Mina öron blöder..

11:17 7 Jun 2016

Efter att ha andats i en påse så är jag beredd att skriva om Peter08’s nya singel ”Som en gangster”.
Jag trodde inte att Sverige kunde leverera ännu mer skräp efter att Samir meddelat att han ska vara med och skriva Jockibois sommarplåga men tydligen hade jag fel.
Ack SÅ fel.

Låten ska tydligen vara lite av en parodi på småkids som leker gansters men jag tycker snarare att det blir en parodi på en Peter som försöker leka hiphoppare med ytterst tveksamma pop & lock-moves och den sedvanliga bimbon i bakgrunden som inte gör något annat än står med armarna över huvudet och ser dum ut (hon ska nog försöka äta kameran med ögonen men hon ser mer ut som ett rådjur i strålkastarljuset än förförisk…kanske inte så hungrig?).

Ord som fastnat efter att ha lyssnat på låten:
Tamponger
Kontanter
Maskulin
Självutnämnd sexmaskin
Bröstvårta
– Ja ni hör ju..ett mästerverk på väg mot Polarpriset 2017!
Max Martin kan slänga sig i väggen!

Släng in några ”bitches n hoes”, en bubbelpool och guldhalsband and you are GOOD to go!
MTV nästa!

Men va fan! Kul att han försöker! =)
Och han har ju redan anklagat mig för att vara en tråkig surtant som inte ville komma på hans releasefest för StureP så jag kan ju ge honom lite vatten på sin kvarn genom att fortsätta att vara en surtant.. =)

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp