Nu kan DU köpa biljetter till Chris Browns efterfest.

11:44 1 Jun 2016

Dessie:
cb
Dessie vågar inte riktigt skriva ut att detta inlägg är ett samarbete på samma sätt som inlägget ovanför som handlar om pensionsfoder så hon smyger in ”sponsrat inlägg” längst ner..

Men tjo och tjim motherfuckers – nu kan vi alla gå på efterfest med Chris Brown! Är det inte helt magiskt, så säg?
Om jag inte skulle vara upptagen med att samla navelludd i en tändsticksask just den dagen så skulle jag gärna ha lagt mina surt förvärvade slantar på att festa med honom och skrika ”IIIIIIIIIIIIH!!!!!!!” så fort han uppenbarade sig..

Ja, jag skulle MER än gärna sitta ner vid ett bord och fråga honom om han kände sig stor och manlig när han dunkade Rihannas ansikte mot bilens fönster till blodet skvätte och hennes ansikte svullnade igen.
Jag skulle också vilja fråga honom hur det känns att vara anledningen till att en kvinna aldrig kommer känna sig riktigt trygg och säker med en man och förmodligen alltid kommer rycka till om han gör en hastig rörelse med armen eller handen när dom bråkar.
Och när jag ändå har honom där så skulle jag vilja fråga om det känns bra att vara en dålig förebild för alla sina manliga fans som nu tror att det kanske är lite okej att slå en tjej för det har ju Chris Brown gjort.
Kanske också slänga in frågan hur det känns att vara en feg, jävla ynkrygg – en dålig ursäkt för en man och skam för hela det manliga släktet när jag ändå är igång.

Visst vill ni också?

Se får det nog vara slut på frågorna för Dessie kommer nog rugbytackla mig all världens väg i hopp om att få en gullepluttsluttig selfie med ännu en kvinnomisshandlare. 

rihannapostchrisbrown

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg