För Afghanistans flickor!

21:19 27 Feb 2017

Cissi Wallin:

Skärmavbild 2017-02-27 kl. 21.15.20

Jag blir så glad när jag ser sociala medierprofiler använda sin genomslagskraft för någonting bra – selfies set aside och hjälper gärna till att sprida buskapet vidare.

Den åttonde mars uppträder Cissi Wallin och ett helt gäng andra kvinnliga komiker på Södra teatern till förmån för flickor i Afghanistan och deras skolgång.
Helt fantastiskt!

Biljetter finns här på Södra teaterns hemsida.
(
Tyvärr ingen adlink:-)

2 kommentarer | “För Afghanistans flickor!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lisa skriver:

    Det är fantastiskt när de som har en plattform med många läsare använder sitt inflytande för att förbättra livssituationen för medmänniskor!

    För att nämna några:
    Elaine kämpar för barnen, systrarna Graaf bygger barnhem, Underbara Clara arbetar för rättvisa arbetsavtal i u-länder, Cissi Wallin för kvinnorättigheter och även Clara Henry för kvinnorättighet!

    Stor eloge till er! <3

  2. Anonym skriver:

    Helt ot till inlägget, men är det bara jag som reagerar på att Calle shulman kallar sin son för asshole på Instagram? Fattar såklart att det är på skämt, men ändå…

    (Heja Cissi och de andra som kämpar!!)

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg