Är det matten som ställer till det igen?

12:00 24 Mar 2017

Dessie:

Vad i hela friden kan Dessie göra på ett kontor i nio(!) timmar om dagen?
Det är ju inte som att hon – likt en modebloggare – tar massor av bilder att gå igenom och redigera och att skriva ett till två inlägg om dagen – vad kan det ta henne?
En timme? Max!
Kanske lite längre om hon ska knappra ner inlägget på mobilen men ändå…

Vad gör hon de andra åtta timmarna? 
Jobbar fram träsmak i röven och pillar sig i naveln? Kokar kaffe?

45 kommentarer | “Är det matten som ställer till det igen?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kanin skriver:

    Hon kanske menar nio timmar i veckan? ;D

    1. A.N skriver:

      Haha. Det kan inte vara nio timmar med fokus på blogg iallafall.

      En annan sak. Varför tog Desiree inte handen ur fickan till föreläsningen? Varför bar hon ytterkläder och en väska på scen? Varför skrev hon att hon skulle prata inför 450 personer, när det i videon såg ut att vara max 50 pers med alla de tomma platser? So many questions, so little answers 🙁

  2. Elle skriver:

    Veckodagar=alla dagar i veckan.

    1. Anonym skriver:

      Du kan ju inte förvänta dig att Dessie skulle veta det, hon har ju inte ens gått gymnasiet

      1. Sandra skriver:

        Trots det drar hon garanterat in 3 gånger så mycket som du i lön varje månad, surt va? ;))

        1. Anonym skriver:

          Källor på det? Hej Dessie eller Dessies kompis!

        2. Anonym skriver:

          Såklart hon drar in 3 gånger så mer som oss andra, hon fuskar ju med skatten!

  3. Alexa skriver:

    Alltså bloggare är så himla roliga. I Gabriella joss senaste inlägg ojar hon sig över att hon spillde kaffe och det var bråttom att torka bort det från marmorbordet innan det satte sig och fläckade… men viktigt att knäppa en bild på spillet först? ?

    1. Anonym skriver:

      Haha ja och så ska hon välja marmorbänkskiva till nya köket. Jag påpekade att marmor är poröst och blir fläckigt hur lätt som helst, då svarade hon supersurt (typ bara ett hjärta istället för tio och inget ‘kram’)

      1. Bloggbevakning skriver:

        Haha

      2. Jannike skriver:

        Jag skulle vara skit Fancy och ta fina bilder med mitt nya läppglans/läppstift med innehållande röda pigment, så gjorde ett hjärta med den röda färgen (viktigt för att bilden skulle bli bra) var snabb som attan och torka bort skiten efter ja tagit bilden, nu mera har jag ett ljus hjärta på mitt fina lilla marmorbord. Va gör man inte för fina bilder Hahahahah

        1. M skriver:

          Dummaste jag hört

          1. Jannike skriver:

            Nu bryr ja mig inte super mycket, hjärtat syns knappt så därför är de inte ett störigt moment. En kul grej och bordet var inte super dyrt heller

      3. Anonym skriver:

        Förstår verkligen inte varför folk envisas med att sätta in marmor i köket… eller har dessa kanske massa pengar att spendera på att byta ut all marmor. Marmor i badrum är också skeptiskt. ?? och nu känner jag mig lite orolig att jag bryr mig så mycket om detta….

        1. Anonym skriver:

          Marmor i badrum är ju så jävla maffigt ? jobbade på ett ställe 2013 med marmor i alla badrum och sov på jobbet rätt ofta, och jag saknar fan fortfarande just badrummen. Och kanske de gigantiska tempurmadrasserna. Fan jag vill inte vara arbetslös :/

  4. A skriver:

    Hon behöver verkligen styra upp sig på flera plan. På föreläsningen hon höll för några dagar sedan så hade hon på sig väskan under föreläsningen! Kan inte nån ta och skaka om henne.

    1. Sandra skriver:

      Och? Hur stört är det inte att du stör dig på att hon hade sin väska på sig. Du behöver en hobby!!

      1. A skriver:

        Om du någon gång hade haft ett professionellt yrke så hade du också sett det oseriösa i att ha på sig handväska när man föreläser.

      2. Anonym skriver:

        Jag satt i publiken och det var sjukt störande. Det kändes som att hon hade ”ytterkläderna” på sig och skulle bege sig från presentationen när som helst. Det kändes stressigt och inte alls välkomnande.

        1. J skriver:

          Åhhh. Finns det inte bilder på eländet??

        2. Anonym skriver:

          Jag hade undrat hur det sett ut backstage isf. Livrädd att få kläder och väska stulna? ?

  5. E skriver:

    Jag tror inte hon är så dum att hon ljuger om att hon jobbar heltid på Lifestyle kontoret. Så jag tror nog hon jobbar där heltid, men inte bara med sina egna kampanjer. Hon har inga kvalifikationer utöver bloggen men hon skrev väldig mycket om hur mycket hon sålde in sig själv hur mycket hon gillade att sälja tidigare i vintras och jag tänkte redan då att det lät som att hon skrev allt för att sälja in sig själv till någon. Då trodde jag det gällde utbildningen hon ville gå, men nu tror jag de gällde Lifestyle och att hon fått jobb som annonssäljare hos dem. Dock tror jag att hennes jobb på lifestyle inte är så glamoröst som hon vill att det ska vara så hon får det att ta som att hon bara jobbar med sina kampanjer.

  6. Johanna skriver:

    Pratade inte dessie tidigare om att hon ville plugga till säljare? Har hon sagt nått mer om det?

    1. Anonym skriver:

      Vad tror du? Vem är drottning av oavslutade planer?

      1. Anonym skriver:

        Hon trodde att hon kunde komma in på plugglinjen hur lätt som helst för att hon är ”Dessie”. Men de sade åt henne att söka till hösten som vanliga människor och då struntade hon i det.

  7. Anonym skriver:

    Men herre gud!

    Hur kan ni bry er?

    1. Anonym skriver:

      Bloggen heter ”bloggbevakning”. Vad gör du här om du inte bryr dig?

  8. Anonym skriver:

    Sandra Beijer efterlyser bilder på folks husdjur till ett inlägg (hon gör det på Facebook i gruppen 925) . Du som tjatar dag ut och dag in om din mulliga katt kanske ska skicka in bild??

    1. Bloggbevakning skriver:

      Mullig?!?! Han är inte mullig!!!! Han har kraftig benstomme! Som ligger i veck utanpå kroppen!!!! ???

      1. M skriver:

        ????? jag döööör ?????

  9. Ida skriver:

    Läser inte Dessies blogg sen ett par år tillbaka men gick in och skumläste lite nu. I de senaste tio blogginläggen upprepar hon att hon har så mycket jobb nu. Härmar Kenza lite kanske? Tycker också att det är ”kul” att hon dessutom gång på gång upprepar att hon har ”jobb, möten och plåtningar”. Eller ”jobb fram till 15, sen ett möte”. Vad är möten och plåtningar om inte jobb? Fritid? Och vad tusan menar hon då med ”jobb”? Vad jobbar hon med? Förutom att ständigt skriva att hon jobbar och ta kort på sin kaffe?

    1. Sacha skriver:

      Undrar också…

  10. Regina skriver:

    Gick in här pga har hört ganska mycket om bloggbevakning och kommentarerna här, och blev inte besviken. Shit vad mycket ni hittar att klanka ner på folk för? Tjejer får redan så mycket skit så varför späda på det, tänker jag.

    http://www.zaitzova.com

    1. Anonym skriver:

      Och ändå länkar du din blogg 😉 tröttsamt

      1. Regina skriver:

        Självklart länkar jag till min blogg. Det gör jag varje gång jag skriver något! Förstår inte varför det betyder att jag inte kan tycka att vi kan sluta klanka ner på allt kvinnor gör hela tiden eller hur? 🙂 DET om något tycker jag är tröttsamt.

        1. Ida skriver:

          Fast nu glömde du

        2. Anonym skriver:

          Regina vi kan börja klanka på dig också om du vill, skall vi det?

        3. Anonym skriver:

          Menar mer att det känns som att du försöker få en att gå in på din blogg genom att skriva länken sådär. Varför vill du att vi som du anser klankar ner på kvinnor ska gå in på din blogg?

          1. Regina skriver:

            Hej ”Anonym”. Jag länkar till min blogg här med eftersom jag inte bara är intresserad av att folk som tänker exakt som jag ska gå in och läsa. Det skulle ju vara jättetråkigt? Hellre att folk antingen läser och ändrar sina tankar, eller läser och kommer med relevant kritik.
            Du kanske inte håller med men jag skulle tycka det var kul ifall fler länkade till sina bloggar så man kan få läsa mer. 🙂

    2. ? skriver:

      Så patetiskt att länka till sin blogg på andras bloggar.
      Men visst har du öppet kommentarsfält hos dig kan jag komma in och kräkas där och kritisera varenda en som ev kommenterar något, låter det bra ?.
      Som sagt att länka sin blogg hos varenda blogg man besöker kan dra till sig vilka psykopater och stalkers som helst

  11. J skriver:

    Tycker att Dessie håller på med fel saker och försöker passa in i fel mall. Hon försöker alltid verka som en entreprenör, men passar hon som det? Hon verkar inte vara en naturlig ledare, tror snarare hon behöver struktur och mår bra av att ha någon som leder henne i arbetet. Det skulle säkert göra gott för henne att börja studera och välja en bransch där hon får vara social och interagera med folk, men också ha strikta arbetstider och -metoder.

    Det var bara min korta analys. Har blivit så fundersam över varför hon säger att hon vill göra så mycket, men aldrig får något gjort.

  12. Anonym skriver:

    Handväska på sig när hon jobbade?? Har hon aldrig haft ett jobb tidigare så hon vet hur man beter sig?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg