Har AnnaLisa fått kicken från parets gemensamma Instagram?

14:51 12 Dec 2016

Ex On the Beach:
a3 old

Av detta att döma – ska vi gissa på att AnnaLisa fått kicken från ”fittpetaren” Addes Instagram som han så generöst upplät till sin käresta att dela med honom tidigare i år efter att hennes konto försvunnit?

Ska vi också av detta tolka hans Instagramstatistik som att han den tveksamme musikern har shoppat lite Instagramföljare för att täcka upp för det manfall som drabbat hans konto sedan hans skitlåt släpptes och hans sexuella övergrepp på exflickvännen uppdagades?

Jag kan väl inte säga annat än att jag återfår lite av mitt hopp om mänskligheten när folk faktiskt avföljer såna som han! 

a1

a2

16 kommentarer | “Har AnnaLisa fått kicken från parets gemensamma Instagram?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Har du sett bilden Calle Schulman lagt upp på Penny i förgrunden av Leif GW? På bilden är hon sminkad… bara jag som tycker det är märkligt att sminka en 5åring utanför hemmet??

    1. Esra skriver:

      Men Calle och Anita har ju varit väldigt tydliga med att det är vad hon själv vill. Tycker inte det är så märkligt, vill hon så vill hon!

  2. micka skriver:

    FFFFFyfan vad pinsamt! finns inte tillräckliigt mkt med skämmskuddar i världen:,)

  3. Sara skriver:

    Kan man inte vara diskret när man köper följare, typ säga att säljaren delar upp det i 1-2 veckor, vad vet jag? Hur troligt är det att över 4000 följare dyker upp bara sådär? Jag skäääms 😛

  4. Mimmie skriver:

    Undrar vad du tycker om att Tobbe Mårtensson är igång igen, ikväll ska han styra upp en Live på sin Facebook och skriver i inlägget att han ska hänga ut människor, feminist flator, 17 åriga bögar, och människor ska fantamig hängas. Vågar man se denna Live med politern? Eftersom jag tycker att du skriver så bra om allt, hade jag gärna läst ett inlägg om detta, hur en Malmö ”politiker” ska hänga folk. Han beter sig rätt illa i kommentarsfältet med och har tidigare, samt denna gång, uppmärksammat sin homofobiska och ickefeministiska sida.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Det kräket förtjänar så lite uppmärksamhet som bara möjligt.. Usch!

    2. Matilda skriver:

      Han är väl alltid igång och inte igång igen. Däremot är han ju ingen Malmö-politiker då han inte ens är i närheten av att vara invald. Således en ensam galning som ”engagerar sig politiskt”.

  5. Margit skriver:

    Har försökt hitta ifall det går att anmäla ett konto för köpta följare, men det går inget vidare… Finns det någon sådan funktion? Vore lite gött ifall han blev av med sina nya jätteverkliga fääänz direkt 😀

  6. Valentina skriver:

    Camcam – om Instagram. Lite sorgligt tycker jag om Idol-2:an Rebecka ( rebecka.karlsson.officiell ) som lagt ut foton med kommentarer kring utseendehets, vikthets, att ”vi inte ska bry os så mycket om våra kroppar” (2 dar sen). Samma dag lägger hon upp en bikiniselfie , nej TVÅ, helt omarkerad sponsring av lovebylola_beachwear, med sin egen kommentar: Varför inte förbereda inför sommaren redan nu?

    Alltså … är det SÅ lätt att sälja sin själ, eller i vart fall sälja sina ideal och sina åsikter, för pengarna från ett bikiniföretag?

    Idag kommer ett nytt inlägg, citat från Flashback, som handlar om hennes kropp, givetvis inga trevliga kommentarer.

    Var står hon egentligen? Hur kan man mena att man jobbar för att kvinnors kroppar inte ska bedömas och värderas utifrpn smalhets-ideal – och samtiudigt lägga upp bikinishots (sponsrade) av sig själv, med smal kropp, och uppmana till förberedelse redan nu inför sommaren??? You tell me!

    1. Nicks ? skriver:

      Låt oss hoppas att hon menar att förbereda sig genom att shoppa bikini.

    2. Matilda skriver:

      Eller kan det vara så att kvinnor har rätt att lägga upp vilka jävla bilder de vill utan att för den sakens skull bli bedömda som för tjocka, för smala eller whatevs.

      1. Valentina skriver:

        Ja, tjejjer/kvinnor ska kunna klä sig hur de vill utan att bli bedömda efter sina kroppar enligt rådande ideal.
        Men.
        HUR kommer det sig, att en så sanslöst duktig tjej som Rebecka, med hennes ofattbara talang och röst som står i klass med Celine Dion – måste klä av sig i baddräkt i nummer efter nummer? Killarna klär sig i säck och tshirt, men tjejjerna måste ha baddräkt – eller i vart fall liknande, avslöjande minimal klädsel. Det var samma sak ifjol, med det årets 2:a, Amanda Winberg. Hon klädde sig också i baddräkt allt oftare ju närmare finalen hon kom. Man undrar – hade dessa två tjejer inte ens blivit tvåor om de klätt sig i samma stil som killarna? Jag undrar faktiskt. Och det stör mig nåt alldeles otroligt.

        Jag tycks minnas att det såg likadant ut i fjolårets Mellofinal (den svenska) – alla dessa kvinnor i baddräkt (med nån slags halvkjol svepande baktill) medan killarna släntrade runt i jeans och tshirt.

        Och så Rebeckas (omarkerade) bikiniannons på hennes Insta – med en sån typisk tjejj-min som ”alla” tjejjer ”ska” ha på sina selfies. Så långt ifrån frihet och opåverkan som tänkas kan.

        Jag gillar verkligen Rebecka, hon sjunger så man får gåshud. Men varför räcker inte det – om man är tjej?

        1. Ebba skriver:

          Hon ”måste” inte klä sig i en body. Tror att hon och stylisten kommer fram till hur hon ska klä sig till fredagsfinalerna. Sen så klär sig många artister i body, så är det väl inte så konstigt om man gör det i lilla Sverige också? 🙂 Titta bara på Beyonce, Ariana Grande med mera. 🙂

          Tycker själv att killarna i idol ofta har ganska tråkiga kläder. Tyckte det var lite oväntat och ”uppiggande” med Liams kostym under vinnarlåten.

          1. Valentina skriver:

            Självklart måste hon inte – men om stylisten rekommenderar det måste det ju vara av en anledning? Att tjejjer blir mer poppis om de klär sig utmanande och gärna då i baddräkt. Kvinnoben i nylonstrumpor är ju rätt attraktivt.

            Precis som i stort sett alla kvinnliga artister i världen. Som klär av sig på scen och i sina videos.

            För killarna behövs det tydligen inte. De är tillräckliga ändå. Utan att klä av sig. De killar som ändå klär av sig lite, visar på annat: välmusklade starka överkroppar och så då och då ett grepp i skrevet. Det rör sig liksom om olika signaler, beroende på om man är kvinna eller man.

    3. Sannie skriver:

      Men vänta nu… man får alltså inte vara emot smalhets och samtidigt lägga upp en bild på sin egen högst personliga kropp i bikini, bara för att man råkar vara smal? Även om det inte på något sätt är ett smalhetsande inlägg, utan reklam (om än omarkerad) för tidigare sagda bikini. Får man visa sig i bikini på stranden på sommaren om man är emot smalhets, eller ska jag och andra naturligt smala (kan alltså inte gå upp i vikt) dölja oss i stora t-shirts för att inte råka smalhetsa någon med vår kropp? Mycket märklig kommentar!

      1. Valentina skriver:

        Jag tänker inte på smalhets nu, det var fel av mig att använda smal-ordet tidigare. Idag ”ska” man väl inte bara vara smal utan ha stor rund rumpa också, vilket kan vara en knepig kombination….

        Jag tänker på kroppshets snarare, på hur tjejerna inom musikindustrin i stort sett alltid måste duga även i sexualiseringsavseende. Man kan jämföra med friidrotten, där killarna tävlar i fladdriga shorts och linne medan kvinnorna i samma gren har pyttesmå trosor som hela tiden skär in mellan skinkorna så de måste gå och dra i dem, och liten tajt topp. Det är likadant överallt. Och det är den skevheten jag reagerar mot. Går det mot final i en musiktävling så nog sjutton ska kvinnorna ha baddräkt (body, då) även om de bara är 16 år gamla, medan killarna klär sig i kostym (jättesnygg på Liam!) eller jeans och T-shirt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG