En tutte!!!!!

15:31 9 Maj 2016

Isabelle undrar om det är okej att bada topless bland barnfamiljer och det ska jag de om att få tala om att det är det inte! ICKE!
De där stackars småpojkarna kommer växa upp till att bli våldtäktsmän hela bunten om de ska tvingas exponerad för tuttar så där utan vidare – helt utan gränsdragning i form av en bikinitopp och flickorna ska vi inte tala om.

De kommer växa upp som små slampor med tuttarna ute i tid och otid och inte ens för kort kjol kommer de behöva ha ELLER vara för fulla för att inte bli våldtagna.
Nej, tuttarna utanför bara. Kom å ta för er bara!

Nej, vart är samhället på väg?
Jag tror nästan Isabelle borde dra nått gammalt – typ en presenning – över sig så inte någon som kan påverkas negativt får sig en glimt av hennes sillisar.
Man vill väl göra sitt för barnen liksom?

 

35 kommentarer | “En tutte!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A skriver:

    Är det här lägenheten Kenza och Aleks budar på tro? Mittemot hennes killes bror..

    http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-vasastan-stockholms-kommun-vastmannagatan-99,-2tr-6954656

    1. R skriver:

      Verkar rimligt. Och helt sinnessjukt att de kan ha så svårt att hitta lägenhet när de har sådär mycket att röra sig med…

      1. N skriver:

        De som budar på såna lägenheter brukar ofta ha ganska mycket pengar.

    2. Sigge skriver:

      Det var en fin lägenhet – ligger dock lågt i huset och det är en nackdel förstås. Ju högre upp i huset, desto dyrare lägenhet. Med tanke på hur lite ljus vi har i detta land om man ser året som helhet så är det naturligtvis bättre att bo högt upp.
      Slutpriserna ligger på 85 000 – 100 000 kr/kvm i Vasastan så jag skulle tro att lägenheten kommer att gå för 9 000 – 9 500 tkr.

    3. Anna skriver:

      Du har alltså, på riktigt, letat upp var Aleks bror bor och sedan letat efter lägenheter ute nu på samma gata? Varför?

  2. Hmm skriver:

    He he, Isabelle hade fått typ en eller flera hjärnblödningar om hon gått på stranden på 80-talet. Inte en täckt tutte så långt ögat kunde se. 😎

  3. pia skriver:

    jag haller faktiskt med henne. Skulle heller inte sola toppless bland massa barnfamiljer.

    1. Anna skriver:

      Move to America.

      1. pia skriver:

        hehe already done 😉

    2. Anna skriver:

      Inte jag heller….

    3. liten snopp skriver:

      vem fan bryr sig om barnfamiljer? Varför ska allt i världen kretsa kring barnfamiljer? Asså jag e sugen på att skaffa barn bara för att se hur mkt skit jag kan komma undan med bara för att jag har barn. Jag kan påstå att folk är pedofiler och allt möjligt. Vad är det för sjuk värld vi lever i där man har mer makt som barn än som vuxen? :S:S

  4. E skriver:

    Barn, om några, borde väl vara väldigt van vid bröst kan man tycka.

  5. M skriver:

    Alla solade väl topless på 80-talet? Inte brydde man sig då. Förstår inte 2016 års tuttskräck!

    1. Hmm skriver:

      Japp precis alla. Man var kostig om man hade överdelen på. 😎

      1. Hmm skriver:

        Kan berätta att mina nära och kära som flydde hit hade lättare att ta till sig den traditionen när de kom till Sverige än att stanna kvar och tvingas till att bära slöja. De tyckte detta var ett friskhetstecken. 🙂

  6. Petra skriver:

    Hahaha, vaa? Varför är det äckligt och respektlöst, mot vem?? Fattar ingenting… Det är ett par tuttar bara, då är det väl minst illa just bland barnfamiljer som antagligen ser titsen mer för vad de var skapta för…

  7. Bella skriver:

    ”Det är väll mest pga äckliga gubbar som stirrar” … Det hon i princip skriver är att kvinnor ska begränsa sig och sina kroppar, för att vissa män inte kan begränsa sig.. ?

    1. Hmm skriver:

      Japp. Burka nästa. 🙂

    2. kiddi skriver:

      Nä men om man känner obehag av ett en gubbe stirrar kan man inte göra mer än att acceptera att han högst sannolikt lär dra en #!$ senare, eller så täcker man tuttfan. Jag skiter i vad ni anser är ett jämnställt samhälle, jag bryr mig bara om HUR jag känner när någon stirrar. Jag håller med Isabelle. Vissta släpp ut tuttarna, skutta omkring nakna om ni så känner för, men vissaav oss känner obehag av att människor stirrar. Så är det.

  8. M skriver:

    Jag tycker det är upp till var & en. Om dem kvinnorna känner sig bekväma med att sola topless – go for IT! Bröst är naturligt (eller ja – inte i Isabelles fall 😉 & inget att vara rädd för. Själv skulle jag dock aldrig sola topless, men det är jag det.

  9. Bella skriver:

    erikalindgren.com är det nya gabjoss eller? Hon är överallt med sitt: ERIKA, SAMBO, NEWYORKLIV!!

  10. L skriver:

    Jag är inte bekväm nog att sola topless, dock tycker jag att det verkar jävligt skönt att göra det.
    Det är ju egentligen sjukt att man idag kan gå på stranden i en liten bikini som visar mer än halva röven plus en top med lite tyg som täcker nipsen men att sola topless är ej okej? Tycker nog nästan att en sådan liten bikini objektifierar våra kroppar mer än att sola naken, haha.

  11. Harkel skriver:

    Prata om dubbelmoral.
    Isabelle har visat sina bröst nakna tillsammans med Steffie och Sindy på nätet!
    Personligen bryr jag inte om det, men jag tycker inte om dubbelmoral.

    1. E skriver:

      Hahaha, såg precis bilden på Isabelles bröst. Snacka om dubbelmoral av henne…

  12. J skriver:

    Ni kan ju flytta till USA om ni blir chockade av nakenhet… Tycker att det är en del av skuldbeläggandet av kvinnors sexualitet.

    1. N skriver:

      Men alltså, bra om vi sakta men säkert börjar gå mot en tid där bröst inte är samma tabu som förut men att vara douchy mot de som inte känner sig helt bekväma med det är fan lika illa som Isabelle.

      Man är inte en konservativ söderstatare för att man inte håller med den andra sidan till 100%.

  13. Per skriver:

    Tycker absolut inte det är äckligt eller konstigt att visa brösten, skulle nog själv känna mig lite obekväm dock. Men kan tycka mig ana en viss dubbelmoral här -topless är okej men avslöjande shorts/bikinitrosor är det inte? 😉

  14. Rosa skriver:

    Är det kanske en generationsfråga?
    Många yngre tjejer har svårt för att skippa bh också vilket ansågs accepterat på den tiden då topless på badstranden var mer regel än undantag.
    Om man inte kan ha vanlig bh under en överdel eller klänning så är det free-bra, nipple covers, tejp och jag vet inte vad som används för att dölja minsta antydan till en bröstvårta under tyget. Inte undra på då att topless på stranden känns väldigt naket och otänkbart.

  15. Miika skriver:

    Nej till topless, men att dra en parallell om att man får skylla sig själv om man blir våldtagen är aldrig ok!!

    1. Wyy skriver:

      Varför nej till topless?

  16. Dinosaur skriver:

    Hoppas Isabelle aldrig åker över sundet då. Wild boobies have appeared, especially på Amager strandpark. Heja topless danmark!

  17. Tanten skriver:

    Jag är gammal (35+), har ett gäng ungar (=sönderammade bröst) men jag solar och badar topless när och var jag vill! ?

    1. Kimsan skriver:

      Fan vilken härlig kommentar! HEJA!! 😀

  18. E skriver:

    Vadå tänka på barnen? Alltså det är ju dom som verkligen inte bryr sig. För barn är det bara bröst liksom? Inget konstigt med det. Det är ju vuxna som har sexualiserat sönder bröst

  19. lenart Svensson skriver:

    Ska hon säga som visar upp sig så fort hon får chansen. Men vet ni vad som är mest respektlöst? Att vara en moralkäring.. Tycker lite synd om henne knarket har bitit sig fast i hjärnan.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG