Fokis nya frill.

15:52 24 Aug 2016

Foki:

Nu har Foki lagt upp en lite bättre bild på sitt hår och jag tycker det blev skitsnyggt även fast man kan se att det fortfarande drar åt det rosa hållet på sina ställen.
Jag funderar själv på vad tusan jag ska hitta på med mitt hår. Även fast jag alltid har det uppsatt så är det ju ändå kul med en fin färg. Kanske åt det chokladbruna hållet? Jag oroar mig bara för att Tjocka Hetsätarkatten ska försöka äta upp det när det kurrar i den lilla påsmagen – vilket är alltid. 😉

foki

8 kommentarer | “Fokis nya frill.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Em skriver:

    Inte påsmage, det kallas tigermage. 😉

    1. Bloggbevakning skriver:

      Haha.. Jag kallar den för ”pizza pouch”.. ?????

      1. Em skriver:

        Googla tigermage får du se! Verkar extra vanligt på de korthåriga varianterna. Upptäckte att ”syndromet” hade ett namn då jag uppsökte Veterinären vid namn Google då funderingarna varför min lilla minikatt på 2,5kg hade hängmage men inte bjässen på 6kg, fick svaret att hon är fullt normal bara en liten tigermage som tittar fram där haha 😀

    2. Elle skriver:

      Tack. Vår katt är smal över ryggen, men tigermagen svajar när hon går.
      Hon är alltså inte fet.

  2. Korv skriver:

    Samma här med min kisse. Han springer över fälten och magen svajar ikapp… Ser för himla roligt ut! Tur han inte bloggar. Sjukt kroppsideal att försöka bli accepterat ?

  3. Josan skriver:

    Jag hoppas inte en frisör medvetet färgat det så där? Ser endast ut som en avfärgning? Rötterna är ju fullt synliga, fullt med pigment kvar i mitten av håret och topparna.. ja nej.. Det ser inte bra ut. Dämpa åtminstånde övergången och neutralisera de röda pigmenten något. Rötterna ser bättre ut om man lägger i en kol-färg om man nu vill ha synliga rötter. Och SNÄLLA varför har ingen kommenterat om lösögonfransen som driver mig till vanvett eftersom den sticker ut..GAHD!

    1. Lol skriver:

      Inget nytt under solen att Fokis stil är högst tvivelaktig. 😉

  4. Mia skriver:

    Så fruktansvärt fruktansvärt slitet. Man blir ju sugen på att testa hennes hårvårdsprodukter..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG