Inget för henne..

12:12 19 Maj 2016

banan2

Ida Wargs banan detox är nog ingenting för Gabriella Norberg Boysen.

Från dagens Expressen.

16 kommentarer | “Inget för henne..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sanna skriver:

    Alltså förlåt men detta är de roligaste jag läst på länge. Måste vara så fruktansvärt hemskt för henne men hon pratar om bananerna som att de lever? xD Bananer i pyjamas måste vara den värsta skräckfilmen som existerar för henne hahaha

  2. Tv:n är Gud skriver:

    Jag ska stycka alla tv hatare du har haft bajsex med tvn jag är tv jesus Du ska bli bestraffad O DU VACKRA DU FRIDFULLA TV JA VILL LEVA I TV:N JAG VILL DÖ I TV:N DU ALLSMÄKTIGA TV DU ÄR DEN ENDA VÄGLEDAREN Tv:n ska hämnas jag har en yxa du ska underkasta dig tvn jag ska mörda dig och äta din själ sjäkar är tv APPARATER och om jag äter en själ så blir jag en tv jag har mördat förut tvekar inte att göra det igen jag har en yxa du ska vara jävligt rädd

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jaha, nu är du här också! Det är ju gulligt på alla sätt och vis..
      Men en till liknande kommentar från dig och du åker ut.

      1. Ally skriver:

        Är det illa när det enda jag stör mig på är den hemska grammatiken?

    2. Frida skriver:

      Då hoppas vi på att du kan vara snäll resterande tid av året så du kanske kan få en tv i julklapp då det verkar vara din högsta önskan.

  3. Matilda skriver:

    Alltså jag HATAR verkligen bananer från botten av mitt hjärta och har träffat fler likasinnade. Blir extremt provocerad av allt som har med bananer att göra. Ingen får äta bananer i närheten av mig eller ens lägga sin oätna bananjävel i närområdet. Om någon jag ej kan styra över, tex public place, äter banan måste jag avlägsna mig. Vem äter förresten frukt överhuvudtaget bland folk? Usch! Skulle aldrig ta i en banan.
    Har för övrigt ej läst artikeln, men var tvungen att dela med mig.

    1. Lovisa skriver:

      Men varför??? Svårt för fallossymboler? Ätstörning? Är det någon annan typ av mat som stör dig eller endast bananer?

      1. Lovisa skriver:

        Ursäkta om det lät okänsligt förresten, menar verkligen inget illa utan blev bara väldigt förvirrad av din kommentar

      2. Matilda skriver:

        Haha ja, relativt orimligt. Tycker frukt kan vara ganska fruktansvärt överlag, att folk bara kan ta upp ett äpple och äta helt sådär. Förfasas över att det skvätter fruktjuice och att någon kan sitta runt ett bord med folk och äta det och sen bara lägga sin vidriga äppelskrutt på bordet. Så ligger den där och blir brun och luktar. Fy!

        Generellt har jag dock inte samma problem med hel övrig frukt som bara ligger. Det är hur folk äter det som är vidrigt. Ska det ätas får det fan skäras upp i bitar först. Har som sagt träffat likasinnade bananhatare som sagt, så det är inte helt ovanligt.

        Värsta var när en var liten på kalas och det ta mig fan alltid var banan i tårtan och en jävla fiskedamm med en banan i påsen. Har stått över mycket tårta i mitt liv.

      3. F skriver:

        Har en vän som också är rädd för bananer. Tycker det är helknas, kan liksom inte sätta mig in i det, hur jag är gör kan jag inte förstå. Om någon är rädd för getingar.. höga höjder.. clowner.. alltså allt sånt kan jag förstå även om jag själv inte har någon sån rädsla. Men bananer? Vad kan de göra liksom? Hon skulle heller aldrig röra vid en banan eller ens kolla på en bild på en banan.

    2. Anna skriver:

      Haha, vem fan har banan i tårta? Jag gillar verkligen banan men jag skulle inte använda det i en tårta ??

      1. Jennty skriver:

        Mosad banan är väl en ganska vanlig fyllning mellan två bottnar?:P

      2. Matilda skriver:

        Typ ALLA har banan i tårtan!

        Svär.

  4. F skriver:

    Alltså jag vill bara påpeka att det inte är ”Ida Wargs detox”

    Sett att många skriver det, men detoxen heter Banana Island och det är inte Wargen själv som hittat på den utan det är en jättepopulär detox som funnits bland veganer länge 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg