Catrin Hedlund moraliserar..

10:37 22 Jul 2016

catrin

Vår klåfingriga, rattfullsdömda och pengaälskande bloggare – Catrin Hedlund moraliserar loss på sin blogg om vuxna människors alkoholvanor under sommaren.
Hade någon annan skrivit inlägget hade jag kunnat ta det på allvar men när det kommer från en av de mest omoraliska människor jag någonsin stött på så är det svårt att känna något annat än en sur smak i munnen.

Så jag har två frågor till er, mina kära läsare:
1. Vad tycker ni om ämnet hon tar upp – är vi verkligen ett sommar-alkoliserande folk?
2. Hur ställer ni er till att det här just HON som kommer med alla dessa pekpinnar? Borde hon inte ligga lite lågt ett tag efter sin fällande dom innan hon börjar agera hobbymoralist?

20 kommentarer | “Catrin Hedlund moraliserar..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Carina Åkerlind skriver:

    Ämnet är bra tycker jag, alkohol hör inte ihop med barn men när det kommer från Catrin klingar det lite falskt…. Tror att hon försöker få folk att reagera och svara på hennes blogginlägg, hon får ju sällan svar på det hon frågar, och hon fladdrar mellan olika teman k sina blogginlägg, vilket för mig verkar en aning desperat…. Hon får inget gensvar liksom och hon blir lite desperat.

    1. V. skriver:

      Okej nu måste jag fråga. Hur kommer det sig att du är så fixerad vid Catrin – jag ser aldrig ditt namn under några andra inlägg, men när det gäller Catrin så spinner du loss fullt ut?

      1. Carina Åkerlind skriver:

        Jag är spindelkvinnan, jag gillar att spinna?, tycker att bloggar är ganska ytliga och egofixerade, läser dom sällan, men jag har ju följt Catrins framfart på flashback och i andra grupper….. Det är väl sällan, tack och lov, för att inte säga aldrig som jag har stött på en sån person Catrin som ljuger så friskt och försöker manipulera sin omgivning, skriver väl som jag sett några andra har gjort…. Man äcklas så av henne så det blir fashinerande, man känner sig så befriande ärlig och sann själv, jag är ju inte ett dugg intresserad av kläder, mode, kändisar, smink och sånt…. Därför är det sällan nåt blogginlägg intresserar mig…. Men eftersom jag är medial och är bra på att syna och läsa av folk så intresserar såna människor mig.

  2. Anette skriver:

    Vi är inte ”sommar-alkolister”, vi har semester. Människor med ansvar och åtaganden som gillar att ta sig ett glas vin, eller för all del supa sig dyngfulla, väljer sina tillfällen och semestern är ett ypperligt sådant. Barn dör inte av att mamma och pappa dricker ett glas vin istället för vatten till maten.
    Något så simpelt begriper dock inte Catrin , hon har ju varken heder eller vett.

    1. Carina Åkerlind skriver:

      Jag har vuxit upp med en mamma och hennes man som söp som svin sen jag var i tonåring, såg mamma aspackad kräla omkring på golvet, har sett föräldrar sitta på krogarna här där jag bor, stupfulla med sina barn, två stycken har jag anmält till soc, då dom upprepade gånger har lämnat sina barn, under tio år vind för våg på nätterna eller släpat runt dom på fyllfester eller krogar, själv har jag aldrig druckit när min son varit med, han är tjugo år, eller tagit med honom på krogar, eller druckit hemma för mig själv, inte druckit med kompisar heller hemma när han är med, för mig är det en självklarhet att stå över alkoholen, om barnen behöver sjukhusvård ska inte föräldrarna ha druckit, och barn är viktigare än alkohol, alkohol är inte ett naturligt inslag i ett familjeliv, det är inget man måste ha, jag kan dricka på krogen om jag är barnledig, men har inte haft lust att gå ut på över ett år, har inte druckit nåt på över ett halvår, folk super för mycket och barn blir lidande, alla blir inte fulla men föräldrar ska vara bra föredömen, inte konstigt att så många ungdomar super och drogar när många föräldrar hellre dricker vin eller öl framför tvn istället för att ut och föräldravandra, gör slut direkt med någon om jag märker att den gillar att klunka vin eller öl på vardagarna eller varje helg, dricker hellre läsk.

  3. Milan skriver:

    Apropå ingenting, men FYFAN vad du är GRYM Camilla!! Tack för en fantastisk blogg! Du är helt enkelt bäst <3

    1. Bloggbevakning skriver:

      Tack, tack, tack!!!!! Fan vad glad jag blir!!! Tack!!! ❤️❤️❤️❤️??????

      1. Milan skriver:

        Det är faktiskt Du som ska ha tack! ❤️

  4. Shiraz skriver:

    Ja svenskarna är ett sommaralkisfolk. Jag jobbar på krogen och ser samma sak varje sommar, och ser såklart också festande människor dagligen på stan. Nästan lika mycket fest på vardagen som helg. Och då syftar jag inte på klyschan ”bara ett glas” utan snarare en hel flaska, vodka.

    Sen att missbruksenheterna får fullt upp varje höst visar ju på det jag just skrev.

  5. Jag tycker det är osmakligt med drickande bland barn och det går helt bort här.
    Min make kan ta en öl eller två på helgen men då är det när barnen somnat.
    (Jag är numera nykterist av diverse anledningar)

    Angående den så kallade mönstermorsan så får jag bara ”lite lätt rabies” av allt hon skriver.
    Försöker låta bli att läsa men ibland faller jag dit haha.
    Ju mer hon skriver om det där så får jag känslan av att hon sysslar med något mer skumt och försöker flytta fokus…
    Har svårt att tro att någon bara slutar sådär pang bom. Eller vad tror ni? ?

  6. sara skriver:

    Hon tycker att det är bättre att lämna bort barnen till mormor titt som tätt (flera gånger i veckan oftast) för att bl.a gå ut på krogen och festa. JAG stannar hellre hemma med barnen och tar ett eller två glas vin ibland efter de somnat,de lider inte av det och de får ha sin mamma där.Tycker fröken moral enbart ska hålla käften. Hennes morsa har barnen mer än catrin känns det som ibland.. spyr snart på människan och fattar inte ens varför jag läser hennes patetiska blogg. Så nu fick jag spy lite galla iaf 🙂

    1. Carina Åkerlind skriver:

      Varför måste du dricka vin överhuvudtaget flera gånger i veckan? Skulle aldrig falla mig in att dricka alkohol hemma, känner alltför många som har trillat dit på att dricka några glas när barnen har somnat…. Om barnen behöver läkarvård och du luktar alkohol blir det garanterat en kontakt med sociala, läkaren skulle kontakta dom.

  7. sara skriver:

    Skrev jag ens att jag dricker flera gånger i veckan? Nä IBLAND skrev jag….

    1. Carina Åkerlind skriver:

      Varför har man behov av att sitta o klunka ensam? Om jag dricker några öl är det för att jag vill gå ut och vara social.

  8. Carina Åkerlind skriver:

    På tal om moral….. Det har ju påståtts att Catrin kör fast hennes körkort är indraget p.g.a rattfylla, idag la en ut en bild på flashback när Catrin tankar sin bil med registreringskylten väl synlig…. Så moral har hon inte

    1. Bloggbevakning skriver:

      Nja, tankar gör hon inte utan den ser ut att stå utanför en mataffär. Bilen verkar ägas av hennes mamma. Vad hon gör vid förarplatsen vet jag inte..

  9. Karelare skriver:

    Well, inte bara nyligen fälld. Häkrtad åter igen för samma sak, det hon alrig skulle göra om… /facepalm
    Den där saken är ju helt totalt urblåst…

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg