Mjukporr?

12:17 27 Jul 2016

Natacha Peyre:

porr

Only in America.
Det är tur att Carl’s Jr inte finns i Sverige för jag tror inte den här hamburgerreklamen hade mottagits något vidare bra.
Det är lite som en blandning mellan girl on girl porn och en grillfest i The Playboy Mansion.

Vad tycker ni om den här härliga reklamfilmen som allas vår nyförlovade Natacha är med i?
Visst känns den bara så där nytänkande och fräsch?
Inte alls sexistisk va?

A video posted by Carl’s Jr. (@carlsjr) on

75 kommentarer | “Mjukporr?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. sandra skriver:

    Haha men alltså. Detta är varför feminism fortfarande behövs. Kvinnor måste sluta att framställas som objekt.
    Sedan ser Natasha strålande ut som alltid 🙂

    1. Cajsa skriver:

      Hon har valt det själv?

  2. W skriver:

    Ända sedans Jessicas Simpsons pinsamma hamburgarreklam där hon tvättar en bil och ska käka en hamburgare sexigt så har jag slutat bli överraskad längre.
    Fattar dock inte sambandet mellan nästintill naken kvinna och en hamburgare. Hur får det att sälja bättre?

  3. Pelle skriver:

    Bra att den går på repeat. Efter några omgångar förstod jag fortfarande inte vad det var reklam för. Blev tvungen att titta ett par extra gånger och då såg jag att det var hamburgare man ville sälja. Jag trodde bra länge att det var underkläder för det var vad jag såg.
    Fast det är väldigt bra reklam (när man väl förstår vad det är man vill sälja, alltså)!
    Som en fläkt från gångna tider.

  4. Sandra skriver:

    Hej. Jag vill inte att du använder mina print screening bilder utan du får ordna fram egna bilder till dina inlägg. Och om du nu måste använda mina bilder så får du också berätta att du tagit dom från min blogg.
    Mvh/svenskabloggare

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jag har inte tagit dem från din blogg utan printscreenat videon i samband med att jag embeddade den. Inte direkt raketforskning.. =)

      1. Sandra skriver:

        Så just därför är bilden identisk med den jag tog? Tycker det e lite konstigt att du lyckades pausa exakt samma sekund som mig och ta en print bara

        1. Bloggbevakning skriver:

          Här har du en bild på min skärmdump så du kan lägga ner dina löjliga anklagelser, Madde.
          Bilderna är inte ens identiska. Suck..
          Untitled

      2. J skriver:

        Varför fortsätter du att gå under namnet Sandra när alla vet att du heter Madeleine?

    2. E skriver:

      Jag tror inte det är din screenshot, då Natachas hår har en större glipa på din screenshot. Tror och hoppas att Camcam inte skulle sno.

      1. Sandra skriver:

        Klart man börjar fundera då Natacha gick ut med detta för flera dagar sedan. Men när jag lägger upp det så lägger denna blogg upp det några timmar senare. Hon säger att hon inte kopierat men uppenbarligen gör hon det eftersom detta kom upp och en läsare skrev till mig att hon använde min bild.

        1. Bloggbevakning skriver:

          Mja, hur har du det med källkritiken egentligen, Maddie?

      2. Camilla P skriver:

        Sandra istället för att hänga här så kan du ju uppdatera din egna blogg så kanske man vill läsa den igen

    3. Ammi skriver:

      Det är ju dock väldigt uppenbart att det inte är samma screenshot, snälla nån.

    4. Matilda skriver:

      Du kanske borde se över din egna blogg istället för att komma hit och klaga på camcam. Jämförde precis bilderna och det är inte samma bild.

      1. Sandra skriver:

        Det är ju ändå hon som klagar på min blogg av och till jämt och jag har aldrig klagat på hennes men hon skriver hela inlägg om min. Men är trött på att folk skriver till mig hur mycket skit det skrivs om mig här av både henne och läsarna. Klart jag går in och tittar vad som skrivs så det ju faktiskt hon som ska sköta sitt och låta mig sköta mitt.

      2. C skriver:

        Sandra sluta grina över att din blogg suger och gör någonting åt det istället för att klaga här.

    5. Liza skriver:

      Sandra, jag läste alltid fin blogg tills förvred månader sedan. Jag är ledsen att behöva säga det för jag tyckte jättebra om just din blogg. MEN sedan du fick barn har den verkligen blivit urdålig, jag kan till och med sträcks mig så långt som att säga stt din blogg är STENDÖD!!
      Om du uppdaterar flitigt mer än två inlägg om dagen och skriver spännande skvaller och inte låter bloggarna själva påverka dig så läser jag mer än gärna din blogg. Just nu är det i gen idé att klicka in på den ens.ledsen men detta är bara sanning från en föredetta flitig och aktiv läsare

      1. Lovisa T skriver:

        Och lär dig stava namnen rätt på de du skriver om!! Sindy blev fel idag, Aleks var några dagar sen flera gånger i ett helt inlägg. Känns väldigt nonchalant att inte bry sig om såna grejer.

    6. Jessica Maria skriver:

      Sandra a.k.a Svenskabloggare…gå tillbaka till din urtrista blogg och sammanfatta andra bloggares inlägg istället. Vi förstår att din blogg går dåligt, men att hänga här inne gör ju inte saken bättre. Satsa på din egen blogg istället för att skämma ut dig!

      1. LA skriver:

        a.k.a. Madde…

      2. jas skriver:

        Men gud så onödigt och elakt skrivet! Skärp dig.

  5. Camilla skriver:

    Vem vill steka bacon i bara underkläder?

  6. Sandra skriver:

    Bevisar ju egentligen ingenting men skit samma. Behöver du använda min blogg som inspo trots att du klankar ner på den hela tiden så visst. Nej jag är inte bitter men e trött på alla skit som skrivs om min blogg här av både dig och dina läsare. Förstår faktiskt inte varför du väljer att ens ta upp min blogg på din hela tiden stör den dig så mycket?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Bevisar ingenting? Blev det lite jobbigt nu? För det första så är Natachas mun olika på våra bilder, vilket du ser om du jämför dem men det bevisar ju ingenting… =)
      Ja, jag hittar massor av inspiration på din blogg. Den är perfekt att använda som ett avskräckande exempel of what not to do. 😉

      1. Sandra skriver:

        Näpp inte jobbigt alls. Ok då behöver du inte besöka den alls, du har ju själv gått ut med hur vissa av mina inlägg är bra samt att du skriver likadana inlägg ett par timmar efter mig så bara det bevisar att min blogg inte är skit. Ha det bra

        1. Bloggbevakning skriver:

          Bahbye now! Don’t let the door hit your ass on the way out! 😉

      2. jas skriver:

        Varför så elak och tråkig ton? Är inte du vuxen?

      3. Hanna skriver:

        Extremt sexistisk reklam???

      4. Hanna skriver:

        Fjortisnivå på svaren. Vuxna människor…

    2. Bella skriver:

      Men alltså what is this.. Sandra/madde du är ju en bloggare alltså någon att skriva om i en blogg om bloggare. Sen att hon skulle skriva om din blogg hela tiden är ju att ta i liiiiteeee

    3. Bella skriver:

      Fast att Camilla skriver om samma sak som du betyder inte att din blogg är bra? Skillnaden är stor i texten och analyserna

      1. sandra skriver:

        Men hon skriver att min blogg är skit men ändå anser hon att saker jag skriver också är värt att skriva om så så dålig kan ju inte mina inlägg vara. Men konstigt att hon inte berättat för sina läsare hur hon kom krypandes och bad mig om hjälp när flera bloggare gick emot henne och skulle anmäla henne. Jag är inte bitter alls men trött på att få kommentarer och meddelanden om att hon gång på gång skriver om mig och min blogg

        1. Bloggbevakning skriver:

          Här är mailet – superkrypandes var det! =)

          ”Hej Madde,

          Jag vet inte om du vet om vilken hatkampanj Tyra startat mot mig.
          Du kan läsa det mesta HÄR – http://www.fitterbittan.se men hon har ljugit ihop en jävla historia för att vi bråkat privat och piskat upp ett drev av fjortisläsare att maila Finest OCH mitt jobb – som för övrigt står till 100% på min sida – för att jag är obekväm i bloggvärlden.

          Jag petar i deras perfekta fasad och då är jag en näthatare. Finest har för övrigt kapat mitt blogg efter alla hot från Tyras läsare.

          Om du vill – bara om du vill – så får du gärna skriva något om yttrandefrihet och lättkränkta bloggare.
          Speciellt som Finest inte för FEM öre läst min blogg för att se om NÅGOT av det som Tyra skrev var sant – vilket det inte är eftersom hon är arg på mig efter hela soppan med Frida. Helt privat alltså..”

          Och Maddes svar:

          Jag har läst det men jag kommer inte att blanda mig i erat bråk. Vad som är sant eller inte vet jag inget om då jag bara kollar din blogg då och då och inte dagligen.
          Men hoppas det löser sig så ni båda blir nöjda .

          En nyfiken fråga bara, hur kan du vara Sveriges största blogg om bloggar när du räknar statistik via bloggportalen som räknar per timme och inte per dygn som man egentligen ska gå efter? Och du skriver att du har 300 tusen sidvisningar i veckan och min blogg har över en miljon sidvisningar i veckan. Som sagt bara nyfiken

          Och mitt svar:
          Finest tar sin statistik via Google Analytics – inte Bloggportalen. Och det är gamla siffror.. =)

          Ni fattar att mina knän är skinnflådda va? Hehe..

      2. Bella skriver:

        Men ÄNNU EN GÅNG. Att hon skriver om samma ämne som du skrivit om betyder inte att ditt inlägg är bra och att det är därför hon skriver om ämnet! Jag skulle kunna skriva en skitdålig bok om ett ämne som någon annan skriver en storsäljare om. Det betyder inte att min bok var bra.

    4. KisseKatt skriver:

      Men Madde.. för sjutton gubbar..
      Innan du klagar på att hon tagit din bild så kan du ju se till att jämföra dem ordentligt. Det är inte samma bild. På din bild har N munnen mer stängd än på Camcams. Case closed. Så förbaskat svårt var det.

      För övrigt rör väl det som Camcam skrivit om dig din undermåliga uppdatering och numer ganska döda blogg. Din blogg är lika mycket blogg som någon annans så den kan väl också skrivas om här utan att det är några konstigheter med det?
      Och att du brister i uppdateringen och att din blogg är typ stendöd vad gäller kommentarer numer är väl sanning, om det inte är så att vi råkar leva i olika universum.
      Vist, det kanske är jobbigt när någon påpekar att det inte går så bra med det man gör. Men för fasen, bit ihop och gör det bättre eller nöj dig med att bloggen inte ligger på topp. Ingen gillar en gnällis.

      1. jacq skriver:

        varför skriver så många +1 osv? är det inte det gillaknappen är till för?

      2. The real Hmm skriver:

        @ jacq: Jag gör så ibland för att jag skulle vilja ge mer än en tumme typ två eller tre men också för att en kommentar ovanpå en tumme med +1 blir mer personlig och inte så anonym, dvs hen ser vem som tummat en. 🙂

    5. C skriver:

      Det är ju DU Sandra som snor inspo härifrån! Fan vad du gör bort dig nu.

    6. V. skriver:

      Tips i all välmening: Att (felaktigt) anklaga folk för plagiat känns minst sagt kontraproduktivt om man inte vill bli omskriven.

      Sedan blir jag fundersam om detta verkligen är ”Sandra” som skriver. Hur kan man ha mer felskrivningar i sina publicerade inlägg, än i kommentarer skrivna i affekt?

      1. V. skriver:

        PS. Att du får skriva om andra bloggar, men att andra bloggar inte får skriva om dig rimmar ganska illa.

      2. The real Hmm skriver:

        Därför att hon visste om mailet som CamCam skickat. Skulle ”Sandar” inte veta annars. 😉

      3. Bloggbevakning skriver:

        Vem får inte skriva om mig? Alla får skriva om mig.. =)

      4. The real Hmm skriver:

        Jag tror ”V”s kommentar var riktad till ”Sandra” 😉

        1. Bloggbevakning skriver:

          Aha! ??

    7. Linn skriver:

      Madde… Du av alla människor som driver en blogg om andra människor kanske ska tänka en extra gång innan du klagar på att någon nämner DIN blogg. Eller?

  7. P skriver:

    Men Sandra, du verkar rätt bitter. Du har en blogg och Camcam har en bloggbevakning. Rätt enkel matematik.

  8. Sara skriver:

    Shit vad bitter du är Madde/Sandra se över din egen blogg istället.

  9. Anna skriver:

    Reagerar främst på två saker:

    1) Fyfan vad ont det skulle göra att stå med bar mage och steka bacon.
    2) Flottstänk på de fina vita underkläderna 🙁

  10. A skriver:

    Ja du Sandra / Madde sista gången jag läste din blogg. Såå jäkla bitter du är 🙁

  11. Manne skriver:

    Sandra, se til att folk vill gå in på din blogg istället gör att lägga tid på att skrivs inlägg här. Har du tid då borde du skriva inlägg på din egen blogg

  12. H skriver:

    Har tidigare läst sandras blogg av ren vana, även om sen blivit urdålig, efter hennes psykos här i kommentarsfältet känns det ju som man inte vill längre ?

    1. C skriver:

      Hehe hon kanske försöker starta ett riktigt bloggbråk a la 2007 enligt dessies och paows metod 😉
      Nä men allvarligt talat, håller med dig om att det är nog nu. Dels det rasistiska hon låter vara kvar och dels att den suger röv.

      1. V. skriver:

        Kvaliteten på bloggen har jag svårt att säga något annat om, men lägg ner ältandet om att hon skulle vara rasist. Hon har förklarat flera gånger hur det ligger till med dessa kommentarer.

      2. C skriver:

        V, jag har aldrig skrivit att hon är rasist.

      3. Noname skriver:

        Varning för Sveriges mest lättkränkta människa här.

  13. HannaPanna skriver:

    Jeez, vilken hissyfit! Sandra, glöm det, lägg ner din blogg! Efter den här uppvisningen känns du mycket patetiskt!

  14. Danie skriver:

    Det är lite synd att det blir sådana catfights i bloggvärlden om allt, alltid. Istället för att tjaffsa hejdlöst och utan att tänka hade man kunnat komplettera och lyfta varandra.

    1. Elle skriver:

      Om jag inte minns fel, erbjöd sig Camcam och hjälpa SB med uppdateringen. Men SB ville inte det och då startade Camcam Bloggbevakning istället. SB hade nog inte räknat med denna utveckling av den här bloggen.

      1. Bloggbevakning skriver:

        Stämmer bra det!

  15. Elle skriver:

    Bloggbråk!
    ÄNTLIGEN!
    Som jag längtat, ända sen Kissie hoppade på Zytomierska och det blev ”hallaballo” i bloggvärlden.

    😀

  16. Nettan skriver:

    Alltså jag är säkert efter men….

    Sandra/Madde?

    Gick inte SB ut med att hon hette Sandra blablabla och bodde blablabla och därför var hon den enda skvallerbloggen som gick ut med sin identitet? Var detta ett alterego eftersom hon nu heter Madde? En lögn om ärlighet?

    Detta är ju något att lyfta i ett eget inlägg. Jag är helt lost.

    1. LA skriver:

      Hon använde namnet Sandra innan hon gick ut med sitt riktiga namn: Madeleine. Sedan har hon av någon anledning fortsatt använda namnet Sandra och låtsas som att avslöjandet aldrig skedde typ.

      1. Nettan skriver:

        Tack LA!

        Jag läste SB under något år när jag slutade följa bloggarna själva men jag minns att hon gick ut med Sandra. Madde-grejen har jag helt missat.

        Verkar stökigt att San..Madde.

  17. The real Hmm skriver:

    @Sandra/Madde: Det blir här uppenbart att du har suttit och väntat på ett tillfälle att få ”sätta dit” CamCam.

    Mitt råd till dig blir då att sådant går illa när man gör det förhastat i affekt. Man bör alltid se till att ha ordentligt på fötterna innan man ger sig in i den leken annars så biter det en hårt i röven precis som det hände dig nu.

    Lesson learned?

    1. C skriver:

      Haha precis. Dessutom har hon skrivit att hon ”aldrig läser den där bloggen” i en kommentar på sin egen blogg :p pinsamt är vad det är.

      1. Bloggbevakning skriver:

        Hur lång tid tror vi att det kommer ta innan hon är tillbaka från att ha slickat sina sår för att försvara sig? Trots att hon aaaaaaldrig läser den här bloggen? =)

  18. Ess skriver:

    Tycker båda bloggdamerna här verkar drabbats av varsin psykos. Båda sjunker rejält i mina ögon. Varför skulle den ena anses värre än den andra i detta fall.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG