Annica i Los Angeles

12:21 25 Maj 2016

Annica Englund:

annca

Annica är just nu i Los Angeles och idag gick hon på den största turistfällan av dom alla – star ride tours.
Herregud – det står på gatan och skriker för att få in fler intet ont anande turister i sina bussar och bodde man där som jag gjorde så höll man ju på att bli galen!
Jag bodde två tvärgator ner från Mann’s Chinese Theatre som hon fotar här och skolan låg 3 gator längre ner åt andra hållet på Hollywood Boulevard så man var liksom tvungen att passera här flera gånger om dagen.

Det var liksom det som fanns i Hollywood – turister och studenter.
Under tiden jag pluggade så fick man ta en taxi eller en lång promenad till närmaste mataffär för runt där vi bodde fanns bara turistaffärer.
Men sist jag var där såg jag att det börjat ändras på och lite mataffärer och liknande har börjat poppa upp lite här och var.

Idag blev det förresten klart att jag åker till LA i november då en av mina bästa vänner där borta ska gifta sig.
Inte bästa månaden att åka men ååååh vad härligt det ska bli – och Magnus ska med.

Men visst är Annica en duktig turist? 
Hon fotar allt av betydelse. Om hon är snäll ska jag berätta om den hemliga stigen hela vägen upp till Hollywoodskylten dit inga turister hittar! =)

Hotellet hon fotar i sitt inlägg är förresten där Whitney Houston hittades död i ett badkar innan Clive David pre-grammyparty. =(

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg