Här har ni er droppbild!!!

19:12 25 Mar 2017

Ni är ju för stolliga! ?
Men er vilja är min lag här i morfindimmorna.

Men ni gör väntetiden lite roligare för mig – just nu är jag på gynakuten och det är dåligt med action här.

(null)

45 kommentarer | “Här har ni er droppbild!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Asterixia skriver:

    Krya på dig! Vi har varit snälla idag. 🙂

  2. Josse skriver:

    Du måste ju märka ut reklam! Bara erkänn ditt samarbete med landstinget… Allt för lite gratis dropp. ?

    1. Anonym skriver:

      Och gratis morfin!

  3. Kristinsita skriver:

    Gynakuten är trist… Men det är skönt att de finns när en behöver dem. Krya på dig!!!

  4. Anonym skriver:

    Fy fan, stackars dig 🙁 Krya på dig!

  5. Antonia skriver:

    Strunta i bloggen för den överlever ett bra tag utan uppdatering.
    Vi kommer att finnas kvar efter både en och två veckor.
    Hoppas de hittar vad som bråkar och att det blir åtgärdat asap.
    Tur att vi lever i detta land trots allt snack om att vården havererat. It could always be worse.

  6. ? skriver:

    Jag fick göra samma när jag fick akuta besvär av gallstenar. Hade så ont då jag närapå dog men likt förbannat var jag tvungen att genomgå gynundersökning innan jag blev ordentligt smärtstillande.
    Dock avtog smärtan blixtsnabbt när jag väl fick det till slut ?

    1. JenPen skriver:

      Oj, stackare. På mig var det ingen som ens föreslog att de skulle gröpa runt där nere innan jag fick morfin då jag kom in med gallbesvär.
      Tur var väl det för då hade jag kanske blivit galen.

    2. anonym skriver:

      Konstigt. Gallan sitter ju så högt upp. Varför bli skickad till gyn?? Usch vad onödigt.

      1. ? skriver:

        De var tvungna att utesluta utomkvedshavandeskap sa dom. Ja det var inte lätt att klättra upp i stolen med spypåse samtidigt som jag vred mig som en mask ??

  7. Andy skriver:

    Hoppas att du mår bättre snart.
    Btw, vad har hänt med Therese Lindgren ansikte på denna bild? http://i.imgur.com/wUSXMkk.png xD

    1. Linda skriver:

      Vad ser du som inte jag ser?

    2. Emmy skriver:

      Näsan har fått sig en contour, typ det jag ser som märks lite mer:)

  8. X skriver:

    Usch så jobbigt, hoppas det inte är något allvarligt. Krya ?

    MEN, jag undrar vart bilderna på dina nakna lår är? Jag menar, det är väl brukligt att lägga ut lårbilder när man är inlagd på sjukhus?

  9. Sofie skriver:

    Gaahhh, inte roligaste stället att befinna sig på
    Hoppas att du blir bättre snabbt

  10. Deyndra skriver:

    Krya på dig, CamCam! Gyn-akut är inte kul alls. 🙁 Var själv på gyn igår, inte akut, men jag kom dit och det var ”ja, vi opererar dig inom 3 månader”, hade ingen aning om att jag skulle opereras, det var mitt första besök där. x)

  11. Anette skriver:

    Säg att du har en stor blogg och fråga om du kan få starkare grejer om du nämner sjukhuset!

    1. Swipvepe skriver:

      Och skulle du inte få det så är de bara avundsjuka haters! ?

    2. Bloggbevakning skriver:

      Inlägget är i samarbete med morfinpreparatet ”Göttmos”??? ?

    3. anonym skriver:

      Precis blanda i lite mer lattjolajban i droppet så tror man att man är på en annan planet!

  12. C skriver:

    Aj då Camcam, vilket annorlunda sätt att spendera en lördagskväll.
    Krya på dig, hoppas morfinet gör saker och ting behagliga, Kram från Skellefteå.

  13. Anni skriver:

    Mähh, du gör feeel! Till en droppbild bör man skriva något kryptiskt i stil med ”Hur kunde detta hända?” / ”Varför händer allt mig?” eller dylikt. Ingen som helst information om vad det handlar om ska ges, men ledsna smileys är ett måste. Ju fler desto bättre!
    Detta ska även läggas upp på Facebook där akuten ska taggas i statusen. När någon frågar vad som hänt bör svaret lyda ”Vill inte ta det här på fb”.

    Mvh
    Finns i chatten gmn ???????❤

    1. Millan skriver:

      Precis..och då skriver vi styrkekram 🙂

    2. H skriver:

      Plus att det är väldigt viktigt att inte svara på en gång när någon frågar vad som hänt. Invänta cirka 10< kommentarer innan du svarar att du inte vill ta det på Facebook.

    3. Maria skriver:

      ”Finns <3"

  14. Carro skriver:

    Krya på dig ?

  15. Anonym skriver:

    ”Hoppas” att det är en brusten cysta från äggstock, behövs ingen operation, smärtlindring o antiinflammatoriskt. Det gör Dick förbannat ont.
    Krya! ❤??

  16. Ellen skriver:

    Usch, stackare… Hoppas morfinet är bra iaf:) Kram och håller tummar och tassar här för att det går bra

  17. Anneli skriver:

    OK, ett skämt för att underhålla dig lite.

    Hur vet en vad som är fram eller bak på en mask?

    Kittla den och se vilken änden som skrattar.

    HAHAHAHA jag borde ha blivit ståupp komiker.

  18. Blatten skriver:

    En fråga, eller en fundering, helt OT; för jag vet inte riktigt vad jag ska tänka. Jag var på stan i dag, lördag, större mellansvensk stad, strax efter 18. Jag har bott i stan i nästan 40 år men nu kände jag inte igen mig. Väntade på bussen vid stora busscentralen vilket jag inte gjort på flera år, och inte på en lördag, för jag brukar cykla. Jag kände verkligen inte igen mig för det blev glasklart att stans politiker (S + MP) inte har en aning om hur de ska sköta EU-migranterna och de unga killar som kommit från Afghanistan (via Iran antar jag). Det hängde två stora gäng unga killar från Mellanöstern och ett större gäng EU-migranter runt busshållplatserna och även om det inte var stökigt så var det oroligt, en oskön stämning. Och säg inte att SD skulle sköta det bättre, det partiet är ett skämt. Jag vill inte veta hur Sverige hamnade i en situation där busstorget kl 18 i en vanlig svensk står känns som osäkert plats. Jag vet vad som hände. Vad jag vill veta är vilket parti, vilken politiker som har en realistisk lösning?
    Och säg inte SD, de är inte ett realistiskt regeringsalternativ i min bok, vad som helst utom SD. SD:s alternativ skrämmer skiten ur mig, jag är andra generationens invandrare gift med en nyinvandrad man, vilket liv har vi i Sverige om SD tar makten?

    Vilket parti har en lösning, en idé? För stan kändes förjävlig och jag vill inte gå på stan och se unga afghaner höga på rökheroin och skräphögar som EU-migranterna lämnar efter sig. Har någon en lösning?!

    1. A skriver:

      förstår din oro men om det funnits någon enkel realistisk lösning tror du inte något hade gjorts nu då? är knappast någon berörd av situationen som tycker detta är bra och vill dra ut på det.

      1. Blatten skriver:

        Jag funderade på allt över natten och jag har två idéer.

        1. Acceptera inga asylansökningar vid svenska gränsen. Upprätta mottagningskontor för asylansökningar vid FN: flyktingläger i de olika regionerna i kris, Turkiet, Syrien, Jemen, Afgahistan osv. På så sätt kan vi bättre prioritera de flyktingar som mest behöver vår hjälp (framförallt kvinnor och barn som sällan lyckas ta sig hela vägen hit och istället är de som dör på vägen samt de två grupper som alltid drabbas hårdast i krig) och ta dem till Sverige på ett säkert sätt.

        2. Utöka samtidigt andelen kvotflyktingar vi tar in via FN och utvärdera hur många vi kan ta in varje år. Genom att inte ta in flyktingar vid gränsen kan vi utöka andelen kvotflyktingar rejält. Mottagandet blir samtidigt mycket mer organiserat när vi vet hur många som kommer, vilka de är och vilken hjälp de behöver.

        3. Behåll den fria rörligheten inom EU men avskaffa möjligheten att röra sig över gränserna utan ID-kontroll. Det ska fortfarande vara fullt möjligt att resa och flytta fritt inom EU men varje land ska kontrollera vilka som reser in i landet.

        4. De redan existerande reglerna om att EU-medborgare inte får stanna längre än 3 månader i annat EU-land utan försörjning måste kontrolleras och efterlevas. Om man stannar längre utan försörjning eller begår brott som icke-medborgare ska man utvisas och genom ovan nämnda ID-kontroller kan man förhindra att de åter reser in i landet.

        5. Utöka pressen på berörda länder att lösa problemen i sina länder som gör att deras medborgare väljer att leva illegalt i andra EU-länder. Ekonomiska sanktioner brukar vara ett effektivt sätt och ofta den enda påtryckningen politiker reagerar på.

        1. Susanna skriver:

          Jag tycker att dina förslag är väldigt bra!

          1. Blatten skriver:

            Tack, får starta ett parti för ingen annan verkar ha samma idé.

    2. Anonym skriver:

      Precis samma tankar jag har. Bor i ett mindre samhälle i norra delen av landet – från att ha känt var och varannan kotte (plus släkthistoria) så är det stora horder av invandrare överallt.

      Numera har konsumbutiken Securitasvakter på kvällstid! Det är inte roligt att gå/cykla de 3 km jag har till jobbet, speciellt inte när man jobbar sent.

      Många invandrare är som vem som helst, engagerade, vill lära sig svenska, utbilda sig, bli en del av samhället. Men det är även många som är raka motsatsen.

      Jag är ”socialist”, jag tycker att alla människor har rätt att få hjälp, tak över huvudet, mat, kläder… Men våra resurser ska läggas på svenska folket i första hand! Det går inte att hjälpa alla! Tänk på vår äldre befolkning som behöver plats på ett äldreboende eller hemtjänst flera gånger dagligen! Tänk på våra barn som behöver en trygg och stabil förskoleplats i lagom stor barngrupp och tillräckligt många pedagoger. Tänk på de socialt utsatta med svåra psykiatriska diagnoser, som kanske inte klarar av att sköta ett vanligt arbete, sin egen hygien, räkningar etc.

      Det är vi svenskar som arbetar och betalar skatt. Skicka hjälpen till flyktingarnas hemland! Många flyr inte från krig, många flyr av ekonomiska skäl. Då är det inte vi svenskar som ska hjälpa, då är det hemlandets ansvar.

      Åh, vad jag kommer få skit för detta..

      1. MB skriver:

        Det här kanske bara är min uppfattning men jag tycker inte att nyanlända gör så mycket väsen av sig? Tillbringar mest tid i Ystad, Lund och Malmö – de centrala delarna.

        De unga killarna tittar väldigt mycket. Alltså VÄLDIGT mycket. Varje morgon jag åker tåg så har det klivit på sådär 50 afghaner hållplatsen innan och när jag som svensk blondin går förbi så är de knäpptysta. Varje morgon.Men de håller inte på och är äckliga, visslar och grisar sig som de redan etablerade invandrarna gör och svenska grabbgäng.

        Men det kanske är en tidsfråga och/eller så beror det på språkbarriären. Jag bara tycker att majoriteten av de jag mött varit ganska humble och artiga. Och ja jag läser tidningar så jag vet att det finns rötägg också men ärligt talat så finns det ju sådana i alla grupper.

      2. Anonym skriver:

        Anonym, kan vi inte snälla skicka ner dig till Syrien då så att du kan hjälpa dem? Det är ju en trygg plats liksom..

        1. A skriver:

          Sluta håna någon som är rädd för för hur framtiden ska utvecklas. Sluta håna folk som är rädda för att Sverige blivit ett osäkert land att vistas i. Nu lever vi inte i krigshärjade områden, se sanningen för vad den är!

      3. Blatten skriver:

        Problemet är att alla problem du räknade upp, otillräckliga medel för förskola, skola, vård, äldreomsorg osv är problem vi haft under lång tid. Krisen i vård, skola och omsorg har varit ett problem i minst femton år, det skedde inte under några veckor hösten 2015. Problemet där är snarare ett system som kallas New Public Management och den nästintill okontrollerade privatiseringen av den offentliga sektorn, inte flyktingströmmarna.

  19. Fröken Torr Humor skriver:

    Här är ett litet skämt så att du blir på bättre humör 🙂

    Två blåbär satt på en brygga.
    Det var blåsigt.
    Plopp plopp.

    1. Anonym skriver:

      En till:
      vad heter Kinas blodigaste kvinna?
      Tam Pong

    2. Sliddjuret skriver:

      Jag skrattade så tårarna rann, min sambo sa bara ”Eeh… va?”. Jag tror att jag måste byta sambo.

      Har ni förresten hört om travkusken som blev tvungen att lägga ner? Han fick pållen-allergi.

      Och kan ni säga ”torkat gräs” utan att röra tungan?

      Hö.

      1. Fröken Torr Humor skriver:

        Ang ditt namn, hänger du mkt på Flashback? ?En vanlig benämning på tjejer där har jag märkt.

        Mvh
        Fröken Torr Humor

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg