Your wish is my command.

11:23 5 Maj 2016

tyra1

Ja, jag håller med – ett galet underhållande inlägg.
Jag vet ingen som känner efter lika mycket som Tyra och som beklagar sig i var och vartannat inlägg över hur sjuk hon är/hur ont hon har etc etc…

Hon är även en mästare på själv-diagnostik och verkar tycka att det är lite ”coolt” att inte söka hjälp utan mer härda ut i alla sina krämpor…
Att inte lyssna på läkarna utan istället hoppa upp och rida med en hjärnskakning är varken tappert eller tufft utan bara ointelligent och sen nästan skryta om att man minsann haft två små blödningar i hjärnan utan att söka hjälp… vad ska man säga?
Vill du ha medalj? Första pris i idioti?

Kanske är dags att ha hjälm 24/7 för att inte dra på sig ytterligare hjärnskador?

25 kommentarer | “Your wish is my command.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Magdalena skriver:

    Ja, det där med självinsikt är inte riktigt hennes starka sida…
    Men nu har hon ju en anledning att sälja eller lämna bort Mille när hon inser att det inte blev som hon hoppats.
    Jag ger det ett halvår max..

  2. A.J skriver:

    Ja alltså jag läste detta inlägget igår och det kändes som en utochin-vänd offerkofta blandad med humblebrag och it got me confused!

  3. Linnéa T skriver:

    Höll nästan på att storkna över att man tydligen är ”typ blind” med -2. Finns verkligen ingen hejd på hennes överdrifter…

    1. Sandra skriver:

      Jag tycker det är så roligt att allting alltid ska maxas hos Tyra. Jag hajar ju att hon skämtar om blindheten, men det är alltid samma. Om jag någonsin läser ett inlägg där hon inte beskriver något som ”extremt” , ”akut” osv eller hajpar nåt hela vägen till pluto och tillbaka så ska jag fan äta upp min tröja ;D

    2. N skriver:

      Jag såg det precis och höll på att spotta ut choklad på skärmen! Är man halvt blind vid -2??

      Jag är ju +110% blind då på med mina närmare -5 ögon med astigmatism! Hjääälp mig, hur skriver jag det hääär?

    3. Felle skriver:

      Hon får gärna återkomma när det kryper ner mot -6. Har -5,5 nu när jag är 18, hoppas det kan stanna där för annars är jag nog blind vid 30.

      1. N skriver:

        De säger att det stannar av vid 25…men min försämras fortfarande och jag är snart 30. 🙁

      2. Vic skriver:

        Du klarar dig!
        Du får troligtvis fortfarande opereras så du slipper glasögon och linser. Dvs om du inte har andra problem som kan ställa till det.
        Själv dras jag med -30 och är nekad operation, min optiker nästan skrattade oh skakade på huvudet när jag tog upp det.

  4. Johanna skriver:

    Skulle vilja se henne klara av att föda barn.

  5. Evelina skriver:

    Hur orkar någon med henne öht? Har hon kvar killen?

  6. Sara skriver:

    Nån som vet hur det blev med bröllopet? Blev det framflyttat? Hänger inte med..

    1. Sandra skriver:

      Det skulle ju ha skett förra sommaren, men blev uppskjutet… tiiill i sommar om jag inte minns helt fel. Tyra skulle ju skriva en massa om förberedelserna inför bröllopet när hon öppnade upp Tyras.se igen kring årsskiftet. Men något sånt kom aldrig upp på bloggen och det har nog varit total radiotystnad kring bröllopet. Jag gissar att de inväntar Tyras mående och fysik.

    2. Blomma skriver:

      Eftersom hon flyttat till annan ort kanske det är fnurror på tråden?

  7. Anna skriver:

    Jag tror hon hörde en läkare nämna hjärnblödning i korridoren och vips var den hennes.

    1. Madde skriver:

      Bästa kommentaren idag ??

    2. Johanna skriver:

      Precis så. Man klarar inte att hålla igång precis som vanligt efter 2 hjärnblödningar även om de är små, med endast lite huvudvärk. Inte ens efter en rejäl hjärnskakning klarar man det. Hur tufft Tyra än tycker att det låter. Hon har uppenbarligen aldrig drabbats av allvarlig fysisk sjukdom och har därmed ingen aning om hur det är eller känns.

  8. Mimmi skriver:

    Å det senaste inlägget kan va bland det barnsligaste jag läst någonsin. Hon må va 30(?), men beter sig som en obstinat tonåring. ?

  9. Sassa skriver:

    Hon skriver ju hur dåligt hon sett när hon kört bil,inte sett skyltar etc. Sen skriver hon att hon alltid haft såhär dålig syn i hela sitt liv. Då undrar ju jag hur hon ens fick lov att ta körkort? Körskolorna kräver ju syntest? Och då borde hon ju veta.. Haha orkar inte

  10. S skriver:

    Det märkliga var ju också att hon åkte till läkaren, sedan när den vill utreda vidare så ska hon övertala den att det nog inte är så farligt… varför åka in till läkarna och sedan vara ointresserad av att ta reda på vad det är :S

  11. Sara skriver:

    Nåt märkligt är hur hon plötsligt får nästan bara positiva kommentarer och att de nu är fler än någonsin. Hennes blogg blir ju helt ointressant utan fria kommentarer.

    Blir bara så trött när man läser inlägg som det ovan. Och alla hennes andra inlägg också för den delen. Räcker att läsa dina inlägg här ?.

  12. Molly skriver:

    Jag skrev en kommentar ..
    jag förstår att det är jobbigt. Jag undrar en sak, kan man vara allergisk mot kattungar men inte mot katter(vuxna)? Har aldrig hört det, förstår inte riktigt.
    Publicerades inte.

    1. Sandra skriver:

      Alltså jag är allergisk mot katter överlag, men av kattungar blir jag typ ”förkyld” av att bara klappa och får rinnande näsa, kli i ögonen och besvärad andning.
      Min katt på fyra år (visste såklart inte att jag var allergisk när jag köpte honom) kan ligga i mitt ansikte utan problem. Ögonen kan börja klia om jag råkar peta i det dock!
      Kanske bara är så att jag ”vant” min allergi vid honom, eftersom att jag skaffade honom som kattunge och gick förkyld konstant i ett par månader?
      Hur eller hur är det ju märkligt av Tyra att inte acceptera en sån harmlös kommentar…

  13. Molly skriver:

    Sandra, tack för svar, jag undrade verkligen bara, sjukt löjligt. Jag är djurallergiker inkl hundar, men har vant mig med min hund(haft sen valp). Är jag borta från henne ett tag eller om hon fäller blir jag dock allergisk. Finns inget svar när man googlar på kattungar vs katter 😉

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp