Tjuvtitta

13:00 22 Jul 2016

Foki:

foki

Skulle ni betala 30 spänn för att få kika i Fokis kalender?
Det skulle inte jag – förmodligen inte ens gratis –  men vad jag där emot skulle vilja göra är att pynta in en hundring för att få en inblick i Dessans kalender för att en gång för alla få reda på vad tusan hon gör på dagarna när hon inte slänger googlade religiösa texter omkring sig på Instagram.

Bäst just nu – Dessan försöker övertyga en examinerad teologistudent som även pluggat religionshistoria om att hon har rätt och teologen har fel. Det är högklassig underhållning!

11 kommentarer | “Tjuvtitta”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Camilla skriver:

    Dessan kanske hänger i kyrkan. Fast om hon inte tror på teologen så kanske hon borde vända sig mot saintologin

  2. Lotta skriver:

    Skulle lätt betala 500kr för och se Dessis kalender och sen sälja infon ?

  3. LA skriver:

    Jag hoppas folk inte betalar för den där skiten… Förlåt men vilket skämt.

  4. Lynn skriver:

    Kan inte då fixa ett collage om saker dessie har påbörjat men inte avslutat? Hon verkar tro att hon har varit duktig på att ge följarna det dom vill ha (bättre uppdatering, varierat innehåll, nya ”projekt”) om hon kommer till insikt med hur mycket saker hon har påbörjat men inte avslutat kanske hon kan förstå varför hennes följare är besvikna ? :))
    Btw älskar din blogg CamCam! !?

  5. Hannah skriver:

    Haha, till och med en tjej som heter Sandra som pluggar till präst för Svenska kyrkan motbevisar henne. Kolla hennes senaste blogginlägg och läs kommentarerna där. Hennes svar var så bra!

    1. Bloggbevakning skriver:

      Tack för tips!!!!!

  6. Hanna skriver:

    Haha Jag gjorde det!! Bara för att jag är så nyfiken 😀 Bra kalender för övrigt!

  7. anna skriver:

    hahahhaha dessies nya religons hobby är ju fan värre än paows djävulsdyrkning OCH rasism :’) vad gick snett i dessa flickors liv XD

    1. H skriver:

      Hahahaha skrattade högt åt din kommentar ???

  8. Greta skriver:

    ”Ni har säkert märkt att jag inte gör kampanjer så ofta eftersom jag endast vill jobba med de bästa av det bästa. Framförallt måste det vara bra innehåll och nyttigt för er läsare.”
    Foki. LOL.

    1. Elina skriver:

      Hennes senaste kampanj var typ för 2 månader sen? Med SKII tror jag där de uppmärksammade leftover women fenomen i Kina. Det ligger ändå något i det Foki säger.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG