Throwback Thursday anno 2009.

12:17 25 Maj 2016

Dessie & Paow:

paow_och_dessie_i_bloggbrak_nummer

Att Dessie och Paow växelvis varit bästa vänner och svurna fiender kan inte ha undgått någon som på ett eller annat sätt befunnit sig i bloggvärlden i mer än fem minuter.
Det var så här de arbetade upp sina bloggar – genom så kallade ”bloggbråk” – ett stabilt sätt för fjortisar att få fler läsare till sina bloggar.

Jag fick ett tips om att gå in och läsa ett inlägg från Paows blogg från 2009 och det var inte det enklaste ska ni veta. Jag fick ett smärre migränanfall i försöket att ta mig igenom texten.
Men summan av kardemumman är att Paow låg med Dessies ex för att hämnas på henne när de var osams. När de två sen blev sams igen så berättade Paow detta för Dessie och då hämnades Dessie med att gå hem till Paows ex och strula med honom.
Enligt Paow är detta värre än det HON gjorde trots att dom egentligen gjorde samma sak.
En tonårings logiska resonemang i ett nötskal.

Jag ska bespara er det fysiska smärtan av att försöka läsa originaltexten så här kommer ett utkast:

”…Och där drog hon min gräns, och eftersom jag visse att pontus var ”lätt på foten” så tog jag all chanser och var redo att sjunka hur lågt som helst. Så jag åkte hem tilll hnm och hade sex, det var bara för att jävlas mot dessie och jag sjönk riktigt jävla lågt.”

”..Och sen det första hon gör är att gå till mitt x som jag har vart tsm med i 3 månader, och hon vet hur jobbigt vi har haft det, Och han är den enda killen jag älskat. Även om jag inte bryr mig så mycket om hnm nu, så gör man endå inte så. Det bevisar bara på att hon kan sjunka lägre en mig, och det enda hon har att skylla på är att ”jag och aspbacke var tsm i 5 timmar”

Det är väl lite gulligt ändå hur saker och ting förändras..

Dessie har vuxit upp, skaffat bil och fått en liten son.
Och Paow..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg