Det händer på Instagram..

10:03 29 Jun 2016

Linda Hallberg, Odd och Lady Dahmer:

Idag går Stylights Awards av stapeln – jag skrev om galan här – och Linda Hallberg ser strålande ut som vanligt.
Vad tror ni? Kommer hon kamma hem priset ”Årets Beauty Award” och vinner Ebba Zingmark ”Årets Fashion Award”?

Heja Linda – jag tycker hon är magisk! 😉

linda

Odd och Bellas minsting – Salsan – älskar att få sitt hår borstat och njuter i fulla drag.
Jag är PRECIS likadan.
Klia mig på ryggen, pilla mig i håret eller ge mig massage och jag förvandlas till en katatonisk haj.
Hela min sambos familj är likadan så jag har hamnat helt rätt.

odd

Haha…alltså Dahmerskan – hon vet hur man bjuder på bilder!!
Är hennes trosor inte väldigt lika Kenzas kjol som jag skrev om här? Kan man sy om dom sen till små behändiga påsar att tvätta bh’ar i?

På tal om något annat – jag lyssnade precis på en dokumentär om Elizabeth Bathory och ja, om man ska tro henne så får man yngre och fantastisk hud av blod. Mängder av blod! Från unga kvinnor. Dock ska man BADA i det och inte få det insprutat i kroppen men Dahmerskan kanske ha kommit på ett nytt sätt? Bathory 2.0?

Stureplanskliniken erbjuder – bada i blod – 10 500 kr för en kvart.

trosa

 

22 kommentarer | “Det händer på Instagram..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Andrea skriver:

    Hur kan Lady Dahmer må egentligen?! Varför visar hon upp en sådan bild?! Visst det är naturligt att blöda efter förlossning, men det är ändå något privat. Varför lägger man upp det så alla kan beskåda?! Vad gick fel med henne?!

    1. S skriver:

      Du tror inte att det är just för att folk blir lika förskräckta som du som hon gör det??

      1. Andrea skriver:

        Då blir följdfrågan: ”Varför har man behovet av att göra människor förskräckta?!” Och varför måste man gå så långt så man beter sig som en psyksjuk för att få uppmärksamhet?!

    2. Harkel skriver:

      Hon är stolt över sin kropp och vill visa sitt tempel vad den har byggt en levande bebis!
      Men, ska inte hon ha uppkörning för körkort i dag?
      Hur ska det gå till?
      Har hon sin man på strategiska punkter vid uppkörningens vägar? Så att hon kan amma.
      Eller har hon mjölkar ut till nappflaska?

      1. HannaPanna skriver:

        Att vara stolt över något är en sak, att lägga upp en bild på de äckliga detaljerna, det är en annan sak… Jag är stolt över att jag sprang NYC maraton men inte fan la jag upp bilder på min blodiga bröstvårtor, blånaglar och skavsår till allmän beskådan.

    3. Plumbob skriver:

      Jag fattar inte..jag gick in på hennes IG för att hitta de äckliga bilderna. Är ni seriösa med att det är ovan bild som är så förskräcklig?

      Jag gillar varken LD eller tanken på barn/barnafödande men det är en TROSA. Och hon har varit med om något som kan hända andra, är väl skitbra att folk kan se hur det ser ut ibland. Get over yourselves.

      1. Elle skriver:

        Jag reagerar, då jag anser att det finns saker i livet som är privata. Men jag tror att hon lade upp den bilden för att provocera.
        Jag kan inte heller förstå varför människor lägger ut selfies hela tiden. Varför lixom?

      2. L skriver:

        Vad som är privat är en väldigt personlig bedömning, dvs vad som är privat för mig är inte nödvändigt privat för dig. Vi har alla olika gränser.
        Vad är det som är för privat med bilden ovan? Hon visar ju inte mer hud än diverse bikinibrudar på instagram? Lite navel, lite lår och lite undeboob, jag visar mer när jag går på krogen typ, men har aldrig fått klagomål.

        Är uppriktigt nyfiken. Vad är det som är för privat med bilden för dig?

      3. Andrea skriver:

        Till L: Vad som är privat?! Jo att man blöder efter förlossning är privat. Att man har binda med tillhörande förlossningstrosa för att hålla den på plats är privat! Räcker det? Eller ska jag tillägga att allting behöver inte fläkas ut över internet och att man inte behöver gå så långt för uppmärksamhet att man beter sig som en psyksjuk!

    4. Marie skriver:

      Jag ser inget blod? En trosa och en binda. Vad är det för fel på DIG?

      1. Andrea skriver:

        Vad det är för fel på mig? Som anmärker och reagerar på att någon visar upp sin binda med tillhörande förlossningstrosa?! Eller är du helt förblindad och tycker att allt är okej att visa upp för allmän beskådan?! Skall inget hållas privat menar du?!

      2. vvv skriver:

        Det är privat för dig men andra tycker inte detta är så mycket att tänka på för detta är en vanlig syn efter att någon fött barn. Mitt fokus låg inte ens på vad hon har på sig jag undrar hur hon fick bakvänd solbränna på låret.

    5. Åsa skriver:

      Äsch. Sluta förfasas som en 1920-talstant.

  2. Selena skriver:

    Kissie skriver i sitt inlägg ”tokig i solglasögon” att hon fått tips på en klänning i föregående inlägg och tackar en ”Anna”. I kommentarerna i inlägget innan som heter ”klänningsjakt” så har en ”Anna” kommenterat med en länk till en klänning hos Nelly, trycker man på länken är det dock en affliate-länk som går via Shopello istället för en vanligt länk….antagligen är det Kissie själv som har skrivit kommentaren.

    1. HannaPanna skriver:

      Kissie har alltid skrivit egna kommentarer i bloggen. Att hon ljuger för att locka till extra klick på adlinks gör mig inte det minsta förvånad. Bruden är genomfalsk.

    2. Julia skriver:

      Fanns det dessutom inte en kommentar där det stod typ ”gu vilken bra smak du har Anna!” också?? Hahaha. Fy fan

  3. Berra skriver:

    Haha är det denna bild folk blir upprörda över?
    Jag förstår mig inte på det här nya snedvridna samhället. Jag tycker att alla dessa bilder på rumpor där trosan är så långt upp i skåran att man nästan ser ringmuskeln, är betydligt värre än denna bild.

    1. V. skriver:

      Jag tycker inte heller att den var vidare farlig – mer nöjd över att det inte visas något blod. Hade jag själv lagt upp en sådan bild? Nej, det hade jag däremot inte.

  4. Fisen skriver:

    Alla har ju såklart olika syn på vad som är privat och inte, men det kan ju finnas en poäng i att visa även det privata (enligt mig då, och helt oavsett om det är folk som beskriver sitt innersta eller som tar en naken selfie). Jag personligen uppskattar verkligen hur Lady Dahmer avdramatiserar kroppen och visar den precis som den är, utan att försöka förställa sig. På ett annat plan har hennes ”rapporter” om graviditet och förlossning hjälpt mig otroligt mycket. Att hon varit så öppen med sin graviditet med krämpor och fött fram ett jättestort barn utan smärtlindrande har minskat min egen skräck inför att bilda familj. Särskilt eftersom flera vänner uttryckt att de aldrig fått särskilt uttömmande information om vad en egentligen har att förvänta sig vid graviditet, förlossning och tiden efter. Vissa kanske tycker det är privat och bör skylas, men jag tycker det är otroligt befriande! Samma gäller förlossningsbilden hon lade upp tidigare idag, oförställt, innerligt och fint 🙂

  5. Josephine skriver:

    Jag hade aldrig lagt ut en sån bild själv och läser inte Lady Dahmers inlägg iom att jag inte vill se sådant.
    Hett tips är alltså att inte följa personer vars bilder du stör dig på osv.

    Puss

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG