Profilbilder i alla ära..

11:27 10 Aug 2016

Samir:

Samir delar med sig av ett litet nätdejtingminne från när han var i tjugoårsåldern och gick på dejt med vad han trodde var en ”Mickan från Solsidan” men som visade sig vara en ”Shrek”.

samir

Det där är klurigt måste jag säga.
Jag träffade min M på nätet och han såg precis ut som på bilderna och jag visste på en gång att ”han ska bli min” när jag såg honom komma.
Jag har alltid varit lite nervös att uppfattas som det Samir beskriver – att man inte alls ser ut som sin bild eftersom man valt den absolut bästa och kanske lite retuscherade bilden man äger – så jag la faktiskt upp bilder som inte var varken fixade eller så där jättebra just för att undvika ovan nämnda scenario och tog ju så klart honom med storm när han fick se mig…*humble pie nån?*

Men så klart föll ju Magnus för min magiska personlighet som jag plitade ner redan i våra chattkonversationer innan vi sågs så jag visste ju att jag hade honom som i en liten ask även om jag varit grön med strutformade öron. 🙂

8 kommentarer | “Profilbilder i alla ära..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Soffan skriver:

    Träffade också min man på nätet och resonerade som du, jag valde en bild som mer visade vem jag var (i klätterhjälm på en bergsvägg) än den snyggaste jag kunde hitta! Men så är vi ju också gifta nu och har två barn…

    1. Bloggbevakning skriver:

      Men andra ord en vinnande strategi! =)

  2. Linnea skriver:

    På vilken sida träffades ni? ?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Vi träffades på Match. Jag signade upp för ett 6 månaders abonnemang men träffade M efter kanske 1 månad så min kompis Frida fick sen ta över mitt konto för att att fortsätta jakten på sin egen Mr Right. Självklart med sina uppgifter.. =)

      #match NU VILL JAG HA SPONS!!!

  3. M skriver:

    Jag träffade maken på eDarling. Otippat men kul.

  4. R skriver:

    På tal om Shrek: Min mamma fick en gång kommentaren att hon såg ut som Fiona i Shrek, varpå hon såklart var tvungen att hyra och se den. När hon märkte att det finns ”två” Fiona frågade hon personen som sagt det där vilken Fiona hon menat, människan eller trollet? Det fick hon dock inget svar på 😛

  5. Mikaela skriver:

    Jag väljer gärna fulare bilder bara för det är ju ruggigt pinsamt annars… Haha! Men vissa har väl inte den insikten (läs: alla medelålders kändisar i Sverige… Ser NÅN ut som på sin Insta tex? Kamerorna bli bättre o bättre, bildern mer o mer suddiga/gryniga!).

  6. Frida skriver:

    Jag blev medlem på happypancake för jag hade sett reklamen på TV och undrade var det var för sida. Laddade upp bild och skrev nån töntig profiltext, sen var jag där inne och kollade runt i typ 10 minuter och sen tänkte jag ”nä jag orkar inte, hur tar man bort kontot?!”. Hittade inte hur man gjorde, såg att jag hade fått ett mejl.. och ja. Vi flyttar ihop på lördag:) Mvh tog första bästa.. men han var bäst!!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg