Nyfrälst återigen..

17:00 17 Feb 2017

Tyra:

FullSizeRender (13)

FullSizeRender (12)

Hon går verkligen i cykler, den här kvinnan.
Det var samma veva när hon flyttade till Norrköping.
Samma sak när hon kom ut från det sista beroendecentret och ville föreläsa om sina fyra timmar som drogfri och samma sak nu.

Nyfrälst med massor av visdomspärlor att dela med sig av till höger och vänster trots att hon är den sista som lever som hon lär.

Min gissning är att nästa steg i den här cykeln är att berätta om och ”hänga ut” alla som behandlat henne illa sedan olyckan. Allting som hänt som är det ”värsta hon varit med om” och hur chockad hon är på alla plan och så djupt besviken.

Efter det kommer någon historia om varför ingen verkar finnas på Starriders kundtjänst eller i den nya butiken och hur mycket det här INTE är hennes fel utan -återigen – beror det på något av det värsta som nååååågonsin hänt henne som hon inte tänker berätta om eftersom hon inte vill hänga ut någon. 🙂

Och så börjar vi om…

56 kommentarer | “Nyfrälst återigen..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Jajajajajajajajaja vi håller alla med om vad du tycker, tro mig, men är det inte mer intressant att skriva om henne när hon väl isåfall börjar sin grandiosa uthängning eller när hon tar upp något om Fleur eller berättar vad som hänt med Starrider?

  Innan det blir det ju rätt tjatigt att skriva om henne, speciellt om ett så pass fint inlägg hon skrev nu. Hon kanske inte lever som hon lär, men är ju fint att hon känner så just nu iallafall?

 2. Maria skriver:

  ”Hur vill jag att folk ska se på mig, Hur vill jag bli uppfattad”
  SKOJJAR HON NU????
  Hon lever inte precis som hon lär. Hon har betett sig som skit i många många år och varje gång folk påpekat det har hon snäst och sedan förklarat hur fantastisk hon är.

  Så det känns ju som hon vill försöka bevisa för sig själv? Eller är det en uppmaning till sig själv hon skriver och att hon helt plötligt vaknat upp och insett hur hon uppfattats och hur folk har sett på henne de senaste 3, 4, 5 åren???

  1. Emma skriver:

   I inlägget från tre mån efter hennes drawing room-vistelse skrev hon om hur hon blivit den bästa människa hon kan bli, samt att hon är så jättesnäll och omtänksam som hon alltid varit.

   Det stämde uppenbarligen inte heller om man ska tro på det hon skrivit nu. Slutsats; man kan inte tro på något hon skriver.

 3. ida skriver:

  Bara jag som.tyckte Tyranni var sjukt rolig på tiden typ Kenza o Tyra show? Sen hände nått

  Något OT också. Är Jessica Lauren en liten blogg?? Hennes blogg är så fylld med dåligt markerad reklam så jag vill inte ens gå in men jag gör det iallafall….

  1. ida skriver:

   Tyranni haha wtf… Tyra!!

   1. Anonym skriver:

    Jag trodde det var medvetet, det finns ju någon här som kallar henne för ohyra.

    1. ida skriver:

     Inte medvetet men det var passande roligt faktiskt 🙂 fast ohyra är lite väl tycker jag…

  2. AnnaPanna skriver:

   Har också reagerat på Jessica Laurens blogg. Det är liksom inte ETT enda inlägg som är korrekt markerat ?.
   Bloggen lär ju ha en del läsare eftersom Ellos är inne o sponsrar henne med hur mycket gratissaker som helst.

   Sen att de äter ute VARJE dag och att ungarna är sockerhöga heeeeela tiden är en annan femma….

  3. Yolo typ skriver:

   Ja och när hon och Patrik var tillsammans verkade hon vara lycklig och må bra. Då var hennes blogg kul att läsa.

   1. K. skriver:

    Du menar förutom när hon förnedrade Patrik på sin blogg?!

    1. Anonym skriver:

     Vad gjorde hon mot Patrik? Läste inte hennes blogg så mycket då…Vet att hennes syster är ihop med hans bror och att de var på semester nyligen tillsammans med Patrik och hans nya tjej. Det kan ju inte kännas så roligt för tyra…

     1. K. skriver:

      Hängde ut och förnedrade honom för han kom hem efter en resa med fel väska. Han hade tydligen lånat en av hennes. Vet ej om det stämmer att han är färgblind men inlägget upplevdes hånade ang färgblindheten. Hon skrev även ut hur hon tvingade honom att åka tillbaka till flygplatsen direkt och leta rätt på väskan. Detta är bara ett axplock..

 4. ah skriver:

  Jag tycker det är ett väldigt bra och viktigt budskap. Särskilt nu i dessa tider med alla som verkar sträva efter någon form av ouppnåelig perfektion. Ser många omkring mig som alltid ska omges av just perfektion. Deras kroppar, utseenden, överdrivna begär av att vara hälsosam – allt sånt står i fokus (både på gott och ont). Jag tror inte det är för deras egen skull. Samma sak med alla som ska vara andra till lags också. ”Andra måste tycka om mig”. Håller verkligen med Tyra i det hon skriver, även om jag inte vet på vilka grunder hon gör det (få sympati/förståelse/likes etc).

  1. Elle skriver:

   Inte alls. Hur vill du bli uppfattad och blablahablaha… utveckling handlar om att inte bry sig om vad människor ev. kan tycka om dig.
   Så otroligt många jävla skitregler som handlar om vad andra tycker.

   1. ah skriver:

    Eh ja.. det var ju det jag skrev?

 5. J.e.h skriver:

  För mig blir detta helt fel. Hon beskriver relationen till sig själv/dig själv som viktigast och att man ska värna om den, och det ska man göra genom att tänka på hur man vill bli uppfattad av andra…? Är det inte här man ska trycka på att inte bry sig om att försöka tillfredsställa andra. Som hon skriver, ”imponera på dig själv!”. Dock förstår jag nog ändå vad hon vill få sagt men ibland behöver man inte säga saker med hundra olika resonemang som man blandar lite hej vilt.

  1. C skriver:

   Precis min tanke också, väldigt märkligt skrivet av henne!

 6. Sara skriver:

  Jag har aldrig läst Tyras blogg eller följt denna människa speciellt mycket. Jag tycker bara hon verkar så sorglig.

 7. Elsa skriver:

  Snälla sluta skriva om Tyra. Hon mår uppenbarligen inte bra. Känns inte rätt att sparka på den som redan ligger.

 8. Anonym skriver:

  Jag tycker Tyra och Catrin (Hedlund) påminner väldigt mycket om varandra i deras beteenden.

 9. Anna skriver:

  Puta med rumpan, dra ner byxorna så att fiffi nästan syns och puta med läpparna för att ta selfie framför spegeln på toa. Det känns lite som ett beteende man lämnat bakom sig i 30-årsåldern.

  Lägger man till löshår med en övertydlig kant mellan riktigt hår och löshår, samt restylane-stinna läppar/kindben så påminner det om Dessie…, för sådär 10 år sedan.

 10. T skriver:

  Gillar inte det här ständiga hacka det och förlöjligandet av bloggarna – oavsett hur de är. Att Tyra är psykiskt skör vet vi ju och allt hon skriver vittnar om det – även det här inlägget. Men inte blir hon lyckligare eller friskare av att ständigt hängas ut och förlöjligas i den här bloggen.

  Tycker skvallerbloggarna var mycket roligare förr om åren. När det var roligt skvaller, men inte elakheter. Det här smakar surt i munnen dör mig. Jag gillar inte mobbing.

 11. Jessica skriver:

  Snälla SLUUUTA tjata (ni Tyraälskande naiva lilla skara) på CamCam att hon ska sluta skriva om Tyra för att ”Tyra mår inte bra”.
  Tycker ni att många bloggare verkar må bra?
  Kissie? Dessie? Paow? Book? Sindy?

  Alla har vi våra problem. ALLA! Vi blir dumpade, vi går in i väggen, vi bränner ut oss.
  Nej denna sida är inte alltid snäll och gullig utan den är synande in på minsta tråd. Tyra har gjort sig förtjänt av att folk säger STOPP! Nu får hon stå sitt kast. Tjejen är 31år och beter sig som om hon vore 14. Hon kastar vänner omkring sig och beter sig FÖRJÄVLIGT mot sina pojkvänner.
  Det värsta av allt…hon lär ju sig för fan aldrig att bete sig vettigt.? USCH!

  1. Klara skriver:

   Word! ??

 12. Vickan skriver:

  Hon gör reklam på sin andra instagram för hästtäcken/starrider, men det jag beställt för 2-3 veckor sedan har fortfarande inte kommit! Så jävla oseriöst och olagligt? Hon har u verkligen kört både sitt privatliv och företag i botten.

  1. Linn skriver:

   Skulle aldrig lägga en beställning på en hemsida som har jul-reklamen på förstasidan kvar i februari.

 13. Elsa skriver:

  Men det finns grader av att inte må bra. Och Tyra verkar ha mått så pass dåligt en längre tid att det är svårt för henne att bryta sitt beteendemönster. Då tycker jag inte att det är rätt att sitta och håna henne när hon förmodligen går igenom ett helvete. Hon har såvitt jag vet bipolär sjukdom och den om någonting är känd för att ”gå i cykler” som du Camilla uttrycker det”.

  1. Elle skriver:

   Då borde hon kanske inte fläka ut sig på sociala medier.

   1. The real Hmm skriver:

    Absolut. Alla som inte är normala, inte väger lagom mycket, inte normalt snygga, inte har normalt med pengar eller har normal hudfärg mm borde hålla sig borta från att synas.

    Väljer man att synas på nätet så får man skylla sig själv över att man kan få höra. Precis som att om mån promenerar på gatan så får man skylla sig själv att man blir rånad då man borde stannat hemma istället. 🙄

    1. The real Hmm skriver:

     *Väljer man att synas på nätet så får man skylla sig själv över ALLT man kan få höra. Precis som att om MAN promenerar på gatan så får man skylla sig själv att man blir rånad då man borde stannat hemma istället.

     1. Egenremiss skriver:

      Jaså, tillbaka igen efter semestern. Vi har vetat detta, för jag skrev 12 feb:
      ”Apropå semester, så vet jag någon annan som också är på det: THE REAL HMM. Sitter i bikini vid poolkanten med en liten drink i handen. Internetuppkopplingen är dålig eller obefintlig, så det är väl därför det inte hörts något därifrån.
      Det bästa av allt är att semesterresan är köpt/övertagen från Catrin Hedlund, eftersom hon fått förhinder p g a arbetet. Helt otroligt, eller hur?”

      Jag spånade lite i om resan var köpt från Catrin Hedlund, men det var nog ingen som trodde på detta, tyvärr. Du kan själv avgöra om du vill bekräfta eller dementera, om du förstår hur jag menar.
      För ett par dagar sedan var det någon som trodde att du kommenterat under annat nick och som vanligt surt frågat varför du är här. – Svaret blir väl att det kan vederbörande skita i! Annars är allt som vanligt i kommentarsfältet.

      Elaine Eksvärds blogg, ”Tusen tack”, 16 feb, skriver hon alla nick som en Thea använder, 10 stycken. Eksvärd skriver bland kommentarerna, kl 22:10. Bara en upplysning, jag behöver ingen förklaring.

      Tänkte INTE vara överdrivet artig, men välkommen hem för fan.

     2. The real Hmm skriver:

      Ha ha, tack för resumé om än lite svamligt. Lite kul att du håller dig uppdaterad om vad jag gör. 🙂

      Tack för välkommen hem, tror jag. 🙂

     3. Egenremiss skriver:

      Råkade bara snubbla över din semester och när sedan Catrin Hedlund skrev att hon inte kunde åka på semester (till Kanarieöarna, tror jag) p g a nytt arbete, så spred jag ryktet att du övertagit den resan. Tyckte det passade bra, för senaste tiden har det varit mycket ryktesspridning bland kommentarerna:

      1. Catrin Hedlund säljer sex. (SmygarBerit spred det)
      2. En stor bloggerskas f.d. pojkvän kanske hade ihop det med bloggerskans bästa manlige vän. (Anonym spred det. Alla dessa ”Anonym” – läs ogräs – i kommentarsfältet)
      3. En hästtränare påstås visa intresse för byxmyndiga tonårsflickor. Dock är han inte dömd för detta.
      4. Odd och Blondinbella kanske har problem i sitt förhållande.
      5. The real Hmm övertar en resa från Catrin Hedlund.
      – Det var tänkt att du skulle hänga på där och bekräfta. I alla fall ett tag, innan saken dementerades.

   2. Hanna skriver:

    Till Elle:
    Jag råkar känna två personer som är bipolära, och när de är inne i sin maniska period fläker de ut allt på internet. De vill ofta visa upp sig, tror att de sitter på botemedlet för all cancer i världen, spenderar otroligt mycket pengar, säger att de är så bra, kommer med enligt dem världens bästa affärsidéer osv. Sedan sjunker de ner i sin depressiva period och mår så jäkla dåligt över hur de agerat under den maniska perioden. Menar absolut inte att alla med bipolär sjukdom typ 1 eller 2 är lika, men du kan inte säga att bara för att hon är bipolär så ska hon inte ”fläka ut sig” på nätet. Hon kanske inte kan styra det? Har hon dessutom ADHD som jag harför mig att hon sagt, så ingår det ju en stor dos impulsivitet i den diagnosen (har själv ADHD).

 14. Magda. skriver:

  Så bra skrivet av Camcam.

 15. Valentina skriver:

  Jag funderar mest över varför hon tar alla sina bilder i badrummet? Men den röriga, trassliga bakgrunden. Jag förstår inte – alls!

  1. Kallis skriver:

   Det är ett annat badrum än sist?! Mitt tränade öga noterar annan vinkel på dassrullehållaren. Mystiken tätnar…

   1. Anonym skriver:

    Hon har två speglar mittemot varann, hon har säkert bara tagit bilden i den andra spegeln än vad hon vanligen brukar..:D

    1. Kallis skriver:

     Det var min första tanke också men hållarna förbryllar mig 🙂

     1. Ny. skriver:

      Även annat duschdraperi också. Det ena är prickigt medan detta är mörkt

   2. Anonym skriver:

    Ja syns ju att detta är ett annat badrum än vanligtvis. Hon är väl hemma hos någon o passar på att ta en bild? Eller så har hon två, vad vet jag.

    Allt är ju helt annorlunda på bilden. På de andra badrumsbilderna har hon en handdukstorkare bakom sig och toarullshållaren är en pinne som står upp och krokarna till höger är på en träplanka. På denna bild har har hon en spegel bakom sig och toarullshållaren är en horisontell med lock och krokarna till höger är silvriga.

    Såvida hon inte renoverat hastigt och lustigt så är det i ett annat badrum. Fanns ju inte en enda grej som stämde överens.

    Dessutom är det är inget mörkt duschdraperi som någon skrev, det är en morgonrock eller liknande som hänger där.
    Förstår inte mystiken? Det finns väl fler badrum än hennes egna att ta bilder i?

    1. Kallis skriver:

     Absolut! Men varför ta alla bilder i diverse badrum? Det finns ju oftare trevligare rum i ett hus/lägenhet…

 16. Hanna skriver:

  Måste säga som många andra säger här inne. Det räcker nu. Jag tycker inte om Tyra för fem öre. Hon har haft det otroligt jobbigt och blivit tilldelad en rad dåliga kort av livet, men hon verkar inte vilja ta ansvar för sig själv. Hon gör det väldigt svårt för personer att tycka om henne eller lida med henne, men samtidigt är sanningen så att hon är ju psykiskt sjuk. Det känns inte rätt att hacka på henne så här längre. Jag förstår att du (Camcam) vill skriva om henne då hon är en del av sociala medier, men kom igen nu. Du skriver om henne på ett negativt sätt, har nästan alltid en negativ underton. Jag förstår att du är förbannad på henne, att du tycker illa om henne, så som hon behandlat dig. Men det går för långt nu tycker jag, släpp henne helt. Alla inlägg genererar bara en massa elaka Kommentarer.
  Det är det enda negativa med bloggen, annars älskar jag din blogg!
  Och nej, jag är verkligen inget fan av Tyra.

  1. Hanna skriver:

   Kan ju tillägga att även om detta inlägg bara var ett kallt konstaterande av ”så här ser hennes liv ut”, så vet ju vi regelbundna läsare vad du tycker om henne och vad kommentarerna generellt brukar bli. Så varje inlägg om Tyra, oavsett innehåll, ger mig numera bara en hemsk känsla och en sur smak i munnen.

  2. Anonym skriver:

   Men tyst bara! Uppenbarligen är det många som vill läsa om Tyra, kolla bara på kommentarsfältet när Camcam senast frågade om vad vi läsare ville ha. Det är inte din uppgift att säga åt Camcam vad hon ska skriva och inte, det är hennes blogg för sjuttsingen och minst lika många vill ju läsa om Tyra som de som inte vill. Bläddra förbi och knip eller lämna bloggen

  3. Jessica skriver:

   Hur tänker du här? Jag har så svårt att förstå ditt resonemang. CamCam ska lämna Tyra utanför bloggen för att Tyra mår dåligt men du älskar CamCams blogg annars? ?
   Då kan CamCam lägga ner hela jävla bloggen med ditt tänk!
   Du måste vara vän med Tyra el så tycker du bara att hon är ointressant att läsa om.

   Jag skriver det återigen-Tycker du att Paow verkar psykiskt stabil? Catrin Hedlund tar ju priset av psykfall men henne gör det inget om CamCam skriver om va?! Dessie möjligtvis? Tycker du det är roligt att läsa om Kissie när hon sitter helt nedbruten och gråter inför sina följare? Är det mysigt att följa Anna Books känslomässiga storm som bryter ut värre än alla dessa unga bloggerskors utfall? FY FAN vilken dubbelmoral.

   CamCams blogg går ut på att syna alla dessa bloggare/människor och det är oftast inte snälla inlägg, men dessa inlägg kommer någonstans ifrån och det är genom vad bloggarna gör och hur dessa beter sig och då är Tyra ett givet måste att ta upp.
   Tyras senaste inlägg är ju ett eländigt virrvarr av något hon inte förstår sig på, fullt med dubbelmoral. ? Hon måste varit hög när hon skrev det…

   1. Jessica skriver:

    Skrivet till ”Hanna”!

  4. Maria skriver:

   Hon har inte blivit tilldelad dåliga kort, hon har genom att bete sig som skit skaffat sig de korten helt på egen hand.

   När hon började med sitt beteende skrev folk varje dag snälla, omtänksamma kommentarer att hon kanske borde ta en paus. Att hon kanske inte menade illa men att hennes ton mot läsare och kunder var väldigt illa osv. Hon bortförklarade sig, snäste och hängde ut folk som ville vara SNÄLLA mot henne. I många år fick hon hållas och sen skrev folk lite hårdare i kommentarerna att nu får det vara nog. Hon ignorerade även det och skrev långa inlägg om alla hennes haters, att alla var så avundsjuka på henne osv.

   Man kan förklara ett beteende med att man mår dåligt/har det jobbigt men man kan INTE ursäkta sig med det. Jag vet hur många som helst som har riktiga problem, som kämpar och mår dåligt. Inte fan beter de sig som skit för det? Inte sitter de på sina jobb och raserar företagets rykte, beter sig illa mot kollegor osv.

   Hon har INGA ursäkter till sitt genom åren helt horribla beteende. Och hon gjorde det så pass länge att det är kört för henne. Jag känner många som läste hennes blogg och ingen har någon respekt eller tillit kvar till henne. Spelar ingen roll om hon blir frisk och gör nått nytt det där gammal ligger som en svart aura runt henne. Ska hon bli ”känd” å respekterad får hon satsa på småbarn som inte vet vem hon är och göra en Jockiboi. Han lurar i sina följare att han är nån slags Messias men det han har gjort glömmer jag aldrig. Förknippar honom med enbart negativa saker.

 17. Anonym skriver:

  Jag läser bloggen enbart för att läsa om Tyra!

  1. Magda. skriver:

   Jag med

   1. Sara skriver:

    Jag med!!!!
    Skulle kunna läsa hur mkt som helst om henne.

 18. Hanna skriver:

  Och nu kommer jag att bli hackad på igen men jag bryr mig faktiskt inte för jag tycker ärligt talat att det är helt sjukt.
  Först kan jag ju bara meddela att jag inte känner Tyra, har aldrig träffat henne, och är inte så jäkla sugen på att göra det heller. Skulle nog ärligt talat skrika på henne om jag såg henne, och be henne att ta sig samman och skärpa till sig.
  Men det här med att hon nämns på bloggen. Nämn henne när hon gör något helgalet, som svarar på frågestunden, helt plötsligt gifter sig, rullar runt som en galning på Stureplan, vad tusan som helst. Men de senaste inläggen om henne när det bara handlar om att hon försöker visa upp sig i nya kläder är bara fel. Kom igen, alla vi vet att så fort ett inlägg om Tyra kommer upp så kommer kommentarerna, och ibland känns det som att inlägg om henne läggs upp enbart för kommentarerna. Och dessa jävla elaka kommentarer når säkert Tyra på ett eller annat sätt, och hur ska det hjälpa henne att bli friskare? Det är skillnad på Paow och Tyra, Tyra är riktigt psykiskt sjuk. Visst, Tyra har ett fruktansvärt sätt att vara på, men ni trycker ju bara ner en människa som redan är nere på botten. Vem vet, i hennes värld kanske hon känner sig så himla fin just dessa dagar och vill verkligen visa upp sig och få andra att se att hon mår bättre nu. I hennes värld gör hon ju inget galet (hur galet hon än faktiskt beter sig) och dessa inlägg hjälper ju inte direkt henne.
  Och nej, jag tänker inte dra härifrån, bara för att ni inte tycker om att någon faktiskt säger ifrån.

  1. Anonym skriver:

   Haha, alltid det där klassiska slutet också; ”bara för att någon säger ifrån!”. Du säger inte ifrån, du gnäller och klagar och ingen orkar läsa/lyssna förutom de få PK-fjantar som sitter här inne och klagar på vuxenmobbning och ska läxa upp alla istället för att bara lämna eller vara tyst. Dina kommentarer förändrar ingenting! När ska du fatta det?

  2. Sara skriver:

   Nu är det ju faktiskt så att hon är jäkligt fin!!!!!

 19. Kula skriver:

  Alltså, talar hon till sig själv i tredje person?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla