Knas och skoj..

20:19 24 Maj 2016

Hej på er mina små godistroll!

Det kan hända att det blir lite kaos här på bloggen ikväll för det händer lite saker med den..
Se det som en uppdatering. =)

Eller så har alla mina hemliga möten resulterat i att jag gjort en Zlatan… wiihoooo!
Ni får alldeles snart veta för jag jobbar inte som en traditionell hemlighetsmötesbloggare som ni alla vet.
Woopwoop!

10 kommentarer | “Knas och skoj..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. S skriver:

    Har ni sett Anna Books extremt lååååånga inlägg på instagram angående det blodiga fingret. Analys på den (önskar att Frans inte en AB-paus). Men alltså, varför ligger ljuslyktor först i fönsterkarmen och sen slängt på golvet i en annan bild? Exakt samma del av ljuslyktan samt ljusstump. Arrangerat för fotot med blodet? #alltförenbrainstabild

    1. S skriver:

      *att Frans inte hade…
      *varför ligger ljuslyktan…

      /ja, jag har en iphone

      1. S skriver:

        Okej. Efter att jag funderade ett varv till så kom jag fram till att hon kan ju ha lagt upp ljuslyktan på fönsterbrädet när hon städade undan.
        Det utesluter inte hur sjukt inlägget var ändå. Ringt en läkare… Om sitt blod… Hjälp

    2. malin skriver:

      Åh men jag tycker faktiskt lite synd om henne. Inte för att hon gjort sig illa (eller jo lite av den anledningen också) utan för att hon inte verkar må helt ok. Hon borde lämnas ifred av den anledningen, kan jag tycka.
      Jag blir även förvånad över att en vuxen kvinna skriver på det sättet, med upprepningar, versaler, gäng med utropstecken och smileys.

      1. Sanna skriver:

        Antingen beter hon sig så för att dra till sig uppmärksamhet och klamra sig fast i rampljuset. Eller så är hon sjuk på riktigt på något sätt.

    3. Johanna skriver:

      Hennes inlägg kan vara det roligaste jag läst.

  2. Bella skriver:

    Tidigare idag var det ju nån kommentar här om att ”min kompis känner simons (dessies simon) syrra och hon säger att dessie och simon är tsm blabla.” Nu finns denna kommentar på dessies blogg haha:

    PEGA
    30 MINUTER SEDAN
    SVARA
    Jag vill att läsa läser detta!!!

    Jag har varit så dum o korkad oavsett vad vill inte gå in på detta. Men av dåligt beteende o korkad beslut och idiot som jag är skrev en kommentar på skvallerblogg om att Simon o dessies är ihop bla bla skitsamma men ni som läst detta. Jag skrev bara sådär och INGET stämmer. Jag var dum o elak . Jag gillar dessies blogg men i denna härva finns det folk som snackar och jag är korkad dum som inte lyssna o agera på ett fult sätt!!! INGET AV DETTA ÄR SANT.

    OCH JAG VILL ÖPPET BE OM URSÄKT TILL DESSIES OCH HENNES FAMILJ FÖR DETTA ÄR INTE OKEJ.
    MAN FÅR INTE FÖRTALA NÅGOT PÅ NÅGOT SÄTT UTAN FAKTA. OCH ALDRIG LYSSNA PÅ RYKTEN UTAN TA SANNINGEN ÖGA MOT ÖGA.

    VILLE BARA alla ska veta detta!!!

    Skickar ros o kärlek till dig dessies.
    O finns ingen grymmare o stark kvinna som dig. Och oavsett vad så har vi som läsare INGET ATT göra med ditt privat liv. Det du delar med oss är tillräckligt och passar det inte oss kan vi vända blad.
    Ha en fin kväll alla

    1. Felle skriver:

      Man kan folk snälla sluta slänga sig med ”förtal” hit och dit. Det är inte förtal att skriva en kommentar på en skvallerblogg om att Dessie & Simon är tillsammans igen /kränkt juriststudent

      1. Wyy skriver:

        Hon skrev atr Simon höll på med droger igen hahaha. Därför ”bla bla” efter att hon skriver vad det är det handlar om hahahahahaha. Undrar verkligen om dessie har kontaktat henne och skrämt henne för detta verkade verkligen vara ett sådant ”under hot” uttalande haha

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg