Hur gör djur?

10:00 30 Mar 2017

Englas Showroom:

Jag förstår inte heller trenden med att tvätta håret så sällan som möjligt.
Jag tvättar håret när det behövs och tack vare mina nya produkter så är det ungefär hälften så ofta nu jämfört med tidigare vilket jag älskar då det tar sån tid och jag hellre lägger den på annat. Typ letar roliga klipp på Youtube som jag sen tvingar M att titta på.

Men en sak som jag DEFINITIVT inte heller förstår är vad Engla menar med ett aktivt, SVETTIGT sexliv?
Svettigt?
Sist jag kollade var jag inte en av karaktärerna i en Harlequinbok med en skjortlös Fabio på omslaget där jag blir förförd inuti en Hot Mojo-yogastudio eller någonting annat trovärdigt där svetten rullar längs med kinden efter ett avklarat pass av älskog OCH yoga. Utan att min sminkning förstörs en lite.
Svettigt?

Jag blir mer svettig av att ta av min sport-bh än jag blir av att ha sex och då har vi ändå en ganska studsig säng.

60 kommentarer | “Hur gör djur?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Hur blir man INTE svettig när man har sex?

    1. Anonym skriver:

      Haha eller hur?! Spelar ingen roll om jag o min sambo tar en snabbis på 5 minuter eller rullar runt i sängen en timme, tycker vi båda två är alldeles darriga och tvärsvettiga efteråt haha. Helt klart i behov av en dusch iallafall ?

    2. Mira skriver:

      Jag blir inte svettig själv (blir inte ens det av att träna) men min kille svettas så mycket att jag får hälften på mig…
      En gång droppade det svett från hans ansikte in i mitt öga, har aldrig varit med om något mer smärtsamt.

      1. Blair skriver:

        Då har du aldrig råkat få resultatet av ett blow job i ögat 😉 DET är smärta.

        1. Anna skriver:

          Eller en brännmanet! 😉

  2. Binki skriver:

    Varje ligg med med mig är svettfest, min karl är likadan. Dusch på det, helst.

  3. Emelie skriver:

    Klart man blir svettig.

    Oklart varför man måste hävda sig i sin blogg med att man har ett *aktivt svettigt sexliv*.

    Ingen.bryr.sig

  4. Anonym skriver:

    Du kanske jobbar alldeles för lite i sängen då Cammi 🙂

    1. Bloggbevakning skriver:

      Kanske… Lite som Chandler… ”Can’t you get on top for ONCE?!!?” //Joey to Chandler

  5. Anonym skriver:

    Blir alltid svettigt när vi rullar runt i sänghalmen 🙂 Förstår inte hur man inte blir det?

  6. Anonym skriver:

    Förstår inte varför man måste tvätta håret varje gång man blir svettig? Duschar man direkt efter träningen (oavsett träning) sköljer man ju bara bort svetten, den hinner inte torka in. Jag tvättar håret högst två gånger i veckan och helst bara en gång. Men jag duschar varje dag.

    1. Jossan skriver:

      Oj. Jag måste tvätta håret efter träningen, mitt hår blir verkligen blött. Fast så spelar jag tennis, ett pass på gymmet gör mig inte lika svettig

      1. Anonym skriver:

        Jag kör spinning och blir också genomblöt men det räcker med att skölja. Jag har inte supertjockt hår men inte heller tunt skandinaviskt hår.

    2. Anonym skriver:

      Det beror nog på håret och frisyren, tänker jag. Själv har jag tunt hår och en riktigt kort pixiecut, så jag sköljer bara, men har man riktigt långt och tjockt hår kanske det inte funkar alls

    3. Anonym skriver:

      Fast vad är vitsen med att bara skölja håret? Om det ändå ska bli blött så kan kan ju lägga ner de där minuterna på att schamponera det.

      1. Anonym skriver:

        Men om man inte behöver tvätta det är det väl onödigt? Speciellt om man kanske har tvättat det på morgonen och sen tränar på kvällen. Då vill man ju bara skölja ur svetten, håret är ju inte smutsigt, liksom

      2. Anonym skriver:

        Därför att det sliter på håret att tvätta för ofta, även om man har bra produkter. Att ständigt tvätta bort hårets egna oljor torkar ut hår och hårbotten och gör det bara oljigt fort igen.

        1. Anonym skriver:

          Kan inte skölja håret utan att användas balsam, blir jättesträvt då 😮

          Har utsläppt hår två dagar efter jag tvättat det, sen håret i knut tills jag tvättar det nästa gång. Är dock så nojig att håret ska lukta mat-os att jag alltid använder mössa när jag ska laga mat, haha…

          1. The real Hmm skriver:

            Ha ha, den var ny. Mössa. 🙂

            Men luktar inte mössan matos och sprider det sen till håret?

            Annars var det smart grej som jag själv borde adaptera på de gånger man osar på lite extra i köket. 😉 😀

          2. Anonym skriver:

            Nja jag tycker det funkar utan att det sprider sig till håret. Men misstänker att det är för att det är mer av en tvångstanke, så om jag inte har haft mössan blir jag besatt av tanken på att håret luktar mat. Haha! Men du får testa och se själv 😉

  7. Andrea skriver:

    Nu var det längesen jag gnugga men genomsvettig har jag aldrig blivit. Lite i armhålorna på sin höjd. Hur bär ni i kommentarsfältet er åt?! Jaa, det klart ni gnuggar i sauna ! (bastun)

    1. Anonym skriver:

      Jag har aldrig haft sex i en bastu och jag är rätt osvettig av mig i vanliga fall, men att ligga tätt ihopslingrad med en stor man och dessutom ha hög puls och göra diverse akrobatiska övningar gör mig rätt svettig. Hur ni andra bär er åt förstår jag inte alls 😛

  8. Andrea skriver:

    Min kommentar försvann innan jag hann posta ?
    Jag förstår inte hur ni bör er åt här i kommentarsfältet om ni blir genomsvettiga efter älskog?! Gnuggar ni i saunan eller?!

  9. Jess skriver:

    http://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/2017/03/29/super-smoothie-matcha-te/#comments

    Undrar varför Myggis tycks anse att hennes pappa och farbror behöver hennes tillstånd för att sälja blommor. Med tanke på att hon varken driver verksamhet, bor på Öland eller enligt utsago någonsin kommer kunna flytta ner dit igen.

    1. Nina skriver:

      Men jösses, tack för att du uppmärksammade detta. ?
      Myggans farsa har ju sålt blommor ihop med själva Svartenbrandt när det begav sig. Dom stod och skrek på torget och gjorde allt för att överrösta varandra.

      Jag undrar verkligen varför hon bryr sig om detta.
      I samförstånd, nej inte direkt! Jag smäller av. ???

      1. Jess skriver:

        Alltså ja, nu är offerkoftan på väg på igen.
        Bor själv på Öland och har åkt förbi platsen i fråga där det nu skyltas ”Gaphalsen är tillbaka!”

        1. X skriver:

          Står det verkligen ”gaphalsen är tillbaka”? ???

          1. Jess skriver:

            Japp, helt sant.

      2. X skriver:

        Hon anser dig kamske ha ensamrätt till att sälja blommor på Öland? Fattar inte heller vad syftet med hennes sätt att besvara frågan är. Hon verkar ju onekligen bitter…

    2. Anonym skriver:

      Fast hon skrev ju inte att de behöver hennes tillstånd, hon skrev ju inte att hon bryr sig om det för att hon skrev nej inte direkt i samförstånd. Men hon har då bra (märkliga) förklaringar/svepsjäl till att hon inte ”kan o får” bo på Öland och att hon har skulder eehh..hon hade AB och fick flera miljoner för fastigheten och säger att hon betalat alla skulder och skatter så varför skulle hon ha skulder på 50-60 tusen varje månad yeah right..alltså myggis. Tur att många köper allt hon skriver. Var väl förresten gaphalsen som startade blomsterbutiken i hennes namn, hade väl näringsförbud? Men enligt my heeelt på egen hand? Klart han är tillbaka. Såg att hon svarat Cam helt utan stavfel hehe..tänk vad bra hon lyckas ibland.

  10. vvv skriver:

    Det är ju så folk svettas olika mycket, både jag och min kille är väldigt varma så sover vi ens bredvid varandra blir vi svettiga. Vilket resulterar i supersmutsiga lakarn efter typ 3 dagar.

  11. Nachos skriver:

    Kul att Egoina vägrar att godkänna mina kommentarer efter att jag var kritisk mot henne en gång, haha!

    1. Kattis skriver:

      Jag har varit kritisk och blir fortfarande godkänd. Beror kanske på hur man framför kritiken. Och vad man anser sig ha rätt att kritisera..

      1. Nachos skriver:

        Det var gällande hennes uppdatering 🙂

  12. ida skriver:

    Varm och darrig javisst men aldrig genomsvettig men det blir jag inte när jag tränar heller. Tror alla svettas olika mycket. Tur att man inte tycker det är snuskigt i samband med sex iallafall, annars är det inte så fräscht ?

  13. V skriver:

    Camcam vad är det för produkter du använder för att tvätta håret mer sällan? Mvh fettskalle och måste tvätta håret varannan dag

  14. Vicky skriver:

    Jag har inget sexliv och tränar inte. Jag duschar varje dag och tvättar håret varannan dag. Dagen jag tvättar håret känns mycket bättre än dagen utan hårtvätt. Så jag är för hårtvätt.

  15. AJ skriver:

    Äsch, hon vill bara att läsarna ska veta vilken typ av sexliv hon har. ALL annan typ av träning och kaloribrännande aktivitet redovisas ju kroppsdel för kroppsdel.

  16. Lisa skriver:

    Ett så stillsamt sexliv som mynnar ut i no svett låter trist.

    Värme, svett, ökad puls, andfåddhet och praktexempel till orgasm för samtliga sexdeltagare är det minsta jag förväntar mig 😉 helst ett par orgasmer!

  17. hejsanhejsan skriver:

    😀 Jag känner mig kanske inte direkt ren efter sex, inte alltid genomsvettig men….kletig? Oduschad efter sex är icke aktuellt, men tvätta håret behövs bara om det hamnar något som inte är en hårprodukt i det 😛

  18. Anonym skriver:

    Jag tvättar håret var 3-4:e dag och tycker det är sällan och man kan ju knappast påstå att håret känns fräscht den 4:e dagen. Använder inte torrschampo. Nu tränar jag inte, men när jag tränar så känner jag att hårtvätt är ett måste efter varje pass.

  19. Magda. skriver:

    Jag hatar att svettas, känner mig så ofräsch. Så tack o lov svettas jag ytterst sällan under sex, kan bara minnas en gång och då hade jag skjorta på mig, annars naken .

  20. Emelie skriver:

    Det är väldigt individuellt hur mycket man svettas vid sex. Vissa killar jag har varit med har svettats så mkt att vi har varit tvugna att byta lakan efteråt, medan vissa svettas knappt något. Som tur är svettas jag inte så mkt, men är jag med en kille som svettas som ett djur så blir även jag genomblöt, naturligtvis 🙂 Jag tror det är en genetisk grej hur mkt man svettas och kanske även hur vältränad man är!

  21. Kattfan skriver:

    Jag tvättar håret var 7-9:e dag… då är det dax liksom. Men så vaken tränar jag eller har ett sexliv… för sex med mig själv blir jag inte särskilt svettig av.. fast det har jag ju iofs inte heller. Vad fan är sex?!?
    Mvh Nyförlöst kvinna med mjölkstinna bröst
    (Nynnar på Tomas Ledins klassiska låt ”I Patt Är Jag Stinn… ??)

    1. Johanna skriver:

      Tack för en underbar kommentar Kattfan 😀 frustskrattade just ut en klunk vatten över halva arbetsbordet 😀

  22. ML skriver:

    Blossig om kinderna absolut. Men inte svettig. Med tre barn kan man inte hålla på så länge. Sist låste i in oss på toa och ”kollade en grej med tvättmaskinen” för att få vara ifred. Inte romantiskt, men så jävla skönt! Älskar spontant sex och det är väl det jag saknar mest nu när vi har en bebis. Men den tiden kommer igen 🙂

  23. Karin skriver:

    Fast det roliga i Englas inlägg är väl egentligen att hon skriver att hon inte förstår hur man endast kan tvätta håret endast 1-2 ggr i veckan, för att i slutet av inlägget skriva att för henne funkar var 3-4e dag. För mig är det exakt samma som två gånger i veckan. Så vad är det hon inte förstår?!

    1. Em skriver:

      Att jag var tvungen att skrolla så långt ner för att hitta en kommentar om detta! Det var precis det jag också tänkte, så himla komiskt.

    2. AJ skriver:

      Ja alltså, Engla är väl inte den skarpaste kniven i lådan. Hon har tom skrivit ett inlägg el i sitt kommentarsfält tidigare om att hon inte behöver tvätta håret så ofta trots att hon tränar. Det var några läsare som ifrågasatte hennes glesa hårtvättar och insinuerade att hon inte tränade så hårt som hon påstår. Hon svarade nåt om att hon inte svettades om huvudet.

  24. Anonym skriver:

    Visst fan blir man svettig av sex..annars är det nåt som e fel 😉

  25. anonym skriver:

    Jag blir svettig av sex. Det är nog ganska vänligt. Men vad gör det. Är värt det iallafall.

  26. Anonym skriver:

    Haha.. varför verkar en del här i KF tro att hur bra sexet är hänger på hur mycket man svettades??
    Jag är mer inne på att båda ska uppleva det som bra, intimt och hett, att man får komma (även om det inte är poängen med sex..) och att man känner sig närmare varandra efteråt. Ett enkelt missionärsligg där man tittar varandra djupt in i ögonen (och inte svettas alls) kan väl för fan vara amazeballs om man gör det med rätt person? Om ni tror att det krävs svett för bra sex så bör ni nog träna lite på er teknik 🙂

    1. Belize skriver:

      Ja, jag håller helt med! Alltså bra sex kan vara allt från helt lugnt och stilla och intimt, till ganska vilt och svettigt. Visst, en varm sommardag kan man ju svettas bara av vanligt vaniljsex, men en helt vanlig dag med helt vanligt sex blir jag knappt svettig. Då duschar jag efteråt p.g.a. av andra kroppsvätskor haha!

      Men Engla är lite rolig… På bloggen är hon den vitklädda väna prinsessan, medan i verkligheten är hon ju helt annorlunda, ni vet det va? Hon kan vara rätt grov i munnen och hennes man är ju väldigt macho av sig (kommer ni ihåg nakenbilderna på Engla i garaget?). Innan de gjorde allt privat på Fejjan kunde man verkligen få en annan (mycket livligare och roligare!) bild av paret. 🙂

  27. Emma skriver:

    Jag blir svettig av sex men det är mest från min svettande sambo ? och ibland kan det ju komma andra kroppsvätskor i håret med..
    Dessutom så jobbar jag i kök och känner bara matosen i håret om jag inte duschar var/varannan dag ?

  28. Kristina skriver:

    Var in på Englas blogg för första gången på länge nu…. Eller var det det? Har för mig att hon redovisade nått träningspass, var på väg till frissan och sålde nån löjligt dyr handväska sist också. Eller händer det verkligen ingenting annat i hennes liv?

    1. AJ skriver:

      Nej.
      Men men hennes tumme kan titulera sig som Sveriges mest fotograferade…
      Det är inte fy skam?

  29. Daniela skriver:

    Ibland blir jag tvärsvettig vid sex, ibland bara lite grann. Oftast kommer det mest svett från sambon, han svettas som en galning haha 😀

  30. Nikolina skriver:

    Men whaaat? Klart man svettas när man har sex. Varför tror du jag håller mig i så bra form? 😂 sex ska vara svettigt, blött, äckligt, galet, hårt. Men det är min åsikt. Finns ju dem som guppar i misionären för gubbens skull med en halv glidmedels tub mellan benen oxå såklart. Inge fel på glidmedel. Men de behöver jag bara använda till röven 🐖👈💦

  31. Keena skriver:

    Engla brukar ha väldigt konstiga formuleringar.
    Det här var nog den löjligaste av de alla.
    Hennes sexliv är väl inte bättre/mer än någon annans?
    Men för henne är det oerhört viktigt att se ut och framstå som sexig.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg