Kissie dissar Ida Wargs detox..

19:00 19 Maj 2016

Kissie & Ida Warg:

kiss

Jag undrar vad hon tror att hennes detoxjuicer innehåller? Protein?
De flesta av hennes juicer innehåller till största del kolhydrater. Kolhydrater = socker.

9 kommentarer | “Kissie dissar Ida Wargs detox..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Thess skriver:

    Jag har bara sett några av hennes juicer, och dom innehåller ju grönsaker och ingefära också. Juicedetox är super för kroppen. Banan innehåller faktiskt mycket socker, men det innehåller många bra näringsämnen också. Men för mycket socker för att jag ska tycka att det låter som en bra detox-idé. När jag vill det detoxa fastar jag helt och hållet. Massa vatten och The. Fasta är så himla bra för kroppen, jag får alltid så himla mycket energi och blir så glad när jag fastar. Gör en 24h fasta varje vecka

    1. Ess skriver:

      Enligt forskarna finns inga vetenskapliga belägg för juicedetox över huvud taget. Den enda som behöver hjälpa kroppen att avgifta sig är den utan en fungerande lever.

    2. Erika skriver:

      Thess, Hur kan det vara så härligt att fasta 24h som du beskriver? Jag har haft bulimi som yngre (tränade – fastade – tröståt för jag inte stod ut med fastan – tränade ännu hårdare). Jag har aldrig mått så dåligt.

      Jag klarade aldrig 24h fasta, men du säger att du fixar det och mår bra av det? Har du någon teori på varför det fungerar?

  2. Charlotta skriver:

    Haha alltså grejen med juicer är ju att man pressar ut saften (mest socker och vatten) och lämnar kvar allt det nyttiga i fruktköttet så nej, det är inte särskilt hälsosamt att bara dricka juice. Du får även i dig mer kalorier än att bara äta ett äpple t.ex. då det går åt mer frukt och grönt för att fylla ett glas.
    Bara äta banan är inte så bra heller då man behöver få i sig massor av olika näringsämnen så dessa två detoxar ger antagligen mest en placeboeffekt.

    1. kiddi skriver:

      Inte många som vet hur det ligger till..hon åt ett ägg, men påstår att banan är onyttigt. Hahah.

      1. Linda skriver:

        Ellerhur. Trötta mig…

  3. Felle skriver:

    Jag har en lever, den fungerar utmärkt.

  4. Amelia skriver:

    Alltså det första jag tänkte på när jag läste om banandetoxen är FÖRSTOPPNING ?? max rekommenderat antal bananer om dagen är väl två?!! Hur sjutton mår en efter 10 eller hur ofantligt många det nu var ??

    1. Linda skriver:

      Varför skulle du bli förstoppad? Äter di mogna bananer (med prickar) innehåller de komplett näring inkluderat en jäkla massa fibrer. Du kommer vara sjukt snäll mot din mage. Dock äter de flesta omogna bananer, DET ger förstoppning. Kroppen vet exakt hur den ska ta hand om frukt då de är kompletta med vitaminer, socker, fibrer, allt. Jag äter ofta runt 10 bananer om dagen på sommaren i smoothies och min matsmältning, hy, energi, allt är på nästa nivå då. Testa äta dem när de är mogna så får du se 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg