Elena Belle är gravid!

10:44 14 Feb 2017

Natacha Peyre/Elena Belle:

Skärmavbild 2017-02-14 kl. 10.41.21

elena

elena2

Först la hon upp den här bilden på den typiska ”hand på mageposen” där jag fortfarande inte tycker att man spekulerar men i natt kom en ultraljudsbild upp på hennes Instagram som hon tyvärr tagit ner igen men hennes man har den upplagd på sin Instagram fortfarande.
Stort grattis till henne! Fantastiskt roligt!

33 kommentarer | “Elena Belle är gravid!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ABC skriver:

    Finns en ultraljudsbild på killens insta.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Tack!

  2. Ul skriver:

    Gud vad kul för dom och jag hoppas att allting går bra!

  3. Sara skriver:

    Åh! Underbart! Blir lite avis, hehe.

  4. J skriver:

    Åh, vad kul! Önskar dem all lycka.

  5. Nadia skriver:

    Undra varför hon tog bort den?

    1. H-O skriver:

      Kan vara för man brukar vänta att gå ut med en graviditet förens det gått 12 veckor, och ska den komma i slutet av september så har hon ju nästan precis plussat. Hon kanske ångrade att hon gick ut med det så tidigt.

      Eller så kanske hon missat att berätta för de närmsta och kom på att man kanske ska göra det innan man delar det med alla ens följare på instagram. Men det tror jag dock inte.

      1. J skriver:

        Puckat att hennes man lägger ut den då isf utan att ens ha frågat henne.

      2. Nadia skriver:

        Nog för att hon inte är den vassaste kniven i lådan, men alla vet väl att det är rätt stor chans för missfall de första veckorna och att om man inte är beredd att dela ett eventuellt missfall med folk så bör man inte heller dela med sig av graviditeten. Men hon kanske missade den väsentliga informationen..

        1. Anonym skriver:

          Nej det är inte rätt stor chans för missfall de första veckorna, däremot är risken för missfall störst de första veckorna.

          Sen finns det de som ”måste” dela med sig av den glada nyheten tidigare än vecka 12. Kanske de inte kan hålla lyckan för sig själv, kanske man kräks en gång i halvtimmen (skylla på magsjuka funkar ju liksom inte hur länge som helst).

          1. Kristin skriver:

            Eller så vill man bara dela med sig till människor om sin glädje. Vi har berättat tidigt med våra tre barn, skulle jag få ett missfall vill jag ha stödet och inte dölja det på något sätt.

          2. Lina skriver:

            Ungefär var tredje graviditet slutar i missfall, eller spontan abort som det kallas. Måste väl ändå kunna kallas för ganska stor chans? Efter vecka 12 är det väldigt få dock!

          3. Nadia skriver:

            Anonym: Det är väl ca 12% chans för missfall de första veckorna och det tycker jag är rätt hög risk.

            Jag berättade direkt för mina vänner och familj att jag var gravid, så jag är inte emot att dela med sig tidigt. Det jag ifrågasatte var varför hon tog bort bilden och H-O svarade då att det kanske var för att man brukar vänta de första 12 veckorna med att berätta, och jag svarade då att det ju är pga missfallsrisken, vilket Natasha borde ha koll på, om hon inte är helt bakom flötet.

          4. Matilda skriver:

            Nja, mer hög risk?

          5. Sus skriver:

            Det sker fler missfall än en tror de tre-fyra första veckorna. De flesta vet inte att de är gravida och tror att de får mens. Men många gånger har det visat sig vara ett tidigt missfall, bland de som aktivt försöker bli gravida alltså.

        2. Amanda skriver:

          Det heter risk, inte chans..

        3. Amanda skriver:

          Till Nadia, Lina och Anonym:

          Det heter risk, inte chans..

        4. Ul skriver:

          Dom har kollat så att hjärtat slår och har det börjat slå så sjunker missfallsrisken avsevärt, jag tror att den landar någonstans kring 3%. Så hon har nog inte missat någon väsentlig info alls.

          1. ML skriver:

            Ett hjärta som slår och bra size på embryot I vecka 9 är lika säkert som vecka 12 har läkaren sagt till mig alla tre ggr 🙂

          2. Ul skriver:

            Ja, min läkare sa samma i vecka 7 med detta barnet och i vecka 9 med första barnet.

          3. Nadia skriver:

            Ui: precis! Och därför undrar jag varför hon tog bort bilden.

          4. Hej skriver:

            Slår hjärtat i V8-9 så minskar risken avsevärt. Men sen finns ett kritiskt moment kvar som också kan göra så graviditeten avslutas i missfall och det är när moderkakan tar över näringstillförseln.

            Så ja, man kan vara mer säker när man sett hjärtat slå. Men man kan vara som mest säker efter v12+6. Fast man är ju aldrig säker förrän bebisen faktiskt kommit ut.

  6. Elin skriver:

    Kanske känns tidigt att gå ut med om hon bara är 7 veckor eller nåt!

  7. Mrs L skriver:

    Lite gammalt men jobbannons för personlig assistent Elenas man la upp för ett par månader sedan: https://www.indeed.com/cmp/Seminal-Music/jobs/Personal-Assistant-Music-Manager-347df306bba4db50?q=music

    Bland annat:

    ”-Heavy volume of personal errands for manager, his fiancee, and dogs. This includes grocery shopping and any other requests
    -Helping out with ANYTHING that needs to be done around the house (chores, vacuuming, mopping, dishes, picking up dog poop, etc)

    -Drop off and pick up managers dry cleaning regularly

    -Organize personal arrangements as requested – dinner reservations, activities, etc

    -Overseeing projects around the house that need to be taken care of – renovations, deliveries, etc

    -Taking care of managers dogs – going to dog park every day, take them to get groomed, to the vet, etc

    -Make sure everything is in stock at managers house – this includes dog food/treats as well as groceries, supplements, vitamins, household items (trash bags, dishwasher detergent, etc)”

    Verkar fortfarande ligga uppe! Någon som är intresserad? Verkar som ett toppenjobb ju! Haha.

    (Hittat på: https://festivalpeak.com/steve-aokis-international-manager-sounds-batshit-crazy-6655e1f055f5#.eby9fk3ey som skrev ett roligt inlägg om det)

    1. Emilia skriver:

      Låter som att han behöver en städerska, en hundskötare OCH en assistent.

    2. Emma skriver:

      Herrejisses, och över 340 pers har redan sökt jobbet… De vill liksom ha en person med högskoleexamen som vara ekonomiassistent, sekreterare, marknadsassistent, hundvakt, städerska, au pair och bröllopsplanerare och för det nöjet förväntar de sig att man jobbar 24/7 för ca $11/timmen…

  8. Valentina skriver:

    Grattis till bebben!!! säger jag.

    Och tillägger lite ovänligt:”Elena Belle” – vem sjutton kom på det artistnamnet?? Det låter som namnet på ett flygplan från andra världskriget, ungefär. Eller en rysk strippdansös från den tiden. Nog KUNDE dom väl ha kommit på nåt bättre?

  9. AL skriver:

    Kul! En sak jag ej fattar med Natacha (vägrar kalla henne för hennes strippnamn) är hur fan hon kommer in på Grammys och alla andra tillställningar hon går på? Hon är väl inte känd? Umgås hon i de kretsarna? Kan man köpa sig till allt i H-Wood (tror jag kan svaret på den frågan). CamCam, du som bott där borta kanske har några svar/tankar?

    1. Hedda skriver:

      Hennes man är väl manager åt flera artister, borde vara därför de var bjudna på Grammy-galan i alla fall.

    2. Bloggbevakning skriver:

      Hennes man var nominerad till en grammy som Steve Aiokis manager.

      1. AL skriver:

        Åh ok, makes sense 🙂

  10. Sb skriver:

    Trodde faktiskt inte att de skulle skaffa barn pga hur ytlig nat är. Men kul iaf de flesta förändras och grattis till dem! 🙂

  11. Borde skaffa ett liv skriver:

    Om bebisen är beräknad att födas den 28 september så blev Natacha gravid ungefär den 6 januari. Nu har jag inte exakt koll på när de gifte sig, men det var väl runt jul/i mellandagarna? Hennes uttalande att they made a baby on their wedding night är alltså en sanning med modifikation.

    (Och kanske är det pga besserwissrar som mig som hon tog bort inlägget? ? Obs! att jag inte skrivit något hos henne, utan bara spekulerar lite här!)

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp