Vi fokuserar alla på olika saker..

12:09 12 Maj 2016

Alexandra Bring:

alex

När Alexandra Bring la upp den här bilden efter sitt träningspass ramlade det in kommentarer på Instagram om att hon ser läskig ut,  att det så omtalade mellanrummet mellan låren som man tydligen ska eftersträva nu helt plötsligt var alldeles för stort och förmodligen photoshoppat samt att hon förmodligen har anorexi också. En ätstörning är alltid bra att slänga in i brist på annat..

Vet ni vad jag tänkte när jag såg den här bilden?
”Fan, barnafödande kommer ju vara lätt som en plätt för henne. Plopp så är barnet ute.”

Alla som sett mer än den här bilden vet att det är så här Alex ser ut samt att hon ofta skriver i sin blogg om hur hon kämpar med att gå upp i vikt.
Men det var ju det där med en snabb faktakoll. Ingen djupdykning…just a quick glance..
Men det är för jobbigt. Enklare att bara ösa ur sig någon skitkommentar och sen lalla vidare på Instagram hemma i soffhörnet eller nått.

Fick en kommentar att det kan vara kranen som syns på bilden ovan – kan va.. ingen aning men här är en annan bild från samma pass.

alekx

26 kommentarer | “Vi fokuserar alla på olika saker..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A skriver:

    Trodde det var kranen till handfatet?? ?

  2. Malin skriver:

    Man ser att det är photoshoppat.
    En sak till: Varför tränar man på gym som en galning om man vill ”kämpa” med att gå upp i vikt…? Det är ju bara till att åka mcdrive några gånger om dagen och sitta på soffan så går man upp!

    1. Frida skriver:

      Det är inte photoshopat. Alexandra ser ut sådär, inget fel med det.
      Hon tränar antagligen på gym för att hon vill vara stark och ha muskler. Många som vill gå upp i både fett och muskler tränar hård styrka.

      1. Hmm skriver:

        Postade samtidigt 😉

    2. Hmm skriver:

      Du har aldrig varit underviktig va?
      Och om man nu vill gå upp i vikt tror du det är hälsosamt att göra det med en högre fett% eller är det bättre att gå upp i både muskler och fett?

      Så FYI det är lättare att gå ned i vikt för lätt överviktiga än det är för underviktiga att gå upp i vikt, (grovt sett)

    3. Bella skriver:

      Fast hon vill väll gå upp i vikt hälsosamt, hon tränar ju styrka

    4. Sanna skriver:

      Jag undrar varför saker som du Malin ens vågar kommentera med tanke på hur iq befriad din kommentar var. Om Alexandra var överviktig hade du rekommenderat henne att svälta sig?

    5. Felle skriver:

      Alex har ju själv sagt att hon inte gillar att trycka i sig skräp för att öka i vikt.

    6. M. skriver:

      Kommentarer som din får mig att bli arg. Det funkar inte så för alla och det är inte alla som vill kämpa med ohälsa bara för att få upp vikten!

      Dessutom finns det folk som ser ut sådär, på riktigt, utan photoshop. Vissa har thigh gap oavsett hur mycket de går upp i vikt och det handlar mer om hur ens höfter ser ut än något annat.

    7. skinny skriver:

      Tror faktiskt, som en del andra även påpekat, att det handlar mycket om posering. Tror dock inte poseringen handlar om att få mer thigh gap för hennes del utan snarare att se mer kurvig ut/större rumpa eftersom hon brukar göra så på andra bilder från andra vinklar med (många gym-tjejer som gör så).

      Förstår att du kanske inte vet något om att gå upp i vikt men jag har själv erfarenhet så kanske kan förklara lite. Jag har alltid varit underviktig och när jag var yngre försökte jag bli större genom att trycka i mig skräpmat, snacks och läsk.. Det hände inte ett skit förutom att jag blev extremt trött och mådde allmänt dåligt i kroppen. Nu har jag börjat styrketräna och för första gången i mitt liv börjar min kropp se större ut (vet inte gällande vikt då jag inte väger mig). Förmodligen är det likadant för henne 🙂

  3. Hmm skriver:

    ”Fan, barnafödande kommer ju vara lätt som en plätt för henne. Plopp så är barnet ute.”

    😆

  4. Linda skriver:

    Kollade snabbt igenom hennes instagram och seriöst, på varenda bild ställer hon sig på ett sätt som gör att thigh gap blir ännu större än det redan är… knäna/benen lite framåt och rumpan lite bakåt. Precis som Kenza gör. Kan inte folk bara stå normalt någon gång? Orkar inte med allt detta fejk som är överallt via poserande och contouring och allt annat.

    1. Bella skriver:

      Alla bloggare/instagramtjejer står så, halvsvankar liksom..? Fattar inte

    2. L skriver:

      Det ser så sjukt obekvämt ut, ryggen går ju nästan av?

    3. Sandra skriver:

      Meeeen folk stå som de vill, för sjutton gubbar!

      1. Sandra skriver:

        wupps.. *låt folk

  5. Barbara skriver:

    Hahhahah, så sjukt kul!

    Du är så skön Cam, verkligen otrolig självdistans.

  6. Miika skriver:

    Den första bilden ser det ut som hon spänner sig för att lägga en fjärt

  7. J skriver:

    Instämmer med de ovan att folks poserande är tröttsamt. En typisk grej många gör är att stå på tå, gärna ett ben längre fram än det andra och så extremt svankande på det såklart. Provade i spegeln och – ja, man ser ganska mycket smalare ut och benen ser mer slimmade ut. Men det är ju inte så man ser ut? man kan ju knappast gå omkring sådär. Stör mig på att folk förmedlar en bild som är långt ifrån sanningen.

    En återkommande faktor bland många av de instagramtjejer som tränar väldigt hårt är även silikonbröst. Lägger absolut noll vikt på ingreppet i sig.. men jag tycker även det bidrar till en lite skev bild av kvinnors kroppar. Det finns absolut de som kan vara väldigt smala och ändå ha relativt stora bröst ABSOLUT.. men jag skulle påstå att det är få som naturligt ser ut så. Och jag menar absolut inte att folk inte ska få göra silikonbröst osv, inte alls, menar mer att jag tror en del mår dåligt av ideal som inte ens går att uppnå på ”naturlig” väg. Bara en tanke. Rätta mig gärna om jag är ute och cyklar på något sätt.

  8. Linnea skriver:

    Fast det är ju kranen? Är ni blinda eller?

  9. Daniela skriver:

    Är det inte kranen? 😮 Haha, bra där om barnafödandet XD

  10. :/ skriver:

    Hon har nog att gap där naturligt, men just den där bilden är ju extremsvank, så ser ju helt förvrängt ut. Det här ser ju normalare ut, utan svankning: http://alexandrabring.se/wp-content/uploads/sites/3/2016/05/img_5907.jpg

  11. Jen skriver:

    Om man ser hennes bild på insta så ser man att det inte är kranen. Tycker dock att det är lustigt att hon skriver ett inlägg om att det inte spelar roll ifall man har ett gap när hon ändå poserar så att det ser ännu större ut..

  12. Ess skriver:

    Jag är själv smal och om jag tränar riktigt intensivt bränner jag såklart mer energi och fett än vad jag borde för att se sund ut.
    De som antytt att hon kanske inte borde träna så mycket om hon försöker gå upp i vikt syftar förmodligen inte på att hon ska SLUTA träna och börja äta skräpmat i stora mängder. Det låter väl helt enkelt rimligt att träna lite mindre bara? Det funkar för mig, det sundare ut men blir inte mindre hälsosam för det. Man behöver ju inte tvinga kroppen att ligga på en konstant hög förbränning genom sina träningsvanor.

  13. Klara skriver:

    Idioter . Det är vad ni är. Och större idiot du som äger den här bloggen . Att ens lägga upp något sånt här!! Hade du satt upp en bild på en tjockis? Blir så jävla trött på människor som tror sig tro det är ok att kommentera smala människors vikt! Men hade man kommenterat en överviktig? Oh herregud ! Jag har smala lår och jag gymmar! Dels för jag bygger upp muskler och dels för jag får större aptit när jag tränar! Tydligen verkar inte nån av er här inne gymma! Fucking retardos hela bunten!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg