Snusk deluxe!

17:36 14 Feb 2017

Cissi Wallin:

Alltså – det här inlägget på Cissi Wallins Instagram. Jag KAN liksom inte sluta läsa men när jag kom till hon som drack upp sin killes upphostade förkylnings-slem av misstag så var jag tvungen att ta en paus.

Mitt bidrag till tråden är:
Hon som knäckte en burk surkål på tunnelbanan och åt med gaffel mellan Hässelby strand och Fridhemsplan.

Bubblare:
Hon framför mig på flyget till USA som käkade kokta ägg under hela resan.

Jag säger som Cissi.
Er tur.

89 kommentarer | “Snusk deluxe!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Erica skriver:

    1) Pojke äter sårskorpa från benen på bussen i Malmö!!!!!

    2) Han som under 9(!) år i grundskolan petade snorkråkor och åt dem :(((

    1. Jennie skriver:

      Gick vi i samma klass? 😀 Eller finns det en kråk-konsument i varje klass som nåt jävla absurt statistiskt faktum? 😀

    2. Jennifer skriver:

      En kollega till mig åt också sina snorkråkor, och hon var runt 22 (!) år. Urk jag blir så äcklad, får kväljningar.

    3. ABC skriver:

      Det är faktiskt bra att äta snor, det stärker immunförsvaret. Sen är det ju självklart inte trevligt när folk gör det offentligt.

    4. GoCamCamGo skriver:

      Äta sårskorpa? FY FAN så vidrigt 🙁

      1. S. skriver:

        Har hört att det kan bero på mineralbrist i kroppen. Järn eller nåt.

    5. S skriver:

      Men va i…? Så äckligt!!

  2. Gissel i kollektivtrafiken skriver:

    Tanten på bussen som ur sin skrynkliga COOP-påse drog fram ett tråg med rå köttfärs och började mumsa för glatta livet. Hon var nog rätt illa däran för övrigt så man kunde ju inte bli arg – men äcklad – ja det blev jag. Åt inte köttfärs på 2 år efter det.

  3. Sara skriver:

    När jag slutligen gick med på att slicka min pojkvän i rumpan (ja vad gör man inte för de man älskar) och han råkar lägga av den mest äckliga, illaluktande fjärten jag någonsin upplevt. Rakt. I. Mitt. Ansikte.

    1. Jennifer skriver:

      HAHAHAHA stackarsdig Sara, grym flickvän du är!

    2. Jennie skriver:

      Tror Mr:Sara hade en BAKtanke hela tiden. ”Gud Sara FÖRLÅT jag hade ingen AAAANING, jag som bara ätit löksoppa och tre paket bönor idag hur kunde det hända?!”

    3. M skriver:

      Hur var det fram tills fjärten? Jag hade velat att min kille gjorde det på mig men aldrig att jag hade gjort det på honom. Ett ord: snårskog.

    4. Mickis skriver:

      Hahahahahaha alltså jag dör av skratt! Är ni fortfarande ett par?

      1. Sara skriver:

        Vi är fortfarande ihop, inte en chans att en fjärt kan splittra oss, hur äckligt den än må stinka :’)

  4. Maja S skriver:

    En man som klippte naglarna på fingrarna några bord bort på ett lunchställe. Uäääääää! Sen la han ner knipsen o nagelbitarna i sin midjeväska.

    Folk som snyter ur halva huvudet vid bordet på div matställen. Uuuuuuurk!

    Folk med lååååååånga oklippta o skitiga naglar på fingrar o tår. Ja tårna.. de som har sandaler syns det på

    1. Anonym skriver:

      Det var i alla fall väldigt prydligt gjort av honom 🙂

  5. Susawoo skriver:

    Grannen som alltid lyckas glömma sina ägg så att hela huset stinker överkokta ägg. Det luktar äggmök. Fy fan. Och varenda jävla söndag sker detta. Jag flyttar snart.

  6. anonym skriver:

    Folk som luktar vitlök i tunnelbanan tål det inte!

  7. Mia skriver:

    1) Mannen som på färjan ut till Kosterö petade sig i öronen med glasögonbåge-skalmen och sög på dem efteråt. Smaskigt och högljutt.

    2) Då jag sög av mitt ex och han la av en brakskit som inte gick av för hackor.

    3) ALLA som äter banan i ljumma gemensamhetsutrymmen.

    4) Lösgodishyllan. Say no more, bakteriehärd.

    1. Matilda skriver:

      Haha nr 3! Vill utöka det till att äta banan överhuvudtaget, hatar bananer, samt att helt obrytt äta frukt överlag bland folk så det bara sprutar fruktjuice överallt. Ska inte ens gå in på att lägga sin jävla bruna äppelskrutt eller apelsinskal på bordet.

    2. Mia skriver:

      Och de som lägger på nytt (!!!).smör på mackan där barnet just slickat bort allt det gamla.

      Bufféer. Räcker så. Och smaka-på-stationer i mataffären.

      Han som gick fram till salladsbaren på ICA, tog fram en gaffel ur innerfickan och började äta.

      Mitt ex som trodde han var på toan med i själva verket stod han framför en papperskorg i deras TV-rum. Non the less så pissade han fett utanför. I överlag fulla människor…

      Han som drack ur stora mjölkdispensern på Frasses genom att suga på tappen och skrika ‘titta, jag är en kalv’.

      1. Matilda skriver:

        Vet inte om du menar att det virvlar bakterier överallt på bufféer men nåt som gör mig oerhört provocerad är när man är på (oftast billig) restaurang och de har sås i nån överdimensionerad jävla skål. Blir fan tokig. Ta en mindre fakkin skål, byt ut den mot en ny ren när den börjar bli tom. Detta gäller mest sås, tänk nån sån jävla vit ”vitlökssås” som blir helt jävla kladdig. I övrig är jag inte så brydd om just bakterier men sås i stora skålar gör mig upprörd.

        1. Matilda skriver:

          Och frukt då, frukt gör mig också upprörd…

  8. Mija skriver:

    Mina är kanske inte så väldigt äckliga, men gröngula platåfötter (alltså ofilade under låååång tid) med självsprickor i sandaler.
    Gäspande personer med slemsträngar och gråa tungor som alla som vill (!) får se, för man inte orkar sätta upp handen för munnen.
    En som stack ner handen innanför byxorna och kliade sig i röven och därefter luktade på fingrarna. Vi var många på den tunnelbanevagnen…?

  9. Anonym skriver:

    De som böt blöja på sin unge på matbordet i restaurangen på en Eckerölinjentur.

    Och blev sura när det påtalades att skötrum fanns i direkt anslutning till restaurangen….

    ?

  10. GoCamCamGo skriver:

    När jag gick i skolan och delade bänk med en kille som hade en vårta på tummen. Han tog en sax och klippte av vårtan och smetade fast den under bänken. Det var så fruktaaansssvärt äckligt!

    1. Anonym skriver:

      Alltså, det är nog särklass det äckligaste jag hört ????

  11. ABCD skriver:

    På en first date när jag kysste en kille precis efter att han harklade sig. Jag delade en snorklump mellan tänderna.

  12. Anonym skriver:

    1) en tant som pillade ut snorkråkor, gned dom mellan fingrarna i ett par minuter och sen åt upp. Satt mitt emot henne på bussen i 20 min och kunde inte sluta titta.
    2) en dejt jag sprang på stan med en gigantiskt kråka på näsan som han strök handen över så att den gled ner över kinden.
    3) när mitt ex blev dålig i magen och gick ut och sket(!) mitt i natten och morgonen efter satt kusinerna med spaden i och grävde.

    1. Erika skriver:

      Hahaha!! Tvåan kan jag fan se framför mig. Skrattade högt ??

    2. Anonym skriver:

      Kom på en till
      4) äter frukost på ett hotell medan jag väntar på min morgontrötta man och plötsligt börjar en gubbe hosta okontrollerat över hela buffén! Verkligen över hela och han slutar inte, vänder sig inte om utan står och brer på smör mitt i sin hostattack. Jag tittar på hans fru som ser besvärad ut och jag som har ett dåligt morgonhumör blir så arg tillslut att jag frågar gubben om han fattar att andra också vill äta frukost. Det blev en liten dispyt och jag tog med mig mannen och åt frukost ute.

  13. M skriver:

    Vill typ göra en bok av alla era berättelser haha!

  14. Fd Mi skriver:

    Gubbar som gubbsnyter sig, alltså håller för ena näsborren och snyter sig ur den andra rakt ut i luften och ner på trottoaren. Får kväljningar varje gång jag ser det.

    En man på tunnelbanan som tog upp en hel grillad kyckling ur sin dramatenvagn och började äta den som man äter ett äpple.

    ALLA människor som hostar i händerna. Varför gör folk det? Då ser jag faktiskt hellre att folk hostar rakt ut i luften istället. Jag vill inte att folk hostar ner slem och bakterier och skit i sina händer och sen går omkring och tar på en massa saker, typ handtag är väl klassikern. Hosta i armvecket för fan.

    Och justa, folk som petar sig i näsan. Gör det på toa och tvätta händerna efteråt! Jag vill inte ha folks snor på händerna om man skakar hand eller tar i samma saker. Bläääääähhhhhhhh.

    Och en grej till, folk som klämmer finnar inför andra. Samma som ovan, gör det på toa OCH TVÄTTA HÄNDERNA, jag vill inte ha ert var på mig!

    Okej nu måste jag andas haha, blir upprörd som fan när jag tänker på allt det här.

    1. Frida skriver:

      Asså fy fan för gubbsnytningar. Mår illa av bara tanken ? Vem med hyfs gör sånt??

    2. Mimmi skriver:

      Ja!! Allt det där, extra mycket på folk som hostar i händerna (eller rakt ut också för den delen), speciellt i kollektivtrafiken. Hur jävla svårt är det att hosta i armvecket??

  15. Nea skriver:

    Fy klarar nästan inte av att läsa vad alla skriver. Har en egen dock: pratade med en person en gång och när jag öppnar munnen får hon jag pratar med en skur av mitt saliv på sig. Fattar inte hur det gick till, jag spottade alltså inte på henne utan mina salivkörtlar levde liksom sitt eget liv.

    1. Linda skriver:

      Det där händer mig så himla ofta, fast jag är den på motsatt sida, det är min man som sprutar?

  16. Anonym skriver:

    När en kursare hostar upp en gulgrönslem klump på min tröja innan seminarium och ett macdonalds besök där det legat ett pubishår i cheeseburgare är nog det äckligaste jag varit med om på offentliga platser.

  17. Ansiktsgrädde skriver:

    1. Bor på studentboende. Kommer ner till tvättstugan för att börja tvätta, hittar en man som runkar med någon tjejs underkläder i en vagn fram för sig. Vrålade rakt ut.

    2. Min kompis som spyr i en donkenpåsen i bussen på väg hem efter en utekväll. Spyorna droppar genom påsen ner på hennes ben och bänken.

    3. Var på dejt hos en kille, vi börjar get it on osv. Varpå han tar av sina byxor och har en stor fläck i kalsongerna. Då säger han att han kom tidigare under middagen (?!) och undrade om jag ville slicka på kalsongerna för det hade gjort honom väldigt upphetsad.

    1. Cecilia skriver:

      Du vann nog första pris på alla punkter…xD

    2. Sofia skriver:

      Alltså vad är det med studentkorridorer?

      Där jag bodde i studentkorridor var all tvätt i ett annat hus nere i källaren så flera hus kunde tvätta där. Kom ner en gång och skulle gå till torkskåpen med min tvätt men det stod en kille där och luktade på en tjejs trosor. Det blev lite awkward stämning och jag tog med mig tvätten upp till mig och torkade på ställning istället.
      Kanske samma kille? Jag bodde i Lund då!

      1. Ansiktsgrädde skriver:

        Ja alltså så jävla grisiga!! Det här var i Stockholm, på Gärdet… Sjukt integritetskränkande om någon gjort så med mina grejer, började boka hela tvättstugan endast för mig från och med det.

        1. D skriver:

          eeeeeeeeeeeeeeeeew!! var på Gärdet var detta? mvh/tjej som bor på Jerum. Om Jerum – vilket hus? *blir paranoid*

    3. Matilda skriver:

      För det första, ickefärsk sperma, nej tack, behåll det, varför skulle någon vilja ha den ”gåvan”? Sen fattar jag inte hur nån kan gå igång på bara underkläder, men jag har iofs väldigt tråkiga underkläder, komfort före utseende varje dag i veckan. Men hur blir man så upphetsad över det? Ett par trosor liksom, använda eller rena, vem går igång på ett par kalsonger i en tvättkorg?

    4. Anonym skriver:

      Fy fan, fick kväljningar av kalsongsperman

    5. Kattis skriver:

      Alltså jag sitter i tvättstugan på mitt studentboende nu och lär ju tänka äcklade tankar om alla som går in här nu. Men vi har stoooora fönster på tre av fyra väggar här inne så jag tänker att just Mikael tvättstuga kanske är fri från såna.. går inte att gömma sig här direkt :/

      Alltså vill man sniffa trosa så visst, gör det. Men inte utan tillåtelse vafan. Antingen får man liksom dra hem en tjej oxh erkänna sin fetisch eller så får man köpa trosor av någon.

  18. Sofia skriver:

    Var med om en riktigt äcklig när jag jobbade på restaurang.
    Var en familj (på semester) som redan var ganska stökiga och söliga vid bordet. En liten bebis hade de också med sig. När de således var färdiga och gick från bordet så gick min kollega och skulle börja plocka ihop deras brickor de hade lämnat efter sig. Som en avskedsgåva hade de lämnat en överfull bajsblöja på brickan. Trevligt med respekt mot de andra som äter där…

    Hade en chef på ett jobb som åt sitt snor också. Han kunde göra det när man var i samma rum, tror han nog gjorde det så ofta han inte tänkte på det själv för nog fan brukar man inte pilla näsa som 40+ när andra ser >_>

    Har en bekant som jobbar som flygvärdinna och hon berättade att de ibland hittar använda kondomer i de facken på stolsryggarna… efter hon berättade det har jag tvekat stoppa handen eller något i de facken…

  19. Sofia skriver:

    Såg en gubbe som klippte tånaglarna ut från balkongen en gång, det var sjukt nasty. Men vissa av dessa historier, fy faaan alltså!

  20. Anonym skriver:

    Fartränder i toaletten på jobbet.

    Könshår på spegeln på jobbtoaletten.

    Äggfisar i öppet kontorslandskap.

    Folk som äter med händerna och med öppen mun.

    (Ja jag jobbar med grottmänniskor)

    1. Anonym skriver:

      Folk som dubbeldippar på fester.

      1. Jerry skriver:

        George, is that you?

        1. hej skriver:

          George är ju den som dubbeldippar

          1. Anonym skriver:

            Duh…..snacka om att förstöra skämtet ”Hej”.

    2. Anonym skriver:

      På mitt jobb hade en man nickname ”snickersmannen” eftersom han jämt lämnade bajsfartränder efter sig varje toabesök

  21. Anonym skriver:

    Såg en kvinna på Fyrishov i Uppsala som rakade könet i duschen. Hon stod redigt bredbent och gresade för att riktigt komma åt hela vägen bak i rumpan. Folk har fan i mig ingen hänsyn.

  22. ah skriver:

    – När en full karl gick in på toan före mig på donken och efter många stön och flås kom ut senare, då var det avföring på spegeln och väggarna. Förstår.inte.hur.det.gick.till. Sprutbajs?

    – En i klassen som bet i sina vårtor på fingrarna och sen gned på fingrarna över låneböckerna

    – När en kille från min klass (såklart värsta sortens mobbare) gick in i skolbibblan och runkade och sen sprutade över bibeln.

    (Inte offentligt rum men jag slänger med den ändå): När jag hjälpte en äldre dam på toa och när hon drog ner byxorna åkte en del av tarmen ut. Sen fick jag snällt ”ploppa in den igen”.

    1. Frida skriver:

      Asså fy helsike vad äckligt, alla punkterna. Kommer nog inte äta mer idag pga illamående! ??

  23. S skriver:

    Jag mår lite illa nu efter alla era berättelser ?

    Har en kille på jobbet (40 år ca) han brukar helt öppet bland andra stoppa ner handen och klia sig i skrevet, sen tar han upp handen och luktar på den!

    Gubbar som inte kan dra upp sina byxor utan visar hela arslet när de böjer sig ner.

    Folk som hostar slemhosta högt rakt ut i luften när andra är i närheten.

    Folk som biter på naglarna

  24. Annapannatheskibanana skriver:

    Har en fd kollega som vägrar att tvätta händerna eftet att hon varit på toaletten på jobbet. Anledningen till detta är att hon inte tycker om tvålen som finns tillgänlig. Detta har hon sagt högt och ljudligt.Tvålen är för övrigt parfymfri.

  25. svr skriver:

    När min hund fick sina inflammerade analsäckar klämda hos veterinären och det sprutade i ansiktet på assisterande veterinär. Analsäckssekret är alltså det stinkande sekret hundar och katter utsöndrar och inflammerat sådant luktar 100kg ruttna fiskar + död + fränt.

  26. Cissi skriver:

    En man som satt bredvid mig på tågstationen tog fram och åt upp ett helt paket rå blodpudding. Med händerna. Misstänker att han inte var helt psykisk frisk och förmodligen inte hade något kök att tillaga blodpuddingen i men det var ändå en speciell upplevelse. Jag gillar blodpudding i vanliga fall men efter den här upplevelsen (cirka 2 år sedan) så går det inte.

    1. Sanna L skriver:

      Haha när jag var liten tyckte jag (och min vän!) att rå blodpudding var jättegott. Vi blandade småbitar med en slags yoghurt och åt för glada livet.

  27. A skriver:

    När partnern efter analt med dildo bajsade på sig…

    När äldre man gick omkring i linne och hade en miljard flugor sittandes på ryggen…

    När äldre dam på stan hade bajsat på sig och gick omkring som ingenting…

    Folk som tränar på gym barfota. NEJ! SCHAS OVE!

  28. K skriver:

    Efter en utekväll så stannade jag och mina kompisar till på donken i Slussen (de som vet, de vet) och skulle på toa. Mitt på golvet så låg det en vuxenblöja som det bokstavligt talat fortfarande rann kiss från. Kan ju säga att jag aldrig har satt min fot på den donken igen.

    1. jess skriver:

      Jag vet! Donken vid slussen är fan hell on earth, särskilt på helgnätter.

  29. McDonalds arbetaren skriver:

    1. När jag jobbade på donken och vi inte kunde ge vatten (var någonting med kranarna i läskmaskinen så det inte fick servera det), så var det en kund som blev väldigt arg på oss men tog sin mat och åt. Efter ett tag så gick jag på rutin runt i matselen för att plocka undan och kika toaletterna. Och det var B.A.J.S på handfatet, skötbordet, toan, ÖVERALLT! Förstår ej hur? Och det var kunden som hade blivit arg, han hade gått ut därifrån med ett självbelåtet leende några minuter innan.

    2. När en kvinna hade färgat håret rött inne på den lilla toaletten på donken? Hur? Vet ej

    3. När en kvinna framför mig på bussen började äta mjöl från påsen, såg så sjukt nasty ut när mjölet blev blött och torkade på hennes fingrar

  30. C-A-K skriver:

    Män som snyter sig i handen när de är ute och tränar

    Folk som petar tänderna på restaurang och sedan äter upp det som är på tandpetaren

    Folk som har långa tånaglar

    Barn som har smuts under naglarna

    Hon på badhuset som borstade sitt überlånga hår i duschen och slängde hår som lossnade på golvet samt rensade borsten och slängde på golvet

  31. MM skriver:

    1. Killen i grundskolan som under en lektion fick frågan vad han tuggar på, varpå han svarar ‘en nagel’.

    2. Kompisens mamma som konstant kliade sig i fiffin genom jackfickan. Hon verkade på allvar tro att det inte märktes.

    3. Gubbsnytningar och folk som spottar på gatan, vill inte trampa i det vidriga!

  32. H skriver:

    Jag jobbar ombord på tåg och en gång skulle jag gå på den enda toaletten som fanns ombord bara för att märka att någon kletat in hela handfatet med bajs.
    Jag fick vackert hålla mig resten av arbetspasset.
    Annars är väl nerkissade säten ingen höjdare, speciellt när man måste passera dom flera gånger för att kolla biljetter.

  33. LISA skriver:

    När du har ätit hälften av din färdigköpta pastasallad och hittar ett låååångt svart hårstrå i salladen och du själv är blond och korthårig.

    När kunden kommer tillbaka med sin nyinköpta ,halvt uppätna, Marabou Schweizernöt stycksak och håller chokladbiten med en darrande hand framför mina ögon och säger:”Titta.” Och jag tittar men ser inget. ”Men TITTA då! Ser du inte?!” Säger han och jag tar chokladbiten och då ser jag. Vita pyttesmå maskar som rör sig runt i chokladens lufthål och inuti nötkrosset.
    Mmmmm Marabou…. Det kom in fler kunder …
    Och nej, jag äter inte nötchoklad.

    Pizzabagarna har ofta mörkt hår på armarna.
    De borstar av mjölet på armarna ovanför din pizza … Hur många pizzabagar armhår har du ätit?

  34. Anonym skriver:

    Tjejen som på skolbussen började må illa och kräktes med sina händer för munnen och sen satt med kräkan i händerna, tryckt mot ansiktet, i tio minuter innan bussen stannade.

    1. Anonym skriver:

      Vilken hjälte ändå!

      1. Sanna L skriver:

        Ja verkligen!

  35. Caroline skriver:

    Semestern i Grekland, uteservering. En engelsk familj där tre åringen behöver gå på toa, mamman tar fram en potta, ställer bredvid bordet, låter barnet kissa/bajsa och sedan slänger ut innehållet på gatan?!?

  36. soffan skriver:

    Brrr mår sjukt illa av allas upplevelser och undrar vilka ÄR de här människorna som gör allt detta läbbiga??!

    För egen del,

    Killen i skolan som alltid bet på sina långa tånaglar på skolgympan.

    Killen i klassen som hade en enorm vårta på handen som han gned folk med i ansiktet han blev sur på.

    Folk som bajsar på ofentliga toletter och det är bajs i toan!! ARRRRGH så jävla äckligt!! vill ej se andras bajs, när det sprutat längs med hela baksidan av toan (hur fan lyckas man med det?? rellativt ofta endå..) Å bajs på ringen, upp på toa locket osv. Vilka är dessa människor?? jag bajsar ner i dasset och det försvinner när jag spolar, möjligtvis fartrand på framsidan av toaletten men inte över hela toan!!!

    Pubis på toa ringen!!! Alltid på jobbet och offentliga toaletter.

    Mannen på apoteket som satt sej med en stols mellanrum gämte mej, lutar sej bort från mej, lägger av en smattrande granatmök samtidigt som han har ögonkontakt med mej och viftar den mot mej?!!

    Folk som lägger använda bindor och tamponger på golvet och uppepå soptunan.

    Hår i allmänna duschar.

    Folk på bussen till oslo, trång och mörk, som äter grillad kall kyckling. Luktar så jävla illa.

    Folk i kollektivtrafiken som luktar extrmt mycket mat os och stekolja.

    Flertalet gammla ragg och pojkvänner som har små och stora bajsfläckar i kalsongerna?? Papper anyone?

    Samma som ovan som luktar anus, rövsvett och bajs i byxorna genom kallsongerna?!

    Folk som snyter sej offentligt å har snor överallt. Samma med hosta rakt på en.

    Långa smutsiga tånaglar och likfärgade hudförhårdnande fötter.

    Folk som bajsar offentligt och inte spolar!!! eller använder papper… det ligger bara massa bajs kvar i överflöd!

    1. soffan skriver:

      Glömde! Folk som lägger av fyllefisar som luktar död å helvete på allmänna platser pubbar osv. De luktar alltid lika dant, fy fan vad nasty det är!

      Jag är rätt äcklig jag också…

      När jag bakis på tom mage står och väntar på bussen och tror jag skall fisa och bajsar ner mej. fick ligga i baggageluckan i pappas bil på sidan hela vägen hem ist för bussen. Inte kul å stå å vänta på skjuts med en klase hängandes i häcken :/

      Vet inte varför men när ingen ser gillar jag att äta upp mina pormaskar :///// Ehhhh. skämms för det är så äckligt men kan inte låta bli! obs de måste va stenhårda ej mjuka.

  37. LISA skriver:

    Vakterna hämtar då och då fyllegubbar som sitter och sover i tunnelbanan. Ofta har de också kissat på sig. Fyllegubbarna inte vakterna. Jag kan berätta att sätter jag mig på sätet efter en nedkissad fyllegubbe så känns det först kroppstempererat. Sedan fuktigt. Efter det blött och därefter s å j ä v l a ä c k l i g t . Man vill bara hem och bada i Klorin och duscha i handsprit och kasta jeansen i soporna.

    Och till alla med bubbelmage: Snälla du, fis inte när du åker uppåt i rulltrapporna. Tänk på mig som åker bakom dig.

  38. Anonym skriver:

    Älskar och hatar att läsa det här alltså!

    Kom på en till. När en kompis som hade mycket problem med akne (stora varfyllda bölder liksom) sitter och pillar på finnarna jämte mig i soffan. Helt plötsligt ser jag i ögonvrån hur det SPRUTAR ut gul gegga ner på hennes ena ben.

    Min gamla vikarie i mellanstadiet som hade sjukt mycket mjäll. Alltså hela huvudet var fullt. Så just den dagen var det köttfärslimpa till lunch i skolan. Limpan innehöll små fettklumpar som jag tyckte såg ut som det i hans hår. Var 10 år då. Är över 20 idag och kan fortfarande inte äta köttfärslimpa 🙁

  39. Sara skriver:

    När min vän börjar spy rakt i ett nästan tomt drinkglas, en annan mycket berusad människa börjar halsa ur glaset. Det kan inte ha varit en särskilt klumpig spya för människan fortsatte att dricka som om inget hänt. Höll fan på att spy själv då alltså 😀

  40. Emma skriver:

    Och här sitter den gravida med morgonillamående och höll på att kräkss igenom kommentarerna. Fyfan! Men kunde ändå inte sluta läsa ?

  41. Anonym skriver:

    Det där med att snyta ur ena näsborren genom att hålla för andra näsborren när man är ute och tränar brukar jag göra… Men bara om ingen annan är i närheten och jag lutar mig alltid ut från kroppen för att inte kladda. För när man åker skidor och skridskor eller springer, inte fan vill man stanna, meckla av vantar och pula upp papper, snyta och sedan göra allt igen.

  42. Tess skriver:

    Har en kollega som har psoriasis som brukar sitta och dra hudflikar från händerna och mumsa i sig, helt ogenerat öppet. Hon brukar även skrapa av en liten snackshög av hudflarn som hon sitter och ömt väljer ut de bästa bitarna och tuggar på. Hon brukar även peta i öronen och studera noga på fingret vad som följde med ut.
    (Nej, jag jobbar inte på ett gruppboende, haha)

    1. Soffan skriver:

      ?? alltså vad i helsike. Vad är det här? bland det äckligaste jag hört, vem gör så helt öppet å ogenerat, totallt obrydd om att ngn ser en, och inte en gång utan flera?!?? hade inte kunnat hålla mej från å säjja ngt är ett riktigt riktigt sjukt läskigt beteende. Även om du inte jobbar på ett gruppboende så känns de som det där inte kan vara helt… Normalt(?!) att göra sådär. Brrrrr!

  43. Jag minns en liten dam (Camcam), som höll på att bli blöjfri… och gick till pottan på egen hand och gjorde nummer två. När jag kom in i badrummet, hade den lilla damen noga undersökt innehållet i pottan och var alldeles brun runt munnen. 🙂

    1. Bloggbevakning skriver:

      MEN MAMMA!!!!!!

      1. Du ville ha äckligt. Du fick äckligt.
        Hahahaha….

  44. Sabrina skriver:

    Hahaha jag skrattar ihjäl mig av kommentarerna men är ändå så jäkla äcklad.

    Äckligaste är nog min brorsa som är 40+ och fortfarande äter sina snorkråkor. Puuuke

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg