Tjocka Hetsätarkatten har fått en kompis..

10:12 2 Maj 2016

Samir skriver om hur han planerade att ha en liten ”fuskdag” i helgen där han fick äta onyttigt men att den gick lite överstyr.
En aning bara..
När fuskdagen var till ända hade han lyckats sätta i sig följande:

samirs

Det känns hemskt att säga med jag känner igen mig i det här. Jag är otroligt svart/vit – av/på och skulle med lätthet kunna mula mig själv med ovan nämnda mat. Minus bananen då – den känns alldeles för nyttig. =)
Tar jag ett chips så är det som att man väcker en sovande best. OM NOM NOM! Jag blir som kakmonstret!

Tror ni på att ha fuskdagar där man frossar eller konceptet ”äta lite ibland” utan egentliga förbud?

6 kommentarer | “Tjocka Hetsätarkatten har fått en kompis..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lina skriver:

    Vissa träningsgurus säger att det är nyttigt att äta vad man vill en dag i veckan. Men varför stanna där? Jag äter vad jag vill alla dagar i veckan och det måste ju vara sju gånger så nyttigt!

    1. K2 skriver:

      Haha. Så måste det ju vara!

  2. Agnes (en annan) skriver:

    För mig funkar de inte med såna där xtrema dagar för ja blir typ bakis i två dagar sen haha men lite ibland är också svårt men ja tror faktiskt mindre på förbud.

    Mitt bästa tips är att försöka fokusera på vad du ”får” äta och allt gott som finns i den kategorin. istället för att ständigt tänka på allt du vill undvika. ät din favoritmat flera gånger i veckan, alltså den favoritmaten som tillhör den nyttiga kategorin 🙂

    MEN, mitt nya missbruk är chili cheese, maj gaaad..

  3. Camilla skriver:

    Nej jag tror inte på frosseri speciellt inte när det blir så extremt. Då är det bättre att äta EN sak typ antingen en godis påse eller EN chips påse eller ett mål med onyttig mat inte frossa hela dagen.

    Sen tror jag mer på att man måste titta på individen, jag skulle inte klara av att ha fusk dagar för då skulle alla dagar bli fusk dagar, istället så jag försöker undvika onyttigheter allt vad jag kan och ändra min tanke. Jag brukade alltid tänka att jag får unna mig saker om det hade hänt jobbiga sker så då hittade jag typ alltid en ursäkt att få äta onyttigt.

    Sen brukar jag försöka äckla mig själv med hur vidrigt det är med lösgodis tex tänka alla vidriga småungar så stoppar sina äckliga händer i burkarna så brukar jag inte vilja köpa lösgodis sen 😉
    Jag måste bara komma på nåt som får mig att sluta köpa donken och Max men med tanke på deras vego burgare så har jag intalat mig att det nästan är nyttigt att äta burgare haha

  4. M. skriver:

    Asså näe, jag tror inte att cheat days är så bra. Det blir ett ohälsosamt fokus vid mat och så blir det frosseri och man mår kasst efteråt.
    Det som funkade för mig var att äta 80% bra varje dag, så en grej (20%) kunde jag fuska med varje dag om jag ville. Kände jag inte för nåt gott hoppade jag bara över det den dagen. Tycker det funkar bra i längden och skapar balans.

    1. Marie skriver:

      Tvärtom för mig, jag skulle bara öka suget om jag åt något litet varje dag. Cheat day funkar bra för mig eftersom jag ändå snabbt blir illamåendet av att äta bara onyttigheter så även den dagen blir det massa sallad etc… Äter mest som en normal dag men lägger till de onyttigheter jag är sugen på till/efter/mellan målen.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG