fina ord då? De verkar inte vara ovänner? Middagarna?

      1. Josefin skriver:

        Vilka middagar? Blombudet var väl enligt rykte ett sätt för Isabella att be om ursäkt?

      2. Mikaela skriver:

        Skickade inte Bella bud när boken var typ ute o att de stöttar henne bla vla? I Mars skrev Bella att hon sprang in i Elaine på en föreläsning. Var de ovänner nämner man väl inte det?

  8. Mikaela skriver:

    Det är skillnad på att ge sitt barn mys-attacker då man ser hela situationen. Att andra vuxna tvingar på mitt barn närhet eller att jag tvingar på andra barn – eh nä!!

    OBS! Detta gäller friska familjebilder!!

    1. M no. 1 skriver:

      Exakt min tanke. Vet inte riktigt varför folk tar åt sig/illa upp när det är tydligt att det inte är normala familjer som Elaine försöker klämma åt? Jag tycker absolut att man ska vara rädd om barns integritet och värna om barnet- säger barnet att det vill ha puss och kram-attacker well go ahead! Men de barn som protesterar mot dessa attacker är ju de som far illa av att vuxna fortsätter.

  9. Hanna skriver:

    Appropå inlägget om kommentarsfältet i går, har ni sett vansinnet i Katrin Z kommentarsfält? I varje inlägg sitter det några (två?) muppar och tjafsar som om det vore i en privat chat, det är sinnesjukt och alla inblandade låter helt störda… http://katrinz.se/katrins-snapshots-2492#comments

  10. fsk skriver:

    Kenza droppar nyheten 10:00 enligt hennes senaste inlägg…

  11. fsk skriver:

    OCH Ivy Revels insta är uppdaterad med bilder på kläder, skor, Paris o.s.v…

  12. Mikaela skriver:

    Skor kändes inte helt oväntat va? 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg