Natacha Peyre klar för ”Svenska Hollywoodfruar”..

13:29 15 Aug 2016

Natacha Peyre:

peyr3

Natacha Peyre – eller Elena Belle som hon bytt namn till – är en av de nya deltagarna i kommande ”Svenska Hollywoodfruar”.
Jag undrar verkligen hur hon ska gå ihop med Gunilla Persson efter sin senaste syndiga reklam för Carl’s Jr.. Det här kan komma att bli riktigt roligt!

peyre

Av det här inlägget att döma så undrar jag om Natacha börjat låta som Dolph Lundgren och kommer bjuda på riktigt härlig ”svengelska”…
”Spliiiiiiiiiiiiiiiin”.. (Dolphan..)

Infection? Medicine?
Jag kommer sitta bänkad!
Gunsan kommer äta henne levande!

peyre2

23 kommentarer | “Natacha Peyre klar för ”Svenska Hollywoodfruar”..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. HannaPanna skriver:

    Ser mer ut som att hon skriver med engelska inställningar och att auto correct strulat till texten.

  2. KisseKatt skriver:

    Blev förvånansvärt exalterad över det här. Men så har jag länge varit nyfiken på vad människan egentligen pysslar med om dagarna. Kanske kommer man äntligen få reda på det nu. Spännande! ;D

  3. Nettan skriver:

    Yeah bästa snygga Nati ??

  4. sara skriver:

    Kollade nyss expressen och där finns det en video där man intervjuar henne om hennes deltagande i svenska hollywoodfruar. Man bör notera att hon är ganska svullen i ansiktet…undrar vad är det som fått henne att se ut som ett hamster med mat i kinderna.

    1. A skriver:

      Kan vara hennes sköldkörtelproblem.

    2. Lollo skriver:

      Hon har alltid haft såna påskinder. När hon bodde i Sthlm på Bingo tiden träffade jag ofta henne och hon var känd för att ha sina marsvinskinder. Jag har trott att hon typ opererat bort dem eller nåt när jag sett bilder senaste åren. Dock tycker jag absolut inte det är något fel eller fult utan något gulligt som gör hennes utseende mer speciellt.

      1. pia skriver:

        gillar faktiskt också hennes kinder. Dom far henne att se gullig ut. Har aldrib sett nan som har sa, pretty cool.

  5. K skriver:

    Varför ska en eskort vara med där som”fru”?
    Varken Gunilla Gorilla eller N är fruar. Brist på fruar som vill ställa upp???

    1. Andrea skriver:

      Vi får väl va glada för hennes skull att hon hittat en rik man till sist så hon slipper vara sugarbaby till en rad massa olika män.

      1. K skriver:

        Vadå slipper? Hon har valt det själv och dessutom fortsatt vara det under tiden hon haft pojkvänner.

      2. Andrea skriver:

        Jo men tror du verkligen någon innerst inne verkligen vill sälja sig? Om så är fallet så ångrar man det nog längre fram i livet sen.

  6. Mimi skriver:

    Gud vad kul att få seen ung tjej I programmet 😀 hon ser verkligen annorlunda ut in real än på sina bilder på instagram. Hon retucherar alltid bort linjerna från näsan till munnen.

  7. LA skriver:

    Hur länge ska dom köra det här programmet? Börjar det inte bli rätt uttjatat? Eller är jag bitter nu, hehe.

  8. The real real skriver:

    Struma är inte lika med hypotyreos (underfunktion i sköldskörteln). Struma betyder förstorad skördkörtel och skördkörteln kan funka normalt fast den är förstorad.

  9. 247 skriver:

    Ska Isabel Adrian inte vara med i kommande säsong av Hollywoodfruar? Jag läste Elenas blogg innan hon bytte namn. När hon hette Natacha var hon och Isabel kompisar ett tag och bloggade om varandra. Vet inte vad som hände men hon slutade skriva om Isabel iaf så är nyfiken på om dom slutade vara vänner eller bara slutade skriva om varandra

    1. Den gamla vanliga Ess skriver:

      Finns en sjuminutersintervju med henne på Expressen och isabel kom på tal. De verkar inte vara vänner längre. Ingen kontakt.

  10. V. skriver:

    Fanken, jag har samma problem som henne så jag hade hoppats på ett gäng tips och goda råd här inne.

    1. Andrea skriver:

      Opererar man bort sköldkörteln så blir , i de allra flesta fall, det väldigt mycket bättre. Sen tror jag att man äter levaccin (stavning) som ”ersätter” själva sköldkörteln. Kolla med läkare om dina problem är såpass allvarliga så de kanske kan plocka bort den. 😉
      Min mamma opererade bort sin och nu efter några veckor börjar hon bli mycket bättre. Så rekommenderar!

      1. Makeupglam skriver:

        Fast läkarna opererar endast bort sköldkörtelb om den är förstorad, det är INTE detsamma som hypotyreos som betyder att man har underproduktion av sköldkörtelhormon.

        Jag har hypotyreos, alltså producerar inte min sköldkörtel tillräckligt med hormoner så därför äter jag 75mg Levaxin per dag. Det är ingenting som man opererar bort. 🙂 Jag tror din mamma hade en förstorad sköldkörtel, därför togs den bort.

      2. Makeupglam skriver:

        Eller om man har överaktiv sköldkörtel som producerar för mycket hormoner, så kallad hypertyreos, då får man behandling med antingen jod, strålning eller operation där dom avlägsnar sköldkörteln. ? Sen finns det så många olika sjukdomar, men oftast vid hypotyreos så opererar man inte bort utan bara om man har knölar, svullnader eller den är förstorad. Lycka till!

      3. Andrea skriver:

        Makeupglam: Ok vad bra att du tog upp det, att det inte är riktigt samma sak.

  11. Makeupglam skriver:

    Eller om man har överaktiv sköldkörtel som producerar för mycket hormoner, så kallad hypertyreos, då får man behandling med antingen jod, strålning eller operation där dom avlägsnar sköldkörteln. 🙂 Sen finns det så många olika sjukdomar, men oftast vid hypotyreos så opererar man inte bort utan bara om man har knölar, svullnader eller den är förstorad. Lycka till!

  12. Anna-Lisa skriver:

    Det är synd att tjejen måste operera sig och byta namn för att kunna ha självkänslan att synas. Tyvärr syns det alltför väl att ex näsan och brösten är opererade. Tror att hon var finare utan dessa ingrepp. Att sedan försöka få medkännande för ngt sköldkörtelproblem är inte okey, om man är så sjuk så ska man eg inte operera sig i onödan. Men vi har alla olika problem…..eller s k lyxproblem.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG