Kommer Odd bli arbetslös?

11:08 20 Maj 2016

Odd:

ENT

Odd började ju tjänsten som Commercial Media Manager för TV4 ENT för bara någon månad sedan och redan nu verkar företaget gå på knäna.
Chefen Maria Wiss – som även intervjuade mig för tjänsten – har i tysthet hoppat av projektet och TV4 ENT ligger ljusår efter sina konkurrenter på marknaden.

Den senaste månaden har TV4 ENT skrapat ihop 5,1 miljoner visningar på Youtube, enligt Socialblade. Motsvarande siffra för Splay är 213,7 miljoner visningar och United Screen har samlat ihop 215 miljoner visningar. Splay och United Screens är därmed över 40 gånger större än ENT, sett till antalet visningar.

Splay har 52 Youtubers med mer än en miljon visningar den senaste månaden. Motsvarande siffra för United Screens är 42. För TV4 landar siffran på blott en kanal. – Källa

Det är inte ett jättebra betyg för Odds nya arbetsplats som bland andra har träningsbloggaren Alexandra Bring i sitt nätverk.

Vad tror ni?
Kommer Odd få återgå till att vara hemmapappa snart igen?

9 kommentarer | “Kommer Odd bli arbetslös?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Karolina skriver:

    En riktig utmaning för Odd alltså.
    När en satsning går dåligt så är hela projektet naturligtvis under observation och TV4 håller ögonen på om det finns något hopp eller om man ska säga stopp.
    Och Odd är ju väldigt nyanställd och kanske rentav bara har provanställning.
    Inte så tacksam sits precis. Vi får följa utvecklingen.

  2. Leopold skriver:

    https://m.youtube.com/watch?v=Yh9L46Q9Nlk

    Bloggare i De vet du’s senaste video. 🙂

    1. Ju skriver:

      Gillar hur Marie och Johan fejkhånglar när det är ute att de är ett par 😉

      1. Leopold skriver:

        Samma!
        Älskar att Björn Gustafsson är med också 😀

  3. Elin skriver:

    Jag måste bara få veta, vad har Odd för reell kunskap egentligen? Har han någon utbildning? Känns som han bara har hoppat på olika grejer tidigare utan någon riktig plan? (Tänker främst på ”karriären” som artist och bloggare)

    1. E skriver:

      Han har ingen högskole-/universitetsutbildning. Sökte några program och kurser 2008 och 2009 men var obehörig till det mesta då han är underkänd i matematik b.

      1. Antonia skriver:

        Enligt Linkedin gick Odd ut gymnasiet 2006 och har ett diplom 2011 från IHM Business School (står Bachelor’s Degree men det är ingen högskoleutbildning).
        Hans arbetslivserfarenhet är som simledare 2004-2009 och som säljare av olika slag hos Adecco 2010-2014.
        Sista tiden hos Adecco jobbade Odd som Teamledader och ansvarig för deras utbildning av säljare.
        Jag misstänker att det just är som säljare Odd är bäst. Därför är det måhända inte så oförklarligt att han fick jobbet som Commercial manager hos ENT. Han har ju också viss erfarenhet från egen verksamhet inom sociala medier även om resultatet där inte varit helt övertygande.

  4. Jessica skriver:

    Jag reagerade på att Odd var väldigt ledigt klädd när de var på sommarfest på förskolan och igår hade de ätit middag redan kl 17.15 trots att Bella var den som hämtade. Finns säkert en förklaring men jag får känslan att han inte arbetar längre. Han finns inte med på ENT.s hemsida men det kanske han inte har varit någon gång.

    1. Suz skriver:

      Ledigt klädd? Skojar du eller?
      Bara för att man jobbar brtyder det inte att man måste ha dresscode på förskolan.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG