Independent woman!

13:26 24 Maj 2016

Annica Englund:

annica annica2

Annica skriver ett inlägg om hur hon brukade vara så beroende av Marcelo men att det ändrats nu. Hon klappar sig lite på axeln som gjort sig mer självständig – bland annat nu då hon är i LA tillsammans med Smashbox.
Vissa av läsarna tycker att detta är någonting hon tar upp varje gång hon reser – håller ni med?

Jag har inget minne av att jag läst det men jag brukade inte lusläsa hennes blogg innan jag startade denna så det kan ha gått mig förbi.
Jag kan dock tycka att det ibland kan bli så – vissa saker triggar vissa känslor och kanske skriver hon om det då för att känslan är stark just då och det kan kännas som första gången.
Att man SLÅS av hur annorlunda man blivit. Jag tycker det är härligt!
Självständighet kan inte hyllas nog. =)

Ungefär som när Tjocka Hetsätarkatten vaknar på morgonen och har glömt bort att han fått mat varje dag i sitt liv och tror han ska få mat för första och sista gången och i princip ligger som ett knytte på golvet och ylar för att man ska fatta hur utsvulten han är.
Varje gång är som en första gång så vi kan absolut relatera till Annica. =)

Som en av läsarna skriver:
..är det verkligen så speciellt att man kan göra olika saker fast man är i ett förhållande?.
Svar: Nej, egentligen inte men har man inte gjort det tidigare så är det JÄTTESTORT!!!

Nån av er som tycker att Annica skriver om detta jämt och ständigt?

14 kommentarer | “Independent woman!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hmm skriver:

    OT

    Apropå ironi, driva lite med sig själv etc…

    Dagens lol inför beach 2016. 😎

    https://www.youtube.com/watch?v=7yyC5rFOHDU

  2. anonym skriver:

    Jaaaaaa hon skriver jämt detta vid varenda resa… Hahaha

  3. A skriver:

    Läser hennes blogg och det är inget hon skriver ofta om. Det hon skrivit förut är att när hon kom till Stockholm kände hon ingen och var därför ganska beroende av Marcelo . Tycker det är bra när man utvecklas och blir starkare.

  4. A.J skriver:

    Jag är själv vansinnigt fäst och beroende av min sambo, nästan på en jobbig nivå… Försöker att chilla lite sen min sambo vänligt men bestämt sa att han också måste få ha ett liv hehehehe…. Men det är så svårt att sova, äta, andas och överleva utan honom..!! 😉

    1. Agnes (en annan) skriver:

      haha kanske inte är riktigt på den nivån men förstår vad du skriver. ja blir skitstressad när min kille ska umgås med folk utan mig eller ta en kompisresa nånstans, inte för att jag inte vill unna honom all lycka å kul utan mig. Utan för att jag har så dålig självkänsla å är rädd att han ska tycka det är roligare utan mig … å lämna mig 😛 Men det är ju mitt problem, inte hans, alltså något jag får jobba på..

      Om Annica (läser inte hennes blogg) men kan relatera till att hon nämner de mycket för de kanske är stort för henne. Vi är ju olika å de kanske finns någon där ute som mår bra av att läsa om att hon lyckas med det..

    2. M skriver:

      Haha, känner detsamma för min man. Jag är väldigt självständig men vi har så otroligt kul tillsammans. Jag är inte en person som har lätt till skratt, snarare är jag ganska lättirriterad och cynisk, men i hans sällskap skrattar jag så jag kiknar nästa varje dag. Lätt beroendeframkallande.

  5. :/ skriver:

    Överlag tycker jag hon hela tiden måste påpeka hur bra hon mår och hur självsäker hon är o.s.v. Hade hon mått bra och varit självsäker hade hon aldrig ens försökt övertyga andra (sig själv?) om det.

    1. a skriver:

      Och sådana som du försöker ju hela tiden trycka ner henne.

      1. :'D skriver:

        Börja tjura då. 😉

    2. M skriver:

      Och du mår bra av att trycka till Annica !! Varför måste det hakas på någon för att man mår bra ?? Att vissa bara orkar leta fel på allt…..

      1. a skriver:

        En del törs bara sitta vid en dator och slänga käft. Men är så små och obetydliga i verkliga livet.

  6. Maria Maria skriver:

    En grej jag har tänkt på är att hon inte alls bara hade Marcelo efter BB, hon hade väl hon Hanna också?? Hanna r kanske? Hon verkade ju vara tight med Annica ganska länge.

  7. 11 juni skriver:

    Jag och min sambo är helt olika. Han gillar att vara själv och cillas hemma medan jag får panik om jag inte har att göra och får träffa folk. Därför fungerar vårt förhållande så bra. Vi ger frihet till att fortfarande leva våra egna liv och fortfarande vara våra egna individer. Sen umgås vi mycket ihop också och träffar folk tillsammans men om han känner för en chilldag så drar jag iväg på mina äventyr. Hade nog inte fungerat annars ??

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg