Let’s Dancefinalen.

09:04 21 Maj 2016

Bianca Ingrosso:

Full

Igår gick finalen i Let’s Dance av stapeln och Bianca föll tyvärr på målsnöret – dansbandsdrottningen Elisa var den som kammade hem den åtråvärda glasskon.
Jag tycker personligen att Biancas shownummer var så grymt att jag till och med skickade iväg en röst på henne. =)

Inte mycket annat att göra när man sitter hemma som gräsänka en fredagskväll med en dunk rosé på kylning och mobilen i högsta hugg.

Ni kan se Biancas shownummer HÄR!!

8 kommentarer | “Let’s Dancefinalen.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. My skriver:

    Så fel att inte bianca vann!

  2. - Rebecca skriver:

    Alltså. Har tänkt på en sak. I sitt senaste inlägg skriver Egoina att hon redan bott hos sin pojkvän i ett halvår?? Kan det verkligen stämma? Känns inte som det var så längesen hon var singel? Är det en undanflykt till att inte bli dömd av sina läsare för det går så fort fram? Eller är jag bara slow?

    1. Lina skriver:

      Hon svarade också i någon annan kommentar att hon träffade sin kille första gången i augusti och de började dejta i oktober. För sex månader sedan var det november, så då flyttade hon alltså in hos honom när de dejtat en månad. Kanske funkat jättebra för dem men jag själv skulle aldrig flytta in hos någon efter en månad haha.

      1. - Rebecca skriver:

        – det var min kommentar hon svarade på, hahah ^^. Hon har alltså bott där ett halvår men varit ett par i fem månader? All lycka till dem men jag hade aldrig sagt upp lägenhet och sålt mitt bohag bara sådär 😐

  3. anonym skriver:

    Hade varit kul att höra din reflektion kring det som händer emellan underbara Frans och Anna Book! Haha underhållning på hög nivå

    1. Madde skriver:

      Vad händer? 🙂

      1. anonym skriver:

        Gå in och läs Goohgate på Frans blogg och haha Annas instagram

    2. N skriver:

      Seriöst, hennes insta alltså. Som att Brutus precis huggit henne i ryggen.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG