Kommentarskrig inne hos Dessie.

13:00 21 Jul 2016

Dessie:

dess

Dessie har lagt upp ett inlägg med små jeansshorts som hon helt plötsligt är SÅ nöjd med – till skillnad från förra veckan då samma shorts gav hennes SÅ mycket ångest vilket några läsare reagerar på.
Hon skriver även att hon ser nyvaken och flottig ut – till skillnad från i förrgår då hon tycker att man ska vara stolt över hur man ser ut när man är nyvaken.
Tydligen fick hon inte det gensvaret hon hade önskat på bilderna och kapade helt sonika bort sitt ansikte efter ett tag.

Hon ville nog egentligen starta en diskussion om varför man inte känner sig bekväm att gå i vissa kläder i Sverige men att det är helt okej att bära dem när man är utomlands men det funkade inte riktigt.
Istället huggs det från alla håll på allt och alla bland kommentarerna.

Det finns fler bålgetingar inne hos Dessie än här på landet och då lyckades ändå min svägerskas 10 månaders dotter fånga en med handen. Skills!

dess2 dess3 dess4 dess5 dess6 dess8 dess9

 

14 kommentarer | “Kommentarskrig inne hos Dessie.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Meningen:
    // Hon ville nog egentligen starta en diskussion om varför man inte känner sig bekväm att gå i vissa kläder i Sverige men att det är helt okej att bära dem när man är utomlands men det funkade inte riktigt. //

    Så känner jag precis.
    Jag var utomlands förra veckan och tex bar minikjol och klänningar som jag absolut inte vågar ta på mig i Sverige. Jag skrattade åt mig själv, men så tänkte jag, kanske var det värmen? Who knows. 🙂

    1. A skriver:

      Håller med dig! Känner också igen mig.

    2. Vic skriver:

      Jag är också sån. Hade magtröja när jag var utomlands, haha, skulle aldrig falla mig in hemma i Sverige! Tror det beror på att man känner sig trygg med att inte träffa någon man känner. Jag vet inte! Men Önskar jag var lika modig hemma.

  2. V. skriver:

    Känns som att hon är inne i en fas av förvirring. Inget konstigt med det, men det blir högst troligt ännu jobbigare när man hela tiden anstränger sig för att vara något man egentligen inte är.

  3. Blomma skriver:

    Fattar inte varför folk är så elaka mot henne. Verkar som en helt vanlig modeblogg för mig.

    1. Millan skriver:

      Och jag tycker mer att hon vill driva en blogg för inbördes beundran, får hon inte groteska mängder beröm så försöker hon på nytt igen!

  4. anna skriver:

    Nu har hon dessutom en ganska förvirrad diskussion på insta om religion där hon helt plötsligt (?) Tror på Gud och inte på vetenskapen när det gäller livets uppkomst. Hur mår denna stackars flicka egentligen.

    1. vvv skriver:

      Hon har ju raderat allt på hela instan

      1. Bloggbevakning skriver:

        Då är du blockad! I hate when that happens. 🙂

      2. vvv skriver:

        haha skevt, idag var första dagen jag spanade in den.

  5. emmy skriver:

    Ibland är hon ateist och ibland har Gud varit god mot henne. Kul mer variation 🙂

  6. kiddi skriver:

    Deßie är den enda av storbloggarna som öppet talat om att hon är religiös. Har läst detta ett flertal gånger på hennes blogg.

  7. L skriver:

    Hoppas ungen blev stucken av getingen ?

    1. josse skriver:

      Varför hoppas du det?
      Nu hade det suttit fint med en ?knapp

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG