Den nya bloggaccessoaren.

18:35 15 Maj 2016

Nicky & Janni:

Det nya heta att ha som bloggare. Och skeppsbruten.

ananas

13 kommentarer | “Den nya bloggaccessoaren.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Under mina år på kryssningar, festivaler och annat jävelskap har vi alltid haft en ananas som maskot. Det har liksom blivit en grej som spridit sig.. Glenn ”Partyfrukten” Ananas, han har en egen facebooksida.

    Vi sunkiga rockers var alltså före modebloggarna? aj, aj, aj…

  2. Lisa skriver:

    Vad tycker du om Ankpung? Hade varit mycket intressant att höra…

    1. J skriver:

      För det första: namnet Ankpung. Så töntigt.

      1. :( skriver:

        Otroligt töntigt.

  3. Lisa skriver:

    Egoina blir lättstött av din blogg!

  4. Anna skriver:

    CamCam! Jag har en fråga om din bloggs kommentarsfält. Jag vet att du från start skrev att alla kommentarer kommer att godkännas och att du inte kommer moderera osv men hur tänker du nu fortsättningsvis? Bloggen har ju vuxit lavinartat (good job!) och med varje bloggare du skriver lite mer om verkar det följa ett kränkt entorage, vilket gör bloggy liiiite tråkigare, imo. T.ex. är det den där tok-Frida som gör att jag har börjat undvika att klicka in och se vad andra läsare skriver, det vibbar ibland lika tokigt som Aftonbladet kommentarsfält. Några verkar ju bara finnas till för att spotta syra omkring sig och jag önskar typ en censurknapp för att slippa se eländet.
    Whatcha thinkin’?

    1. Dani skriver:

      Om du stör dig på kommentarsfälten är svaret inte att censurera, utan Du får helt enkelt välja om du ska klicka in dig till kommentarsfältet eller undvika det. Så enkelt var det! Länge leve yttrandefriheten 😉

      1. Camilla skriver:

        Jag kunde faktiskt inte hålla med mer av det som Anna skriver! Yttrandefrihet är ju toppen, men att vara elak, göra personliga påhopp och ha en taskig attityd ( många nya som har hittat hit verkar var extremt bråk-ilskna?) hör inte hemma på en sån här blogg tycker jag 🙂 Alla får vara med och leka, men den som skriver dumma saker borde gå till dom andra skvallerbloggarna där attityden är elakare 🙂

      2. Anna skriver:

        Dani, vad fint att du sitter inne på det rätta svaret! För det kan inte finnas en gråskala vad gäller någonting va? Vi är alla olika, har olika preferenser och olika tolerans och det är okej. Jag väljer ofta att inte klicka mig in på kommentarerna, _precis_ som jag skrev i min kommentar och jag ville gärna ha Camillas tankar om att jag, och då kanske fler, tänker så. Det kan ju tänkas lite onödigt att du råder mig att göra precis det jag redan gör.

        1. Bloggbevakning skriver:

          Hej på er!
          Tack för era tankar och synpunkter kring kommentering. Kommentarsfältet kommer förbli öppet och omodererat och har någon någonting dumt att säga så får väl vi andra säga emot. Min åsikt är att det är ett betydligt bättre sätt än att stänga folk ute – sina åsikter har dom ju ändå.

          Men..jag säger till på skarpen vid påhopp, kränkningar osv som skett vid två tillfället och båda gångerna involverade det bloggares barn och utseende/hudfärg. Det är inte okej någonstans men att vi bara tycker olika är ingenting jag kommer peta i.
          Det kallas som sagt yttrandefrihet och den ska gälla för alla – även de som inte vill ha någon.

      3. Dani skriver:

        Anna, jag får hänvisa till Camillas kommentar.

    2. A skriver:

      Jag håller med och som jag skrev under ett annat inlägg, tonen ändrades efter tjafset med GabJoss alla följare och de hittade hit. Det liksom öppnade upp för en taskigare ton även om jag inte tror att det är just hennes följare som är elaka och dryga i alla inlägg, de liksom bara satte ribban.

      Svaret är inte censur men jag tror de som ofta läser kommentarerna och kommenterar kan påpeka att den tonen inte uppskattas. Och kanske kan Camilla påpeka oftare att trots att det är högt i tak här så tillåts inte personangrepp och förolämpningar.

      Att tonen i bloggen och bland kommentarerna ofta är ironisk och bitsk mot bloggarna ska inte betyda att det är fritt fram att kalla läsarna diverse namn och hoppa på varandra. Jag hyser själv inte mycket respekt för många av våra ”storbloggare” och är gärna bitsk i mina kommentarer om deras upptåg men det ligger i sakens natur att man får kritisera någon som frivilligt är offentlig. Att gå på ”vanligt folk” som exempelvis bara frågar var man kan hitta billiga kläder online är sunkigt beteende.

      1. Hmm skriver:

        Känner som du A. Förstår var CamCam kommer ifrån.
        Jag tänker att om vi alla dränker tex Frida med skojiga vinklar på vad hon skriver, alltså inga personangrepp eller elakheter tillbak, så tar vi udden ur hennes gift och det blir hon själv som är skämtet. 😉

        Vad tror du. Ska vi ge det ett försök? 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG