What?

18:40 16 Apr 2016

Forni, Janni Delér och ett gång andra brudar är i Paris – courtesy of nån typ av vagina cleaning pryl.

Det kvinnliga underlivet har en ”self cleaning mechanism som den manliga motsvarigheten saknar – där av fenomenet Flensost.

Med andra ord:
Den rengör sig på egen hand. Sluta parfymera fiffin!

Å andra sidan.. Jag hade nog också parfymerat muffen för en resa till Paris.
You win some, you lose some..
Sorry fiffan..

För mer fakta om vår kära fiffi – I bring to you!
JOE SANTAGATO aka min secret crush.. =)

17 kommentarer | “What?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    I dessies inlägg om barnvagnar hintar hon om att hon vill ha ett till barn snart. Blev inte hon singel precis?

    1. K skriver:

      Är lite trött. Vad jag menar är inseminering med donerad sperma.

  2. Linas skriver:

    Han är min med ???

  3. Blomma skriver:

    De kommer att få trevliga infektioner om de verkligen använder den där skiten.

  4. Gustav Svensson skriver:

    Tunis fick väl också åka på bjudresa för att tvätta sin ”Queen V” (OBS! Företagets egna ordval, ej mitt obs obs obs), något man tydligen (?) inte verkar kunna göra på hemmaplan. Fast då begav sig smartaste bästa tjejgänget till New York, eller ”Nevvan”, som vi trendkänsliga säger. Till Paris (Parran?) verkar hon dock inte ha fått följa med, what up? Tvättade hon för dåligt så att Queen V inte var representativ för DeoDocs varumärkesprofil, eller rasade kanske marmorblocket storlek mindre kontinent ner från den nyrenoverade badrumsväggen och föll över henne, så att hon i skrivande stund (!!! nagelbitare!) ligger där fastklämd 127 timmar-style.
    Likheten med Bruce skulle då förvisso här komma väl till pass, så det blir kanske bara 1,27 timmar-style. Måste ju hinna chefredaktöra 200%, reklamblogga 3 timmar och dessutom gå på glass-mingel, doftljus-mingel, marmor-mingel och stukatur-mingel. Och ringa Ryska Posten, världens bästa fixare, så de kan få kontinenten på plats igen efter att Tunis gnagt sig loss. Marmorn måste upp!

    1. M skriver:

      Du försöker för mycket.

      1. C skriver:

        Haha ja, fick leta fram skämskudden!

      2. Gustav Svensson skriver:

        Åh nej, måste genast anpassa mig! =(

  5. Gustav Svensson skriver:

    P.S Vad snygg han var (har redan glömt vad han heter, men han i videon obvi). Vill bara objektifiera skiten ur honom mmmm

    1. Ellen skriver:

      Petra T är på Coachella tillsammans med sin trogna väpnare Fingal och Caroline från CHIC.
      Orkar inte ens fundera över vem som sponsrar dem. Kanske Fristads arbetskläder?
      Framgår inte av Petras Instagram om hon packat ned ordentligt med DeoDoc intimservetter. Man kan dock förmoda att hon har fått en årsförbrukning med anledning av reklamen i samband med ”pressresan” till New York i december.
      Måste vara härligt att vara Coachella och känna sig fräsch och säker down under…

  6. Sara skriver:

    CamCam vad tycker du egentligen om Shiva? Vet inte riktigt varför men har alltid sett på henne som en falsk person, att hon hänger med ex Kenza för att tjäna på det. Golddigger-material typ? Känns också skitkonstigt hur hon och Kenza blev bästaste bästisar typ över en natt?

    1. Antonia skriver:

      Kenza 7 november 2014:
      ”Shiva och jag har bara känt varandra i knappt 3 år (vi träffades genom Humlan, de jobbade ihop) men hon blev snabbt en av de viktigaste människorna i mitt liv. Hon är sån himla fin och stöttande vän. ♥”
      Shiva är väl en sån där inte alltför glamorös ”kändiskompis” som får ”stjärnan” att framstå som vackrast och den som alla vill ta bilder på och selfies med.
      Kolla på Kylie, Kendall, Gigi, Hailey osv vilka som brukar hänga med dem och finnas med på paparazzibilderna när de är ute och fikar, shoppar, lunchar osv.
      Fast det kan naturligtvis vara så att Kenza tycker Shiva är en trevlig kompis som umgås med Kenza för den hon egentligen är och inte den Kenza som vi andra känner från sociala medier.
      Vi får hoppas att Shiva inte är vän med Kenza ”av fel anledning” som Blondinbella brukar säga när hon dumpar någon.

    2. J. skriver:

      Tänkte skriva att de har väl varit vänner i många år, men kom på att jag blandat ihop henne med Dilay. Men jag tror Kenza är en person som har ganska bra koll på om personerna i hennes närhet är genuina och vill henne väl. Många av hennes vänner har funnits där länge och hon känns som en ”få bra vänner än många sämre”-typ. Bara känslan jag fått i alla fall. Hon har ju blivit väldigt bra vän med sin fotograf Madde (?) också, så ibland har man väl tur och hittar personer man klickar bra med direkt 🙂

      1. Erika skriver:

        Jag har hängt med Shiva några gånger inklusive flera andra av Kenzas vänner under en sommar. (Festat ihop). De enda de pratade om var uteslutande deras egna bloggar och instagram. Peakar hit och dit om vem som hade mest följare och varför. Shiva var nog den tjejen som brydde sig minst dock! Men det kanske är så att hänga med andra bloggare?

      2. :) skriver:

        Erika: menar du ”pikar”?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg