Vad handlar det här om?

12:55 18 Aug 2016

Alexandra Bring:

bring1

Alexandra bjuder på lite hud eftersom hon fortfarande är sjuk och inte har så mycket att posta och det var många läsare som inte såg med blida ögon på denna nakenchock!
Hon fick höra att de såg ut som Playboybilder, att hon söker bekräftelse och har dålig självkänsla och om vederbörande var Ako så skulle hen inte vilja dela henne med hela världen.
Men Alex och Ako har ju gjort slut – kan det vara en av anledningarna till de här avklädda bilderna?
Typ ”Se vad du missar när du inte är med mig längre?”

Hade jag haft en röv som henne så hade jag haft den på mina visitkort OCH den hade fått ett eget pass.
Vad är hennes anledning tror ni? Finns det någon eller är hon bara stolt över sin kropp och vill visa upp den?

Men den här kommentaren är värd att uppmärksamma.

Motivera rumpbilden för kommande EGENHAVDA barn?
Egenhavda? Så om man adopterar så är det lugnt?
Då behöver man inte motivera den svankande röven?

Jag kan tänka mig att motiveringen kan vara något i stil med:
– Ja, kära barn..det här är ögonblicket innan du blev till.
Det stod liksom bara en minimal bikinitrosa i vägen mellan min livmoder och din pappas droppande dingdong så den smet liksom in..
And the rest is history!
ass

#svankasomenanka

43 kommentarer | “Vad handlar det här om?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Whut, har de gjort slut? Det har jag helt missat! Iofs följer jag inte hennes blogg, men jag följer så klart bloggbevakning slaviskt, har jag missat något inlägg? ?

    1. Felle skriver:

      Det var ett tag sen.

  2. Johanna skriver:

    Duckface har blivit ersatt av duckbutt minsann!

    1. Challe skriver:

      Hahaha, dog! ???

  3. r skriver:

    Finns det någon som seriöst tycker detta är attraktivt? :0 Hon ser ut som en man…

    1. Elin skriver:

      Hahahahaha, VAR på de här bilderna ser Alex ut som en man? ?

      1. r skriver:

        hahahah hon är rätt biffig och manlig lite överallt enligt mig men du behöver inte hålla med gumman :))

      2. L skriver:

        Biffig? Jag tycker hon är rätt tanig, utan framträdande muskler. Om man tvunget måste diskutera andras kroppar…

      3. jas skriver:

        Man är ALDRIG tvungen att diskutera andras kroppar..

    2. E skriver:

      En jävligt snygg man isåfall, blev nog precis lite straight då…

    3. Mikaela skriver:

      Haha! Nej?! Hon ser inte ut som en man överhuvudtaget. Skulle vara en väldigt tanig man i så fall. Av din kommentar att döma skulle jag gissa att du är extremt otränad.

    4. ... skriver:

      Du måste skämta. Hon har drömkroppen! Hur kan någon inte tycka detta är attraktivt?

  4. V skriver:

    Kan vi sluta slutshama tjejer o kvinnor som visar mkt hud på internet och irl?

    1. Gordo skriver:

      Sådana här bilder hörde förut hemma i porrtidningar, nu lägger var och varannan tjej ut sådana bilder. Ser inte så många killar som svankar med röven i underkläder stup i ett.

  5. La Luna skriver:

    Jag tycker det är sorgligt att kvinnor måste ta till sexuella poser för att få bekräftelse, uppmärksamhet och framgång. Idag finns det knappt någon inom sociala medier som inte vänder rumpan till och svankar dvs inbjuder till sex bakifrån. Även väldigt unga barn gör samma sak på sina bilder för det är ju så man ska posera….. Just nu är jag minst lika trött på svanka-rumpa-bilder som på duckfaces. Suck.

  6. Emma skriver:

    Har egentligen inget problem med rumpbilden, om hon vill visa upp den så fine (har sett sämre och bättre rumpor liksom). Men det var väl lite överdrivet med den andra bilden där hon ligger på knä, tafsar sig i håret och har värsta porrposen. Den skrek verkligen ”geeeeee mig uppmärksamhet!!”. Nä inte classy alls, där föll det.

  7. La Luna skriver:

    Och så detta att man håller mobilen, som man fotar med, framför ansiktet så man inte ser ögonen – dvs det blir bara en kropp. Som om en kropp, en sexig kropp, är allt man är? Ursäkta om jag är känslig men det stör mig. Lite som det gräsliga skämtet att -Man kan ju alltid lägga en kudde över….

  8. Viktor Den Store skriver:

    Den här grejen med att offra sin hållning för att försöka få större röv… När man tänker efter är ju det så dumt att man vill facepalma sig in i rekordböckerna…

    1. L skriver:

      Jag hade fått så sjukt mycket skällning av min kiropraktor om jag stod så där

      1. The Real Emelie skriver:

        Haha jag har naturlig svank… Min rygg är formad som ett C när jag står rakt (rakt enligt mig), och jag vill typ dra i ryggraden så att den blir rak. Har så ont i svanken p.g.a. detta, vem vill ha så frivilligt?! Alla andra tjejer trycker ut röven och ryggen, jag försöker pressa ner höfterna hahaha

      2. @the real Emelie
        Har inte alla det? Mer eller mindre? Har nog aldrig sett någon med med en rygg rak som ett bokstöd. Jag har också svankig rygg, särskilt när jag är otränad eller säckar till mig av inaktivitet men min rumpa säger inte hej kom och ta mig för det. Trots att den är rätt putig. Något jag drar slutsatsen att det har med hur bäcken och höfter är byggda. Att medvetet porrsvanka sådär som Bringan här är jag dålig på och får bara jäkligt ont. Min poäng är att de flesta har väl svank i ryggen, men alla har inte den genom höften och ut mot rumpan? Alltså, jag skrattar lite nu, varför bryr man sig egentligen, fast jag har tänkt på det ett antal gånger eftersom jag känner mig stelopererad ner mot rumpan trots putig häck och svankig rygg.

      3. PT skriver:

        The Real Emelie:

        Du ska inte pressa ner höfterna, du ska rotera bäckenet framåt/uppåt. Bildgoogla på anterior pelvic tilt (det är det du har) så kommer du se på en gång vad jag menar. Några tips för att få bäckenet i rätt position:
        Tänk att revbenen ska ”möta” höftbenen, lite som en crunch fast utan att du böjer dig framåt. ”Stoppa skuldrorna i bakfickorna” för att undvika att dina axlar roterar framåt, och ge dig själv dubbelhaka (man behöver inte överdriva, men det är samma rörelse) genom att pressa hakan inåt, inte neråt. Tänk också på att ”spread the floor” med fötterna som ska ha trepunktsstöd, dvs. jämn belastning över hälen och främre trampdynans yttre och inre del.
        Du behöver också stretcha dina höftböjare som p.g.a. din överdrivna svank är försatta i ett konstant förkortat läge. Viktigt att INTE ta ut rörelsen i ländryggen när du stretchar höften, vilket man ofta vill göra om man har ditt problem. Om du gör en klassisk ”utfallsstretch”, SPÄNN rumpan för allt vad du är värd på det bakre benet. Rumpan är den muskel som extenderar (sträcker) höften (tänk på golfspelare, boxare, tennisspelare m.fl. – de ”slår” alla från höften eftersom de hämtar kraft ända från fötterna som sen kanaliseras uppåt via rumpa, höft, bål och bröstrygg) och i dagens sittande samhälle är den hos många både svag och inaktiv, vilket i sin tur kan leda till smärta i knän, ryggen, axlar, höfter, nacke… ja, överallt egentligen. Detta för att våra leder samverkar genom att varannan led ska vara mobil (fotled, höftled, bröstrygg) och varann led ska vara stabil (knäled, ländrygg, nacke). Är rumpans funktion dysfunktionell kompromissar det höftledens mobilitet vilket gör att övriga leder måste anpassa sig och kompensera. Kroppen ”löser problemet” så att säga, men det sker till priset av ett dysfunktionellt rörelsemönster till följd av en inkorrekt – obalanserad – hållning.
        Stärk rumpa och bål och stretcha höftböjarna. Det är en bra början. Och som sagt, rotera bäckenet framåt/uppåt. Tänk på din hållning och justera, justera, justera så kommer det en dag att komma naturligt igen – precis som det ska vara.

        Sorry för textvägg! Hoppas det hjälper 🙂

  9. sandra skriver:

    kattälskaren i mig kan bara tänka en sak: var finns akos och alexandras katter nuu?? hunddjuret verkar hon ha vårdnaden om, men katternaaa var är katterna?? vet du camcam? 🙁

    1. Frida skriver:

      Tror Alexandra har dom. Hon har iaf lagt upp mystorys på dom

    2. Felle skriver:

      Katterna flyttade till Ako typ igår/förrgår, hon skrev det på bloggen!

    3. E skriver:

      Ser ut som det står en katt bredvid henne på vänstra bilden ?

  10. Bläckvard skriver:

    Är det där en tröja som hon har krupit ner i på den högra bilden..?

  11. Emelie 1 skriver:

    Är det bara jag som undrar vad det är som är så intressant med en tegelvägg?! ?

    1. La Luna skriver:

      Det är ju den hon ska luta sig mot när hon (ursäkta språket) blir tagen bakifrån! SÅ många såna här bilder där tjejjen står med handflatorna mot väggen.

  12. Annie skriver:

    vad hände med grävandet om att Hugo och Paula inte är skrivna ihop? Har jag missat något? hihi

  13. ems skriver:

    Jag har inte direkt något emot avklädda bilder och tycker inte att argumentet ”tänk om dina barnbarn ser det här” håller. Come on, det är bara en kropp och vi alla har en, alla får göra som de vill. Däremot tror jag absolut att det handlar om att man har ett stort bekräftelsebehov och låg självkänsla om man lägger ut bilder liknande Alexandras 🙁

  14. Alice skriver:

    Den högra bilden hade varit fin om hon stod och kikade ut över en schysst utsikt. …men det sket sig eftersom hon stirrar in i en tegelvägg.

    1. La Luna skriver:

      Hon behöver ju tegelväggen (eller vilken vägg som helst) för att kunna spjärna emot fint när hon blir tagen bakifrån! Det är ju det den här posen handlar om! Svanka och ut med rumpan – wooomph!

  15. Linnea skriver:

    Här sjönk du i mina ögon. Varför skulle hon inte visa upp sin välformade kropp? Varför måste det finnas någon annan anledning än att hon är skitsnygg och vill visa det för de som vill kolla!?

    1. Emma skriver:

      Snarare varför känna behovet att göra det? Jag har väldigt lik kropp som Alexandra (minus brösten) och jag skulle aldrig någonsin känna behovet av att lägga upp en sån här bild. Man gör det enbart för bekräftelse och likes, vilket bara är hemskt.

      1. Orka alla som bryr som alla svenska normer skriver:

        Men spela roll, bara för du inte förstår något behöver du inte vara emot det. Visst, skulle själv aldrig lägga upp såna bilder, men jag känner inte behovet att peka finger bara för det. Hon har en snygg kropp och hon känner sig antagligen bekväm, hon sårar ingen, så vad är grejen?

      2. Jj skriver:

        ”Orka bry sig om alla svenska normer” tycker att det är en vedertagen norm över hela världen och i Sverige är vi rätt accepterande över nästannaken bilder, ihopskrivning med flit.

        Hon kanske inte skadar någon men tycker det kan vara en intressant fråga för feministerna där ute. Om nu kvinnor som jag vill bli tagna på allvar måste de sluta lägga värde i sin kropp och objektifiera sig själva. Vilken man som vill ha lite respekt och pondus i sitt arbete kastar av sig kläderna och svankar det först han gör? Nej vi måste bli bättre på att inte lägga värde i våran kropp och faktiskt visa att vi är mer än så!

        Sen att hon är ursnygg och vill visa upp sig. Åk till en strand, spatsera lite nonchalant där och få den efterlängtade uppmärksamheten. Även om jag kan säga att hon fortfarande är ursnygg med lite mer kläder på och alltså inte behöver kasta av sig för att få uppmärksamhet.

      3. Anna skriver:

        Nej det som är hemskt är att tjejer alltid främst får bekräftelse för sitt utseende. Vi lär oss det som små och sen rullar det bara på. Så jag förstår dem som gör det men skulle önska att de lät bli. Att vi uppskattade bekräftelse baserat på intellekt/prestation lika mycket.

    2. Hanna skriver:

      Varför känner tjejer att de behöver visa upp sin kropp i sexuella poser? Är det något killar känner lika mycket behov av att göra? Nej. Varför inte? Klura på den.

  16. T skriver:

    Varför ska en bli upprörd egentligen över att någon vill visa upp sin kropp som de är nöjda över? Oavsett om de är tränade eller icke, med mycket hud eller lite. Hade säkert gärna visat upp min om jag också vore stolt över den. Eller som Camcam känner, skaffa ett eget visitkort till min rumpa om den var sådär! Fler kvinnor borde vara stolta över sig själva och ingen ska shamea en över att du vill visa upp dig med stolthet. Vi alla borde uppmuntra varandra att tycka om oss själva som vi är istället för att kritisera en någon som vill visa lite hud.

    1. HannaPanna skriver:

      Vore det inte bättre om tjejer (och killar) vore stolta över sina hjärnor istället för sina kroppar? Eller stolta över sina prestationer och inte bara över något som de råkade få genom bra gener? Enda anledningen till att nätet svämmar över med naken hud är att sex säljer.

    2. Anna skriver:

      Synd bara att 99% av de som visar hud ser ut som normen säger att vi ska se ut och de som inte följer den får så mycket skit.

  17. :'( skriver:

    Jag stör mig mest på att hon har för stor omkrets i bikiniöverdelen. Därför den kryper upp i ryggen. Sy in för bövelen! 🙁

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg