Moppe säljes!

00:31 20 Jun 2016

Nu slipper Odd puttra moppe till jobbet i och med inköpet av Bellas nya penisförlängare och moppen has to go!
Vill du gnugga dina skinkor mot samma sadel som Odd så kan drömmen bli sann.

Slå till nu!


Tack Jenny för tips!

10 kommentarer | “Moppe säljes!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Antonia skriver:

    Vilket lyft och vilken klassresa för Odd!
    Från EU-moppe i regn och rusk till ägare av en maffig Porsche Panamera.
    Och det inom loppet av en vecka.
    Ett riktigt statement. Sug in det, alla haters.
    Vad blir nästa mål? Jag tror att Odd och Isabella redan mentalt är på väg till nästa hus nu när det gått så bra med den sponsrade renoveringen och värdestegringen i dess följe.
    Vore det inte trevlig med en pool i alla fall?
    Och visst har alla rätt som påpekar att Gångsätra faktiskt är Lidingös Bronx?

  2. Soffan skriver:

    Men åh, kan han inte läsa igenom annonsen innan han lägger ut den? Jag är kanske lite väl militant vad gäller språk i just annonser, men jag drar mig faktiskt för att köpa något där säljaren inte ens orkar förmå sig själv att kolla igenom texten alternativt ber någon annan att göra det…

    1. Malin skriver:

      Haha, håller med dig. Dessa punkter mitt i meningen får mig att tänka på en gammal morfar/farfar/mormor/farmor som inte riktigt förstår sig på sin mobiltelefon.

    2. Amelie skriver:

      Vad.menar.du.?

  3. Eazy skriver:

    Ska han alltså köra Porche till jobbet? Känns inte särskilt hållbart… min pappa har flera sportbilar men kör dem endast för nöjes skull (mer för att han är snål än att han tänker på miljön).

    1. Tove N skriver:

      Gissar att Bella tar finbilen och Odd går från moppe till kombi hehe

    2. E skriver:

      Har man ”flera sportbilar” är man inte särskilt snål i mina ögon.

      1. Wyy skriver:

        Fast har man flera sprotbilar och väljer att inte köra dem pga att dem drar procentuellt lite mer än den vanliga så är man fan snål. Mer pengar att vara snål för än oss andra men fan snål jävel det där haha.

  4. Wyy skriver:

    Och hur tänkte odd när han skulle köra moped?tycker moppe är extremt ocoolt och alltid tyckt det från 14 åringar som plötsligt blir tuffa till ja blondinbellas man som kör till sitt välbetalda jobb. Det är ju liksom varning för överläppsfjun över det hela. Eller är det bara jag som får rysningar av hela bilden haha?

    1. FK skriver:

      Haha samma här! Skulle aldrig vilja att min partner tuta runt på moppe! Men mest funderar jag hur de tänkte då de behöver köra Gillis till förskolan varje morgon. Bella skrev för en tid sedan (innan bil nummer 2) att Odd körde Gillis till förskolan och att det nu var dags för henne att ge sig iväg. Tog Odd Gillis på moppen? Tog de taxi till förskola/jobb? Och hur tänkte de egentligen, var det meningen att Odd skulle åka i skjorta och allt när det spöregnade ute?

      Sedan skrev hon ju också att de inte hade råd med en till bil. Hur hon plötsligt hade råd med en kukförlängare är knasigt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp