Back it up!

16:12 8 Aug 2016

Janni Delér:

ass

Vad hade ni tyckt om att befinna er i samma pool som en kille som filmar sin flickväns röv och er samtidigt?
Jag hade LÄTT dragit på mig en sån där hajfena som ungen har i den här reklamen och simmat fram och tillbaka bakom Janni.

12 kommentarer | “Back it up!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Skulle inte du kunna göra något inlägg om Egoina och hennes transformation från rolig, grym bloggerska till stel, wanna be-överklass och bara verkar göra saker som hennes nya ”fina” kille gillar. Hon verkar påverkas väldigt mycket av den hon dejtar. Vet inte riktigt vad jag vill få ut med detta, men har bara irriterat mig på Egoina länge nu utan att veta varför egentligen och du (eller någon av dina visa läsare) kanska kan sätta huvudet på spiken och lista ut vad det är som retar upp mig.

    1. Linnéa skriver:

      Tycker hon/bloggen förändrades när hon blev klar med skolan och började jobba, inte när hon träffade killen. Dock stör jag mig inte på henne

    2. bleble skriver:

      Vem är killen egoina skriver om i sin senaste krönika??

      1. Bella skriver:

        ”Bleble” det är om hennes ex

    3. Malin skriver:

      Haha har verkligen tänkt på att hon blivit ”stekig” sen hon träffade nya pojkvännen :p Åtminstonde med klädstilen!

    4. Juliad skriver:

      Ååå håller med! Hon var min favorit förr men nu känns hon bara… Tråkig?

    5. Plumbob skriver:

      Runaway briiiiide! Det där med äggen, att Julia Roberts alltid gillar exakt samma ägg som de hon är med för tillfället. Det är vad jag får för vibbar från henne nu.

    6. FK skriver:

      Ja hon har ändrats jättemycket! Stör mig också på det. Känns inte som om hon är sig själv utan leker ‘fin’.

    7. Anna skriver:

      Hon verkar tro att hon lever ett slags lyxliv. Men tycker hon har betett sig så redan långt innan hon träffade sin nuvarande.

      Typ som när hon skrev om den där ”lyxiga” helgfrukosten som alltid står framdukad. Det var fucking röstad frökuse, typ!! Och när hon tycker att hon äter finmiddag ute så äter hon typ på kinarestaurang. Och när hon visar upp sina inköp som är typ från Primark, haha. ”Gillade färgen på den här”.

      Hon leker Michaela Forni, hon försöker typ skriva som henne också.

  2. Moody skriver:

    Kan inte någon förklara för mig varför man vill att någon ska fota/filma ens röv? Jag har jäkla schysst kropp enligt mig själv men skulle ALDRIG vilja ha mina tuttar, röv mm på bild att slänga upp på sociala medier. Whyyyyy?

  3. HannaPanna skriver:

    Jag träningssimmar och blir varje dag förvånad över alla som tar med sina telefoner in til poolen och sedan fotar hej vilt I POOLEN!! Inte från sidan utan bokstavligen stående i poolen med allt plaskande. Är de inte rädda om telefonerna? Långt ifråga alla är ju vattensäkra… Än så länge har de hållt sig i plaskdelen men kommer någon med telefon i min bana kommer jag leka Sarah Sjöström i fjärilsimsfinal….

  4. Maria skriver:

    Sådant är tyvärr anledningen till att jag aldrig badar eller ens solar nu för tiden. Jag vill inte hamna på någons bild, hamna på nätet. Jag avskyr min kropp och även fast jag jobbar med att komma över det så vågar jag aldrig visa minsta hud pga folk som fotar överallt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG